Kate Middleton en prins William bereiden zich voor op de rol van hun leven

Inhoudsopgave:

Kate Middleton en prins William bereiden zich voor op de rol van hun leven
Kate Middleton en prins William bereiden zich voor op de rol van hun leven
Anonim

Prins Harry en Meghan Markle zijn misschien afgetreden als senior royals, maar Kate Middleton en prins William nemen de leiding volledig over. Ze waren hier echt voor bedoeld.

Ter voorbereiding op de opvolging van de koningin zijn er grote schoenen die gevuld moeten worden en slechts enkelen hebben de capaciteit om ze te vullen.

"Er is een PR-oorlog gaande, niet alleen tussen de Sussexen en de Cambridges, maar een PR-oorlog door de monarchie om iedereen voor te bereiden op het leven na de koningin", zei Lownie. "Om in de hoofden van de mensen de legitieme opvolging te vestigen en ook om de monarchie in zekere zin door te verkopen in een tijd dat deze onder druk staat."

De koningin schrapt haar koninklijke taken, zodat haar erfgenaam, prins Charles, de hertogin van Cornwall en de hertog en hertogin van Cambridge meer verantwoordelijkheid op zich kunnen nemen. Dit geeft hen ook de kans om in de gunst te komen bij het publiek en het publiek geleidelijk bloot te stellen aan een nieuwe monarchie.

Mensen houden niet van verandering, dus dit actieplan is een noodzaak als het gaat om het bewaren van de vrede en het creëren van balans en orde.

"We bevinden ons in een periode van wat een zacht regentschap kan worden genoemd, in feite doet de koningin een stapje terug en speelt niet veel rollen", voegde Lownie eraan toe. "De rollen die ze speelt worden vergezeld door prins Charles, iedereen wordt voorbereid op Charles en Camilla."

Charles en Camilla On The Move

De hertog en hertogin van Cornwall op de Scilly-eilanden!

"Hun Koninklijke Hoogheden zeiden hallo tegen inwoners van Ballater en ontmoetten winkeliers en bezoekers."

De Cambridges bevinden zich op een moment dat ze zichzelf moeten bewijzen. William en Kate zijn klaar voor wat komen gaat en ze kunnen hun sterke band bedanken die de afgelopen tien jaar is ontstaan.

"Godzijdank hebben ze elkaar en de training die ze hebben gehad", zegt Lowther-Pinkerton. "Ze hebben de afgelopen 10 jaar een solide band gehad. Als je het rijk had afgespeurd, had je eerlijk gezegd geen beter paar kunnen krijgen."

William en Kate stappen in de positie die Charles en Camilla hadden, maar hebben door hun populariteit hoogstwaarschijnlijk een hogere rol gekregen. Wanneer hun tijd komt, zal dit koninklijke duo klaar zijn om te regeren.

Kate en William zijn er zo klaar voor

De koningin regeert al bijna 70 jaar en met het overlijden van prins Philip is het logisch dat ze de heerschappij over haar macht wil versoepelen. Het is tijd voor een nieuwe generatie om de instelling een modern gezicht te geven.

Aanbevolen: