Dit is hoe Chantel Jimento's zus Winter in '90 Day Fiance' in vorm blijft

Inhoudsopgave:

Dit is hoe Chantel Jimento's zus Winter in '90 Day Fiance' in vorm blijft
Dit is hoe Chantel Jimento's zus Winter in '90 Day Fiance' in vorm blijft
Anonim

Huwelijksplanning resulteert vaak in familiedrama en de koppels van 90 dagen verloofde lijken veel conflicten te verwerken als ze met hun familieleden delen dat ze iemand hebben gevonden om trouwen. En de koppels in deze populaire TLC-realityserie lijken nog steeds spanning te hebben binnen hun families als ze eenmaal gaan trouwen en zelfs kinderen hebben. In het geval van Chantel en Pedro Jimento konden we met hen op de hoogte blijven dankzij de spin-off The Family Chantel. Eén ding is zeker, afleveringen van deze show zijn nooit saai.

Fans willen altijd updates over de sterren, of we nu willen weten welke 90 dagen verloofde koppels baby's hebben gehad of wie het meeste geld heeft verdiend. En we willen ook meer weten over enkele familieleden die we door de show hebben leren kennen, waaronder Chantel Jimento's zus Winter. Blijf lezen om erachter te komen hoe 90 dagen verloofde ster Chantel Jimento's zus Winter Everett in vorm blijft.

Hoe Winter Everett afgevallen is

90 Day Fiance-fans zijn bekend met de relatie tussen Chantel en Pedro en hebben Chantels zus Winter bekeken in de spin-offserie The Family Chantel.

Winter Everett deelde op Instagram dat ze 50 pond was afgevallen.

Volgens Heavy.com liet Winter fans enkele foto's zien en zei: De foto aan de linkerkant is een paar jaar geleden gemaakt. Destijds woog ik rond de 330 pond. Dat was het zwaarste dat ik ooit had gewogen. Er waren zoveel ongelukkige situaties om me heen en mijn focus was naar buiten gericht. In die tijd stond mijn gezondheid zeker niet op de eerste plaats. Mijn lichaam schreeuwde om hulp, maar ik wist niet wat ik moest doen. Onlangs, in 2020, heb ik mijn focus volledig veranderd. In plaats van me te concentreren op wat ik wil, probeerde ik me meer te concentreren op WIE IK BEN. Ik ben blij te kunnen zeggen dat ik sindsdien officieel 50 pond ben afgevallen. Het was geen gemakkelijke weg, maar ik heb het gehaald. Het is alleen maar hier vandaan!”

Winter wilde afvallen omdat ze, volgens Nicki Swift, erachter kwam dat haar vriend Jah een kind had waar ze niets van af wist.

Winter ging naar Dr. Proctor en vertelde dat ze altijd een moeilijke tijd had gehad, maar haar zus Chantel niet, hoewel ze allebei gericht waren op gezond eten en ze cheerleaders waren die ook graag gingen hardlopen. Winter legde aan de camera van de show uit: "Ik heb eerder geprobeerd een dieet te volgen, maar het werkte nooit."

Monsters en critici meldden dat, hoewel Winter met een arts over bariatrische chirurgie sprak, niemand zeker weet of ze die procedure heeft ondergaan.

Een van de redenen waarom fans zo geïnvesteerd zijn in de zusterrelatie tussen Chantel en Winter, is dat ze zich herkenbaar voelen. Veel mensen hebben vaak het gevoel dat ze altijd worden vergeleken met hun broers en zussen, en ze vragen zich af waarom ze gewoon niet met elkaar overweg kunnen.

In een aflevering van The Family Chantel legde Winter uit dat ze zich vaak niet goed genoeg voelde omdat mensen haar altijd met Chantel zouden vergelijken. Winter vroeg: "Waarom kunnen we er niet van houden dat elkaar anders is?" en zei: "Ik werd altijd vergeleken met mijn zus en ik droeg heel veel make-up. Ik haatte mijn krullende haar en ik deed veel dingen om mezelf er anders uit te laten zien omdat ik haar niet ben', zei Winter over hoe ze zich onbekwaam voelde naast Chantel. "Het deed pijn en het was schadelijk. Het deed het echt. Het schaadde mijn gevoel van eigenwaarde.”

Het lijkt erop dat Winter zich geweldig voelt en ze deelt inspirerende berichten met haar fans op Instagram. In augustus 2021 deelde Winter een foto toen ze plezier had op het strand en schreef in haar bijschrift: "Deze zomer was geweldig! Ik heb zoveel sterfgevallen en wedergeboorten meegemaakt! Ik vergelijk mijn leven graag met het leven van een vlinder. Voor altijd groeiend naar nieuwe ruimtes gevuld met levendige kleuren. Ik ga de kleuren van mijn leven met trots dragen!" Winter deelt ook foto's wanneer ze in de sportschool is en ze draagt altijd een schattige en kleurrijke trainingsoutfit.

De '90 Day Fiance' spin-off 'The Family Chantel'

90 Day Fiance-fans kennen Chantel Jimento en Pedro Jimento van het vierde seizoen van de show, en ze speelden toen in de spin-off genaamd The Family Chantel. De spin-off ging in première in juli 2019 en seizoen 3 is net uitgezonden.

Deze show geeft fans een gedetailleerd beeld van de familie van Pedro en Chantel, aangezien Nicole en Lydia, Pedro's zus en moeder, leden van de cast zijn, samen met Chantels broers en zussen River en Winter en hun ouders Karen en Thomas.

Distractify.com meldde dat Winter nu een Instagram-beïnvloeder lijkt te zijn en merken in haar berichten zal taggen.

Fans van de Family Chantel volgen Winter Everett graag op Instagram en kijken uit naar meer van haar inspirerende posts.

Aanbevolen: