Wanneer begonnen Zendaya en Tom Holland eigenlijk met daten?

Inhoudsopgave:

Wanneer begonnen Zendaya en Tom Holland eigenlijk met daten?
Wanneer begonnen Zendaya en Tom Holland eigenlijk met daten?
Anonim

Zendaya en Tom Holland houden hun relatie een tijdje stil en vermommen het jarenlang als een vriendschap. Ze gaven fans alleen een subtiele glimp van hun vermeende romance. De twee leerden elkaar in 2016 kennen op de set van Spider-Man: Homecoming. Maar na jaren als vrienden voor het publiek te zijn verschenen, werden ze eindelijk voor het eerst zoenend op foto's gezien, wat de fans bevestigde dat ze aan het daten waren.

Het was geen verrassing toen de relatie voor eens en voor altijd werd 'bevestigd', omdat fans hun chemie op en buiten het scherm altijd hadden herkend. Het is moeilijk in te schatten wanneer ze precies begonnen te daten, maar ze hebben behoorlijk wat momenten in het openbaar gehad die fans kunnen helpen raden hoe lang ze al samen zijn.

Wanneer begonnen Zendaya en Tom Holland te daten?

Het begon allemaal toen ze liefdesbelangen speelden in de Spider-Man-film uit 2016. Na het filmen deden de twee samen veel pers en deelden ze samen foto's op Instagram. Ze werden ook constant samen in het openbaar gezien en Nederland ontmoette zelfs Zendaya's familie voor een diner in New York City in 2017. Dit deed fans speculeren dat de relatie meer was dan de 'vriendschap' die ze ervan maakten.

Ze deelden hun eerste kus op het scherm in Spider-Man: Far From Home in 2019 als Peter en MJ. Dit voedde het vuur nog meer dat ze samen waren vanwege hun chemie in de film. In 2020 gingen er geruchten dat zowel Zendaya als Holland met andere mensen aan het daten waren. Zendaya werd gespot met Euphoria co-ster Jacob Elordi en Tom Holland werd gezien met actrice Nadia Parks.

Het paar was weer samen te zien op Tom's Instagram voor Zendaya's 25e verjaardag. Het bijschrift bij de foto deed fans geloven dat de twee weer aan het daten waren.

Zendaya en Tom Holland gingen publiek

Onlangs is veel van hun liefde openbaar gemaakt via Instagram. Holland plaatste een fotoset van Zendaya bij de CFDA Fashion Awards met een bijschrift dat haar ongelooflijk noemde met een emoji van hartogen. Dit droeg snel bij aan de geruchten en maakte ze nog geloofwaardiger dat de twee beslist niet alleen vrienden waren.

Tijdens de decemberpremière van Spider-Man: No Way Home, stopte Tom Holland halverwege een interview zodat hij Zendaya's intrede op de rode loper kon zien. Vorige week nog werden de twee samen met Euphoria-tegenspeler Hunter Schafer en Hollands jongere broer gespot bij een Rangers-wedstrijd. Zendaya en Tom droegen bijpassende paar truien met elkaars namen op de achterkant.

Een paar dagen geleden stonden ze samen op de foto in Italië. Nederland vloog naar verluidt naar Rome om Zendaya te verrassen voor een avondje uit. Zendaya werd beschreven als zichtbaar opgewonden. De chef-kok van het restaurant plaatste een foto van hem met zowel Zendaya als Holland.

Hebben Zendaya en Tom Holland samen een huis gekocht?

Zendaya schittert in de HBO-serie Euphoria als hoofdpersoon Rue en is ook uitvoerend producent van het tweede seizoen. Toen het tweede seizoen eindigde, zagen we Zendaya samenwerken met artiest Labrinth voor liedjes voor de show. Dus, wat volgt er voor haar? Welnu, Euphoria zal zeker een seizoen 3 hebben, maar er is geen bevestigde datum.

Tom Holland schittert in een nieuwe film genaamd 'Uncharted' die deze maand werd uitgebracht. Terwijl fans speculeren dat Zendaya en Holland samen een huis in Zuid-Londen hebben gekocht, heeft hij dat sindsdien ontkend. Op Live with Kelly en Ryan Holland zeiden: "Ik heb geen nieuw huis gekocht en "ik heb zoiets van, wauw, wat een verrassing, ik vraag me af wanneer ik de sleutels krijg." Dus hoewel een beetje openbaar met hun relatie, de twee houden veel aspecten van hun leven privé.

Dus hoewel het onduidelijk is op welke datum of het jaar dat Zendaya en Tom Holland begonnen te daten, is het vrij duidelijk dat ze eindelijk openhartig zijn over hun liefde voor elkaar. Fans zijn extatisch om een kleine glimp van hun relatie te zien, die grote steun voor elkaars carrières omvat. Zendaya en Holland zijn samen op het scherm te zien in de nieuwe Spider-Man: No Way Home-film. Hoewel ze allebei grote aankomende projecten en succesvolle carrières hebben, is het duidelijk dat hun relatie zal blijven bloeien en de tijd zal uitwijzen of de twee besluiten er een meer publieke zaak van te maken.

Aanbevolen: