Hoe blijft Elon Musk in vorm?

Inhoudsopgave:

Hoe blijft Elon Musk in vorm?
Hoe blijft Elon Musk in vorm?
Anonim

Wat doet Elon Musk tijdens zijn vrije dagen? Welnu, zoals we zullen onthullen, is trainen niet per se wat hij zal doen, in plaats daarvan zou hij waarschijnlijk liever op de set van 'The Big Bang Theory' zijn.

De tijd vinden is niet gemakkelijk, maar mensen als Jeff Bezos krijgen het nog steeds voor elkaar. Elon Musk heeft verschillende overtuigingen als het gaat om in vorm blijven, met name gericht op slaapherstel. Laten we eens kijken naar zijn huidige routine.

Hoe blijft Elon Musk in vorm?

Denys Sergushkin besprak de dagelijkse routine van Elon Musk en eigenlijk is er niet veel tijd om iets te doen. Als je je ooit overweldigd voelt of een gebrek aan motivatie hebt, lees dan zijn dagelijkse routine eens door en dat zal heel snel veranderen.

"Hij houdt een extreem specifieke agenda bij. Musk plant zijn dag in intervallen van 5 minuten en optimaliseert deze constant voor efficiëntie. Hij heeft waanzinnig productieve vergaderingen. Musk beperkt vergaderingen tot alleen partijen die 100% noodzakelijk zijn. Hij is bekend om mensen te verwijderen die niet bijdragen. Hij houdt zich aan e-mail. Musk vermijdt oproepen waar mogelijk, en vertrouwt in plaats daarvan op e-mail of sms. "E-mail is mijn kerncompetentie", grapte hij ooit.

Dus, gezien zo'n schema, hoe vindt Elon Musk de tijd om gezond te blijven?

Nou, het moet worden opgemerkt dat gezond blijven geen prioriteit is voor Musk, de man achter Tesla heeft toegegeven dat hij liever jong sterft door lekker voedsel te eten, in plaats van zichzelf te beperken…

Hij doet echter een aantal dingen om de hele dag in vorm te blijven, waaronder sporten en actief blijven. Laten we eens kijken wat dat zijn.

Musk veracht de loopband en gezond eten

Musk onthulde op de Joe Rogan Podcast dat hij naast zijn werk niet veel te doen heeft. Het is tijd om te trainen en op een gegeven moment had Musk zelfs een trainer ingehuurd om hem in vorm te houden. Hoewel de miljardair zou onthullen, heeft hij zijn trainer al lang niet meer gezien, en hij is niet zo happig op training.

"Om helemaal eerlijk te zijn, ik zou helemaal niet sporten als ik kon," zei Musk. "Ik sport liever niet."

Musk gaf wel toe af en toe op een loopband te springen, maar alleen als er iets leuks op televisie was.

Wat zijn eetgewoonten betreft, zou je denken dat Musk hier goed in zou zijn, aangezien zijn moeder een diëtist is, maar in plaats daarvan is het precies het tegenovergestelde.

“Ik zou liever lekker eten en een korter leven leiden”, zei hij.

Musk is zich er echter van bewust dat overgewicht een groot probleem is, en hij doet zijn best om te letten op wat hij eet. Hij zou verder onthullen dat als hij kon, hij niet zou eten om nog productiever te blijven, maar dit is geen optie. Vroeger zou Musk volgens CNBC $1 CAD per dag aan eten uitgeven.. yikes.

Hoewel zijn conditie en eten niet vergelijkbaar zijn met die van Jeff Bezos, heeft hij wel een goed advies als het gaat om slaapherstel.

Elon Musk heeft goede tips om goed te herstellen tijdens de slaap

Musk heeft wel wat wijze woorden als het gaat om herstel, iets dat Bill Gates en Jeff Bezos heel serieus nemen om zichzelf scherp te houden.

Volgens Musk is eten voor het slapengaan iets dat hij sterk vermijdt, vooral twee tot drie uur voor het slapengaan.

"Eten voordat je naar bed gaat is een heel slecht idee, en heeft zelfs een negatieve invloed op je slaap."

"Je slaapkwaliteit zal verbeteren en je algemene gezondheid zal veel verbeteren", zei hij. "Het is een groot probleem."

Via platforms zoals Quora bespraken fans de eetgewoonten van Musk en in veel gevallen zijn de gebruikers niet verrast door de manier waarop hij eet, maar hij zou nog productiever kunnen zijn met een op gezondheid gebaseerde benadering.

Als je ooit naar hem hebt geluisterd, is het duidelijk dat hij geen gezondheidsbewuste beslissing neemt. Dat is jammer, want hij kan mogelijk worden verheven door een iets gezondere levensstijl. Dat en als hij geen van controle over zijn gezondheid zou hij een andere grote geest kunnen zijn die eerder verloren is dan gehoopt.

"De man is geweldig op zijn werk, maar ik vraag me af hoeveel verbazingwekkender hij zou zijn als hij in staat zou zijn om nog eens 10% uit dat brein van hem te persen, door de juiste dingen te eten en regelmatiger te bewegen Beide zijn bevorderlijk voor een gezond, productief brein."

Aanbevolen: