Hoe Dr. Dre nog steeds in vorm blijft tijdens zijn jaren '50

Inhoudsopgave:

Hoe Dr. Dre nog steeds in vorm blijft tijdens zijn jaren '50
Hoe Dr. Dre nog steeds in vorm blijft tijdens zijn jaren '50
Anonim

Hoewel mensen als Eminem en Dr. Dre niet werden betaald voor hun werk tijdens de Super Bowl, zette het fans weer aan het denken, aangezien het door de meesten buitengewoon goed werd ontvangen.

Dre wilde in topvorm zijn, maar dat dit geen schok zou moeten zijn, want in 2021 plaatste hij een gescheurde foto van in de vijftig waarop alle fans aan het praten waren.

Er moet echter worden opgemerkt dat zijn ommekeer niet gemakkelijk was. Zelfs zijn maatje Eminem verloor een hoop gewicht, dat de rapper zelf zou toegeven dat de manier waarop hij dat deed ongezond was.

Dre daarentegen kwam in de beste vorm van zijn leven tijdens zijn 50-er jaren, wat niet alleen zeldzaam is onder celebs, maar ach, iedereen in het algemeen. Laten we eens kijken naar zijn reis om daar te komen.

Dr. Dre's transformatie was niet typisch, maar vond later in zijn leven plaats

Dr. De transformatie van Dre is niet een die we normaal gesproken zien. De rapper en platenproducent kwam in de beste vorm van zijn leven tijdens zijn late jaren '40 en '50, en zag er waanzinnig uit. De zeer gerespecteerde fitnesscoach Jeff Cavaliere complimenteerde Dre met zijn werk en bewees dat je spiermassa kunt opbouwen, ongeacht de leeftijd.

"Dr. Dre bewijst dat het er niet zoveel toe doet WANNEER je die vonk vindt… ZOLANG JE DIE VINDT! In tegenstelling tot wat sommigen je misschien willen doen geloven, zijn er geen leeftijdsbeperkingen voor het bouwen spiermassa. Je kunt het op ELKE leeftijd doen, zelfs tot ver in de 80, zoals nieuw onderzoek aantoont." Dwayne Johnson is hier een ander sterk voorbeeld van, aangezien de acteur in zijn beste vorm is, ondanks het feit dat hij tegenwoordig dichter bij de 50 is, en dit jaar begin mei de leeftijd zal bereiken.

Er komt veel kijken bij een transformatie en voor Dre speelden voeding en lichaamsbeweging een grote rol.

In zijn vijftiger jaren kreeg Dr. Dre de beste vorm van zijn leven, viel 50 pond af en verlaagde zijn bloeddruk

Zijn trainingsplan wordt niet echt online gedeeld, maar gezien zijn grotere omvang en magere spieren, gebruikt Dre tijdens zijn training een bodybuilding-stijl, gecombineerd met cardio, wat helpt om de rapster slank te houden. Zijn trainingen zijn waarschijnlijk gebaseerd op hypertrofie, wat inhoudt dat de spieren worden gevuld met een hoog rep-bereik, terwijl een strikte vorm wordt gebruikt, vooral gezien zijn hogere leeftijd en waarschijnlijk hoge activiteitsniveaus.

Wat zijn eetgewoonten betreft, is hij niet helemaal veganistisch zoals zijn goede vriend Snoop Dogg, maar volgens het woord over publicaties zoals Andy Seth, zijn zijn eetgewoonten veel gericht op een veganistische stijl, met verschillende groenten gedurende de dag. Naar alle waarschijnlijkheid krijgt hij grote hoeveelheden eiwit per dag, die gewoonlijk toenemen in overeenstemming met je leeftijd. De rapster kan tussen de 200 en 250 gram eiwit per dag binnenkrijgen, uiteraard afkomstig van schone bronnen.

Al het werk van Dre resulteerde in een gewichtsverlies van 50 pond, inclusief een verlaagde bloeddruk. Hij onthulde dat zijn vorm beter is in zijn jaren '50 dan in zijn jaren '20 en '30.

"Ik zorg ervoor dat ik nu voor mezelf zorg", zei Dr. Dre. "Ik voel me nu veel beter - en zie er eigenlijk beter uit, voor mij - dan ik deed toen ik in mijn begin 20 of 30. Ik ben nu zeker gezonder. Dat heeft er een groot deel mee te maken, gewoon gezond blijven. Het houdt zeker je zelfvertrouwen op. Ik heb eigenlijk tests op mijn lichaam gehad en de dokter zei dat ik 31, dus daar rijd ik mee!”

Geweldig om Dre in zo'n vorm te zien, hoewel hij er in zijn woorden een beetje van verloor tijdens de pandemie, hoewel fans het niet kochten.

Fans op Instagram roosteren Dr. Dre omdat hij zei dat hij weer in vorm moest komen na de post van Will Smith

In mei 2021 inspireerde Will Smith miljoenen fans door een waarheidsgetrouwe foto van zijn huidige look te plaatsen. Dr. Dre was een van de velen die reageerden en plaatste een eigen foto op IG.

Hij schreef in het bijschrift: "Dit is mijn COVID-lichaam. Ik sta op het punt om mijn shit op orde te krijgen. Ik ga naar binnen met @willsmith. Let's Go!!!!"

Fans en Will Smith geloofden het niet en beweerden dat de rapper er nog steeds geweldig uitzag, ondanks het feit dat hij het tegendeel probeerde te zeggen.

Gezien zijn jeugdige blik op de Super Bowl, lijkt het er echt op dat 50 de nieuwe 30 is voor degenen die hard werken aan hun gezondheid.

Aanbevolen: