Is Timothée Chalamet eigenlijk aan het daten met Justin Bieber's ex-vriendin Cindy Kimberly of is het gewoon een gek gerucht?

Inhoudsopgave:

Is Timothée Chalamet eigenlijk aan het daten met Justin Bieber's ex-vriendin Cindy Kimberly of is het gewoon een gek gerucht?
Is Timothée Chalamet eigenlijk aan het daten met Justin Bieber's ex-vriendin Cindy Kimberly of is het gewoon een gek gerucht?
Anonim

Timothée Chalamet is momenteel een van de meest gewilde en kwijlende acteurs van Generation Z-fans. Na zijn iconische rol in Lady Bird en geestige personage in Don't Look Up, werd hij meteen een geliefde beroemdheid vanwege zijn knappe uiterlijk en leuke persoonlijkheid. Ondanks dat hij in de schijnwerpers staat, is zijn liefdesleven altijd een mysterie geweest. Recente geruchten speculeren dat hij aan het daten is met een beroemdheid op sociale media, waardoor fans gemengde gevoelens hebben. Maar met recente geruchten dat hij uitgaat met een beroemdheid op sociale media, hebben fans gemengde gevoelens over Timothée die mogelijk uitgaat met een meisje dat Justin Bieber ooit ook spoot over.

Is Timothée Chalamet nog steeds vrijgezel, of gaat hij stiekem uit met de ex-vriendin van Justin Bieber? Wat zoekt hij in een significante ander? Is het daten van deze beroemdheid op sociale media allemaal een gerucht, of zit er waarheid in? Blijf lezen om de waarheid te achterhalen…

Waarom is Cindy Kimberly beroemd?

Cindy Kimberly is een beroemd model en maker van inhoud die beroemd werd nadat Justin Bieber in 2015 een foto van haar op Instagram plaatste, waarbij hij zijn fans vroeg wie ze was. Met meer dan 250 miljoen volgers op Instagram duurde het niet lang voordat de fans van Justin ontdekten dat het meisje op de foto Cindy was, die toen nog maar 17 jaar oud was.

Onmiddellijk kwamen duizenden Bieber-fans haar volgen, haar account stalken en zich afvroegen waarom en hoe Justin Bieber haar naam wilde weten. Cindy Kimberly was net zo in de war als de fans van Justin nadat ze in een oogwenk een beroemdheid werd.

Nadat ze haar naam kenden, verwachtten fans dat Justin in de directe berichten van Cindy op Instagram zou glippen. Hoewel ze nooit bevestigden dat ze uitgingen, gingen de meeste fans ervan uit dat Bieber probeerde te flirten met het model, aangezien het de eerste keer was dat Justin publiekelijk over een willekeurig meisje op sociale media gutste.

Heeft Justin Bieber een date gehad met Cindy Kimberly?

Voordat ze naar verluidt met Cindy Kimberly in 2015 uitgingen, dateerde de 2012 American Music Award voor Artiest van het Jaar van Selena Gomez van 2010 tot 2013, en dateerde vervolgens van Hailey Baldwin in 2014. Baldwin en Bieber maakten echter snel een einde aan het eerste jaar dat ze begonnen te daten, en ze waren pas samen in 2019.

Fans geloven dat de mogelijke reden waarom Cindy Kimberly en Justin Bieber niet uitsluitend daten nastreefden, is dat Justin zich nog steeds aan het aanpassen was aan het single zijn na zijn knipperlichtrelatie met Selena Gomez. Afgezien daarvan lijkt Cindy een relatief privépersoon te zijn in vergelijking met Bieber, dus de instant fame zou overweldigend voor haar kunnen zijn.

Als je bedenkt dat Cindy Kimberly pas 17 jaar oud was terwijl Justin 21 was, zou het ook onethisch zijn voor Justin om met een minderjarige te daten.

Heeft Timothée Chalamet een relatie?

Vanaf mei 2022 is de Little Women-acteur nog steeds vrijgezel en lijkt hij voorlopig niet op zoek naar iets serieus in relaties. Hij heeft in het verleden echter verschillende relaties gehad, waaronder een relatie met Justin Bieber's ex-vriendin Selena Gomez.

Maar onlangs verraste de 26-jarige fans toen een verre video van hem zogenaamd een model kuste in de recente Coachella van 2022 op sociale media opdook. Fans gingen ervan uit dat het model Sarah Talabi was, die ze onmiddellijk om opheldering vroegen over haar relatie met Timothée.

In een interview dat Sarah met Page Six had, zei ze: "Wij [Timothée Chalamet en Sarah Talabi] waren allemaal aan het chillen met de muziek. Het [bij Coachella aanwezig zijn] was de beste avond van mijn leven."

Maar fans waren meer druk op de echte status van hun relatie toen ze het onderwerp veranderde door te zeggen: "Iedereen vraagt me of ik [Sarah Talabi] Timothée Chalamet aan het kussen was op Coachella, wat een goede vraag is. Maar een goede vraag zou zijn om onze wereldleiders te vragen waarom de aarde nu 1,2 biljoen ton ijs per jaar verliest als gevolg van de opwarming van de aarde en waarom de hervorming van de klimaatcrisis niet effectief is geweest."

Heeft Timothée Chalamet een date gehad met Cindy Kimberly?

Coachella 2022 was een veelbewogen dag voor fans die Chalamet met verschillende meisjes zagen. Afgezien van het naar verluidt zoenen met Sarah Talabi, nam een andere fan een video op van de Hollywood-acteur met een andere vrouw op een dansvloer terwijl ze intiem dichtbij waren.

De video was van lage kwaliteit, dus het was moeilijk te zien of de twee aan het zoenen waren. De grootste aanwijzing die fans ervan overtuigde dat Timothée bij Cindy Kimberly was, was echter de outfit van het meisje, die identiek was aan wat Cindy die dag naar Coachella droeg.

Timothée Chalamet noch Cindy Kimberly bevestigden noch ontkenden de geruchten, waardoor fans zich alleen maar afvroegen of de twee enige vorm van romantische relatie tussen hen hadden tijdens het Coachella-seizoen.

Met wie is Cindy Kimberly nu aan het daten?

Nadat ze het uitmaakte met haar oude vriend Neels Visser, geloven fans dat Cindy Kimberly onlangs is gaan daten met de voetballer Dele Alli.

Geruchten over Cindy dating Dele begonnen rond juni 2022 nadat fans op Twitter foto's hadden gepost van de twee die elkaar knuffels gaven terwijl ze samen op een strand slenterden.

Bovendien is het onwaarschijnlijk dat Cindy Kimberly een relatie heeft met Timothée Chalamet, aangezien haar aandacht al is gericht op haar 26-jarige voetballende vriend.

Aanbevolen: