Brie Larson laat zien hoe ze in vorm blijft voor 'Captain Marvel 2

Inhoudsopgave:

Brie Larson laat zien hoe ze in vorm blijft voor 'Captain Marvel 2
Brie Larson laat zien hoe ze in vorm blijft voor 'Captain Marvel 2
Anonim

Voorbereiding voor 'Captain Marvel' was een hele opgave voor Brie Larson. Het kost tenslotte veel werk en voorbereiding om deel uit te maken van de MCU, gaf Larson toe met Forbes, ze wilde voorbereid zijn op de rol: "Ik wist dat ik een actie aan het doen was film en ik moest stunts doen, en ik wist niet wat dat [zou] zijn, en ik wilde er klaar voor zijn, 'legde ze me uit. "Ik wilde zo goed mogelijk voorbereid zijn, dus ik vocht niet om vermoeid te zijn of [mijn] lichaam pijn te doen, en dat ik zo veerkrachtig was als ik maar kon zijn… [Door dit te doen] begon ik verliefd te worden met [opleiding]. Ik begon verliefd te worden op de manier waarop mijn lichaam veranderde en transformeerde, en hoe capabel [ik was]. Het was de eerste keer dat ik het gevoel had dat ik mijn lichaam voor me liet werken.”

Zoals ze snel leerde, was de training niet gemakkelijk. In feite was ze vaak tot tranen toe gereduceerd: "Ik heb vaak in de sportschool gesnikt", zegt ze lachend. "Mijn trainer zou zeggen: 'Oh, ze huilt weer.' Het is heel emotioneel als je iets heel kwetsbaars en rauws in je wakker maakt, en je leert ook dat het alleen voor jou is; er was niets voor mij om te bewijzen. Ik bewees het niet aan andere mensen in de sportschool. Ik bewees het zeker niet aan mijn trainer, omdat hij nooit volledig onder de indruk zou zijn; het is zijn taak om niet onder de indruk te zijn. Ik [was daar in de sportschool] voor mezelf.”

Ze zag er niet alleen goed uit, maar wat haar prestaties betreft, was ze op haar hoogtepunt, ze haalde een deadlift van 225 en trok een verdomde jeep! Tijdens de quarantaine mist Brie geen enkele training. Gezien de inhoud op haar YouTube-kanaal is ze klaar voor Captain Marvel 2.

Stretch-Time

Ja, er goed uitzien is belangrijk, maar functioneel sterk zijn is net zo belangrijk. Larson oefent dit aspect en neemt haar stretching heel serieus: 'Stop met scrollen en neem 60 seconden de tijd om met mij uit te rekken? Nieuwe stretchroutine op YouTube.”

Ze ziet er niet alleen beter uit dan ooit tevoren, maar ze is ook op haar hoogtepunt wat betreft functionele kracht!

Aanbevolen: