Is Delilah Belle Hamlin eigenlijk aan het daten met de zoon van Jack Nicholson?

Inhoudsopgave:

Is Delilah Belle Hamlin eigenlijk aan het daten met de zoon van Jack Nicholson?
Is Delilah Belle Hamlin eigenlijk aan het daten met de zoon van Jack Nicholson?
Anonim

Van buitenaf gezien, lijkt het alsof het hebben van een beroemde ouder de gemakkelijkste zaak van de wereld zou zijn. Rijke en beroemde ouders hebben zou immers betekenen dat ze zich nooit zorgen hoeven te maken over geld en dat er veel deuren voor hen open zouden staan. Hoewel daar zeker veel waarheid in zit, moeten mensen onthouden dat geen twee beroemde kinderen hetzelfde zijn. Sommige beroemdheden houden hun kinderen bijvoorbeeld uit de schijnwerpers, terwijl andere sterren kinderen hebben die hen hebben overschaduwd in termen van roem.

Hoewel er geen twijfel bestaat dat kinderen van beroemdheden een heel verschillende opvoeding kunnen hebben, is het logisch dat veel van hen een relatie met elkaar kunnen hebben. Met dat in gedachten, lijkt het nooit zo verwonderlijk als twee mensen met beroemde ouders daten. Maar alleen omdat Delilah Belle Hamlin en Ray Nicholson allebei beroemde ouders hebben, wil nog niet zeggen dat de geruchten dat ze aan het daten zijn noodzakelijkerwijs juist zijn.

Wie zijn de ouders van Delilah Belle Hamlin en Ray Nicholson?

Als de meeste mensen denken aan de beste acteurs ter wereld, denken ze in de eerste plaats aan de grootste filmsterren en de mensen die populaire mainstream-shows koppen. Het v alt natuurlijk niet te ontkennen dat dit heel logisch is, omdat dit de vormen van entertainment zijn waar mensen het meest over praten. Aan de andere kant is het echt jammer dat acteurs die in soapseries schitteren niet meer krediet krijgen. Er komen immers zo vaak nieuwe soapseries uit dat de sterren van de show ongelooflijk professioneel en getalenteerd moeten zijn, zoals Lisa Rinna tijdens haar Days of Our Lives-aanstelling heeft bewezen.

Delilah Hamlins moeder Lisa Rinna was niet alleen een soapster, maar speelde sinds 2014 in The Real Housewives of Beverly Hills. Niet tevreden om de dochter te zijn van een opmerkelijke ster, Delilah's vader is de beroemde acteur Harry Hamlin. Harry is vooral bekend door zijn rol in de film Clash of the Titans uit 1981 en speelde ook in shows als L. A. Law en Mad Men.

Hoewel Harry Hamlin en Lisa Rinna allebei een succesvolle carrière in de entertainmentindustrie hebben gehad, zijn ze geen van beiden zo beroemd als de vader van Ray Nicholson. Jack Nicholson, een absolute Hollywood-legende, speelde in zoveel ongelooflijk populaire films dat er niet genoeg ruimte is om ze hier allemaal op te sommen. Het volstaat te zeggen dat Jack zijn nalatenschap vele jaren geleden heeft gecementeerd en wanneer hij zijn overlijden ontmoet, zullen filmfans overal rouwen om zijn overlijden.

Zijn Delilah Belle Hamlin en Ray Nicholson eigenlijk aan het daten?

Sinds de moeder van Delilah Belle Hamlin, Lisa Rinna, al vele jaren een grote 'reality'-ster is, zijn er veel mensen die geïnteresseerd zijn in haar persoonlijke leven. Er is zelfs veel gesproken over de andere mensen in Rinna's leven, waaronder haar oudste dochter Delilah. Rinna heeft bijvoorbeeld heel wat onthuld over Delilah's vroegere relaties.

In 2014 was Delilah Hamlin betrokken bij een atleet genaamd Aidan Reilly. Nadat hun affaire was geëindigd, ging Delilah verder met Eyal Booker, een man die schitterde in het vierde seizoen van de veelbesproken 'reality'-show Love Island. Nadat Hamlin en Booker in 2019 een stel werden, was haar moeder Lisa Rinna blij om over hun relatie te praten, ook toen ze onthulde dat Delilah in Eyal's DM's gleed. Uiteindelijk gingen Hamlin en Booker in 2021 hun eigen weg.

Na enkele maanden uit de schijnwerpers te zijn gebleven, werd Delilah Hamlin op camera vastgelegd toen ze uitging met Ray Nicholson, de zoon van de legendarische acteur Jack Nicholson. Duidelijk gekleed om er op haar best uit te zien en met een stralende glimlach op de foto's die de paparazzi van haar namen met Nicholson, is het gemakkelijk in te zien waarom veel mensen aannamen dat het duo een date had.

Aangezien de paparazzi Delilah Hamlin en Ray Nicholson volgden toen ze samen uitgingen, is het bekend dat het paar samen naar een restaurant ging en "uren" bleef. Afgezien van dat stukje informatie en het feit dat het duo verbinding leek te maken op de paparazzi-foto's, is er geen manier om te bevestigen dat ze daadwerkelijk op een date waren. Op het moment van schrijven heeft geen van de beroemdheden de datum bevestigd en whosdatedwho.com heeft het potentiële koppel niet aan hun database toegevoegd.

Hoewel het heel goed mogelijk is dat Delilah Hamlin zo blij leek om bij Ray Nicholson te zijn, simpelweg omdat ze goede vrienden zijn, lijkt dat echt niet het geval te zijn. Het lijkt tenslotte behoorlijk opmerkelijk dat vrijwel elk verkooppunt dat berichtte over het avondje uit van Hamlin en Nicholson hun uitje als een date bestempelde.

Aanbevolen: