Jon en Kate Plus 8' Sextuplets' leven op 18

Inhoudsopgave:

Jon en Kate Plus 8' Sextuplets' leven op 18
Jon en Kate Plus 8' Sextuplets' leven op 18
Anonim

Voel je je al oud? Het is achttien hele jaren geleden dat de Gosselin zesling geboren werd. Jon en Kate Plus 8, dat was gecentreerd rond de zesling, hun oudere tweelingbroers en -zussen en hun ouders, ging in première in 2007, na een paar TLC-specials met het groeiende gezin. De realityshow, die 11 jaar met tussenpozen werd uitgezonden, werd in 2010 omgedoopt tot Kate Plus 8 nadat Jon Gosselin en zijn ex-vrouw Kate in 2009 een scheiding doormaakten. Na de verandering veranderde het thema van de show ook in een alleenstaande moeder die zorgzaam was. voor haar acht kinderen.

Aaden, Alexis, Collin, Hannah, Joel en Leah Gosselin werden 18 op 10 mei 2022. De nu jonge volwassenen waren amper drie jaar oud toen de realityshow zijn eerste aflevering op TLC uitzond. De zeslingen groeiden recht voor onze ogen, maar er is niet veel van de kinderen gezien nadat de show in 2017 de gordijnen sloot.

8 Hoe de Gosselin Sextuplets hun 18e verjaardag vierden

Het is bekend dat achttiende verjaardagen luid en vol razernij zijn, maar dat was niet het geval bij de zeslingen. Aaden, Alexis, Collin, Joel en Leah waren vrij stil over het maken van hun debuut in de volwassenheid. De ouders van de zesling waren niet anders. Jon Gosselin hield het simpel door een throwback-foto van het sextuplet te delen op zijn Instagram-verhaal, waar hij schreef: "Gefeliciteerd met je 18e verjaardag! Vandaag is je verjaardag, ik weet dat je zo trots bent. Ik hou van je, hou van papa." Terwijl ze onder de radar moeder was, vierde Kate Gosselin de zesling niet publiekelijk.

7 Hannah Gosselin had haar droom verjaardagsfeestje

Eén op de zes zorgde voor een geweldig verjaardagsfeestje. Hannah Gosselin had haar droomverjaardagsfeest en ze was er dolblij mee. De 18-jarige stopte bij de Sugar Factory in South Beach, Miami, in een chique Rolls-Royce.

Hannah vierde haar mijlpaalleeftijd niet alleen; ze ging met vier van haar beste meisjes en verraste hen met een Armada Orso celebrity swag bag gevuld met haar nieuw gelanceerde huidverzorgingslijn. De dj-papa zorgde ervoor dat zijn dochter de beste 18e verjaardagsbash had. Hannah vertelde Page Six dat ze zich speciaal voelde door de inspanningen van haar vader om haar verjaardagsfeestje te plannen.

6 Colin Gosselin gaat mogelijk het leger in

Colin Gosselin is een van de twee sextuplets die in bewaring zijn gesteld door de voormalige reality-tv-ster, Jon. Colin had het moeilijk om op te groeien, zijn geestelijke gezondheid had er veel onder te lijden en hij werd ten onrechte opgenomen in een instelling zonder diagnose. Na een schreeuw om hulp en nog een ronde van slopende voogdijgevechten tussen het voormalige paar, kreeg Jon de primaire voogdij over Colin. In een interview met Dr. Oz beweerde Jon dat Colin in dienst was getreden en geïnteresseerd is in het leger of de mariniers na de middelbare school.

5 Hannah Gosselin lanceerde haar 'Gosselin Girl' huidverzorgingslijn

Hannah Gosselin lijkt de meest vocale van de zesling op sociale media. De jonge volwassene lanceerde een huidverzorgingslijn ter ere van haar mijlpaalleeftijd. De reality-tv-ster aluin ging naar haar Instagram-pagina om haar merk op haar verjaardag te introduceren; ze schreef: "Vandaag een geschenk van mij aan jou." Hannah volgde de post op met een bredere beschrijving op haar zakelijke website ter inspiratie van haar merk.

4 Zijn de Gosselin-sextuplets dichtbij?

De rommelige scheiding van Jon en Kate Gosselin en de bittere voogdijstrijd veroorzaakten een vorm van vernietiging binnen het gezin. Communicatie tussen de kinderen aan de verschillende kanten van hun ouders was aanvankelijk niet aanwezig, vooral met Colin. Nadat Jon de voogdij over het onrustige kind had gekregen, onderhield de andere helft van het gezin geen contact met Colin. Maar in een recent interview met ET onthulde HannahGosselin dat ze regelmatig met haar moeder en broers en zussen praat.

3 Cara en Mady Gosselin worden 22 jaar oud

De oudere tweelingbroers en -zussen van de zesling, Cara en Mady Gosselin, zijn 21 en worden in oktober 22. De zussen zitten op verschillende universiteiten in New York, weg van hun moeder en broers en zussen in North Carolina.

Hoewel Cara geen sociale aanwezigheid heeft, is haar zus, Mady, actief op Instagram en TikTok, waar ze enorm veel volgers heeft en fragmenten van haar leven deelt en af en toe van haar broers en zussen. De Gosselin-tweeling lijkt echter niet met hun vader te praten.

2 Hannah en Colin Gosselin zijn autobezitters

Colin en Hannah kwamen naar de eerste dag van de 11e klas in bijpassende Ford-auto's. Het duo kreeg hun auto's in de zomer van 2021 en reed ermee naar hun respectievelijke banen. Hannah kreeg haar auto en haar rijbewijs drie weken voor Colin. Jon onthulde dat hoewel ze deel uitmaakten van een zesling, Colin en Hannah heel verschillend waren als het op autorijden aankwam: "Ik heb 'straight A Hannah' en ik heb 'Mr. Nascar gaat de pitrij in, "zei hij in een gesprek met HL.

1 Hoe de Gosselin Sextuplets vandaag leven

De Gosselin Sextuplets zijn er op de een of andere manier in geslaagd om uit de rage op sociale media te blijven, en Aaden, Alexis, Collin, Joel en Leah hebben weinig tot geen aanwezigheid op sociale media. Aan de andere kant werkt Hannah af en toe haar Instagram bij. Onlangs gaf ze haar eerste interview met ET, waar ze sprak over 18 worden en ervoor kiezen om bij haar vader te wonen.

Aanbevolen: