Koninklijke fans hebben weinig sympathie als prins Harry zijn leven in de 'Truman Show' beschrijft

Koninklijke fans hebben weinig sympathie als prins Harry zijn leven in de 'Truman Show' beschrijft
Koninklijke fans hebben weinig sympathie als prins Harry zijn leven in de 'Truman Show' beschrijft
Anonim

Prins Harry opende vandaag over het leven voor en na 'Megxit'.

De zesde in de lijn van de opvolging van de Britse troon beweerde dat hij en nu zijn vrouw, Meghan Markle, "deed alsof ze elkaar niet kenden" in een supermarkt en elkaar in het geheim sms'jes stuurde voor hun boodschappenlijstje.

De hertog van Sussex vertelde Dax Shepard's Armchair Expert-show dat ze probeerden "incognito" te blijven tijdens de eerste reis van zijn vrouw om bij hem in Londen te blijven in 2016, toen hij in Kensington Palace woonde.

prins harry
prins harry

In de podcastaflevering vergeleek Harry zijn leven met het leuk vinden om in The Truman Show te zijn en een 'dier in een dierentuin' te zijn.

The Truman Show werd uitgebracht in 1998 en is geschreven door de in Nieuw-Zeeland geboren scenarioschrijver/regisseur Andrew Niccol. Jim Carrey speelt de hoofdpersoon die ontdekt dat zijn leven een tv-show is.

Prins Harry Meghan Markle Archie Aankondiging
Prins Harry Meghan Markle Archie Aankondiging

Tijdens het interview onthulde Harry dat hij een Amerikaans tintje aan zijn Britse accent aan het ontwikkelen is. Dat hij als twintiger wist dat hij "de baan niet wilde" om fulltime koninklijk te zijn.

Hij sprak ook over het beruchte incident van naakt biljarten in Las Vegas voordat hij in Afghanistan diende.

De hertog vertelde ook over zijn geestelijke gezondheid, vooral in verband met de dood van zijn moeder Diana, prinses van Wales.

The Truman Show
The Truman Show

Bespraken hoe zijn geestelijke gezondheidsproblemen werden aangepakt toen hij een kind was, zei hij:

"[Mij is verteld] Je hebt hulp nodig. Niet als zwakte, maar 'ik weet niet hoe ik hiermee moet omgaan. Je bent losgeslagen, je bent niet goed, ga op zoek help.''

Maar koninklijke fans hadden weinig sympathie voor Harry, en velen wilden hem niet vergeven dat hij naar Californië was verhuisd.

"Hier gaan we weer, ooit geliefd maar nu gehaat. Je acties hebben alles veroorzaakt wat je krijgt, maar maak je geen zorgen, je kunt nog steeds het slachtoffer spelen", schreef een louche persoon online.

Prins Harry en prinses Diana
Prins Harry en prinses Diana

"Hij is zo zeurderig en heeft het recht! Hij creëerde dit leven, verhuisde naar Californië en verkocht zijn ziel aan mediabedrijven. Hij is zo gemeen - hij speelt de hele tijd slachtoffer", een andere louche opmerking.

"Maar Harry wordt alleen onder de loep genomen omdat hij zichzelf daar steeds weer uitgeeft. En dat is de enige keer dat we hem zien. Het wordt erg saai, wee mij. Hij maakt ons allemaal depressief", merkte een derde op..

"Hij (en zij) wonen in een huis van 14 miljoen dollar in de schoot van luxe, maar het enige wat ze ooit doen is kreunen, kreunen, kreunen! Oh en vertel ons hoe we ons leven zouden moeten leiden", riep een vierde persoon in.

Aanbevolen: