Hoe Lisa Bonet in vorm blijft op 54-jarige leeftijd

Inhoudsopgave:

Hoe Lisa Bonet in vorm blijft op 54-jarige leeftijd
Hoe Lisa Bonet in vorm blijft op 54-jarige leeftijd
Anonim

Lisa Bonet is een van de weinige beroemdheden die de fontein van de jeugd lijken te hebben gevonden. Ze is opgegroeid voor de camera's, recht voor haar fans, maar op de een of andere manier is de 54-jarige actrice erin geslaagd haar jeugdige uiterlijk te behouden en haar lichaam in topvorm te houden.

Terwijl sommige sterren hun plastische chirurgen of hun favoriete lotions en drankjes waarderen voor hun uitzonderlijk sierlijke verouderingsproces, heeft Lisa Bonet een veel meer basisbenadering om er tientallen jaren jonger uit te zien dan ze in werkelijkheid is. Ze is zich zeer bewust van wat voor soort voedsel ze eet en besteedt veel tijd aan haar trainingsroutine. Fans denken dat het lijkt alsof ze de tijd heeft bevroren en het verouderingsproces helemaal heeft gestopt, maar in werkelijkheid steekt Bonet veel moeite in haar dagelijkse routine om haar lichaam gezond, fit en er op zijn best uit te laten zien.

10 Lisa Bonet is erg voorzichtig met wat ze eet

Lisa Bonet is niet iemand die al te veel van haar schoonheidsgeheimen deelt, maar ze is heel open en eerlijk geweest over wat ze eet en heeft met haar gezonde dieet jaloerse fans over de hele wereld gemaakt. Bonet is erg voorzichtig met het voedsel dat ze consumeert en heeft verklaard dat ze voedsel probeert te kiezen dat voedingswaarde heeft, in plaats van alleen maar de gemakkelijke voedselproducten te eten die ze tegenkomt.

9 Biologische, hele voedingsmiddelen zijn haar go-To

Lisa Bonet waardeert de toegevoegde waarde die biologische, hele voedingsmiddelen in haar wereld brengen. Ze is erg kieskeurig over het eten van heel, rauw voedsel waar mogelijk en zorgt ervoor dat alles wat ze mee naar huis neemt biologisch is. Bonet doet extra moeite om geraffineerde voedingsmiddelen te vermijden die geen voedingselementen bevatten en kiest in plaats daarvan voor biologische voedingsmiddelen die niet de chemische sprays en vergiften bevatten die andere voedingsmiddelen bevatten. Als dit je aan iemand anders doet denken, ben je niet de enige. Lisa Bonet's zeer beroemde ex-man, Lenny Kravitz, koestert dezelfde voedingsgewoonten.

8 Lisa Bonet is niet bang om gewichten op te heffen

Lisa Bonet's armen en benen zijn onmiskenbaar afgezwakt, en velen hebben opmerkingen gemaakt over haar lichaamsbouw tijdens recente optredens op de rode loper. Zulke armen hebben geen goede genen - ze werkt hard om er zo goed uit te zien, en gewichtheffen is een onderdeel van het proces. Lisa Bonet is niet bang om gewichten op te heffen, en dat is te zien. De tijd die ze doorbrengt met haar vrije gewichten is genoeg om een impact te hebben, zowel op haar gezondheid als op haar esthetische lichaamsbouw, dus het is de moeite meer dan waard.

7 Het dieet van Lisa Bonet

Bonet is niet bang om haar onconventionele keuzes te delen en heeft aan fans onthuld dat ze routinematig rauwe boter en bottenbouillon eet als onderdeel van haar gezonde dieetritueel. Bonet gelooft dat rauwe, onbewerkte boter de vele mineralen en vitamines bevat die oorspronkelijk deel uitmaakten van de rauwe melk waarvan het gemaakt is. Ze dringt erop aan dat dit beter is voor haar gezondheid en algehele uitstraling. Haar bottenbouillon zit ook vol met voedingsstoffen en biedt tal van gezondheidsvoordelen, waaronder de collageenboost waar haar lichaam van gedijt.

6 Lisa Bonet krijgt haar dagelijkse dosis beweging

Lisa Bonet neemt haar trainingsregime serieus. Ze zorgt ervoor dat ze elke dag tijd vrijmaakt voor haar dagelijkse dosis lichaamsbeweging, en ze zorgt ervoor dat ze geen excuses gebruikt die tussen haar en haar training komen. Ze staat erop om elke dag tijd vrij te maken die gewijd is aan het bewegen van haar lichaam en ervoor te zorgen dat ze alle voordelen plukt van actief zijn.

5 Yoga is een 'must'

Een van de vele manieren waarop Lisa Bonet haar spieren slank en strak houdt, is door middel van haar yogaroutine. Ze staat erom bekend dat ze minstens één keer per week actief deelneemt aan yogalessen en geeft er de voorkeur aan om het vaker in te passen als haar schema dit toelaat. Ze zegt dat yoga haar heeft geholpen zowel haar lichaam als haar geest te genezen en houdt van het niveau van sereniteit dat het haar levensstijl biedt.

4 Tot ziens, gluten

Gluten is volledig uit het dieet van Lisa Bonet geschrapt, maar het is niet om de reden die sommigen misschien denken. Ze heeft geen glutenintolerantie en kan gemakkelijk gluten consumeren als ze dat wil. Ze heeft er echter voor gekozen om het uit haar dieet te schrappen, zodat haar lichaam kan functioneren zonder op enigerlei wijze vast te lopen.

3 Lisa Bonet en Pilates

Lisa Bonet's trainingsplan moet fris, leuk en steeds veranderend zijn, anders raakt ze verveeld en slaat ze een aantal belangrijke elementen van haar fitnessregime over. Een van de vele manieren waarop ze actief blijft en de lichamelijke gezondheid bevordert, is door deel te nemen aan reguliere Pilates-lessen of gewoon door Pilates-oefeningen te doen in het comfort van haar eigen huis. Hoe dan ook, ze krijgt het voor elkaar en lijkt het leuk te vinden om te doen. Pilates heeft wonderen gedaan voor haar spierdefinitie en voor het verbeteren van haar flexibiliteit en houding.

2 Lisa Bonet is voornamelijk veganistisch

Er was een tijd dat Lisa Bonet een strikte veganist was. Sindsdien heeft ze haar menu een beetje versoepeld en classificeert ze zichzelf tegenwoordig als "meestal veganistisch". Ze doet haar uiterste best om geen dierlijke of bijproducten te consumeren en beweert dat haar algehele gezondheid en haar ongelooflijke lichaamsbouw te danken zijn aan uw goed onderhouden voedingsgewoonten.

1 Cardio Days van Lisa Bonet

Cardioworkouts zijn Lisa's specialiteit, en ze rekent op haar banen, wandelingen en andere brede scala aan cardiovasculaire activiteiten om haar stemmingen te beheersen en haar figuur er op zijn best uit te laten zien. Bonet zorgt ervoor dat ze cardiodagen niet overslaat, omdat ze een cruciale rol spelen in haar algehele gezondheids- en fitnessniveau. Ze houdt haar cardio fris door deel te nemen aan haar absoluut favoriete les. Ze heeft onlangs haar passie gegooid in haar Afrikaanse dansles. Dat is haar recente obsessie en een leuke manier om haar lichaam fit te houden en haar geest bezig te houden.

Aanbevolen: