Wanneer begint DC's Black Adam met filmen, en wanneer zien we The Rock Suit Up?

Inhoudsopgave:

Wanneer begint DC's Black Adam met filmen, en wanneer zien we The Rock Suit Up?
Wanneer begint DC's Black Adam met filmen, en wanneer zien we The Rock Suit Up?
Anonim

Werken aan de Red Notice van Netflix moet heel serieus zijn, want Dwayne Johnson kon geen extra uur missen om aan het werk te gaan. The Rock was zo vastbesloten om te filmen dat hij met zijn eigen blote handen de poort naar zijn huis afscheurde. Johnson plaatste een foto van de nasleep op Instagram en eindigde zijn update met een plug voor Black Adam, een superheldenfilm van DC

Het poortverhaal is om de juiste redenen intrigerend, deels omdat fans willen weten hoe Johnson fysiek een metalen hek doormidden scheurde, maar waar we meer in geïnteresseerd zijn, is waarom de voormalige WWE-superster de post gebruikte om adverteren Black Adam.

De reden waarom een Black Adam-plaag nogal vreemd is, is dat het filmen niet verder kan. De opnames zouden in de zomer van 2020 beginnen, maar de coronaviruspandemie verhinderde dat dit gebeurde. Warner Bros. heeft geen concrete updates gegeven over wanneer de film in productie gaat, waardoor het lijkt alsof de vertraging van Black Adam tot volgend jaar zal aanhouden. Andere films in de maak zijn echter weer in productie, dus dat belooft veel goeds voor het aanstaande DC-project.

Hoewel Warner Bros. nog steeds de verfijnde delen van Black Adam's shoots moet regelen, is het enige dat het project hindert om vooruit te komen, Dwayne Johnson. Het is niet zijn schuld, maar de acteur is verplicht om het werk aan Netflix's Red Notice af te ronden voordat hij verder gaat met iets anders.

Gelukkig betekent het opnemen van scènes voor Red Notice niet dat Johnson hier en daar een paar schermtests kan doen. We weten dat hij nog steeds gescheurd is en klaar om te versnipperen als Black Adam, en hij zou mogelijk uitstapjes kunnen maken naar een Warner Bros.-studio voor delen van de pre-productie.

Zijn de eerste beelden van Johnson onderweg?

Afbeelding
Afbeelding

Wat even intrigerend is, is hoe Johnson's nieuwste plug voor Black Adam een plaag kan zijn voor iets groots onderweg. Aangezien Johnson bekend staat om het regelmatig plaatsen van werk- en levensupdates op zijn sociale-mediapagina's, spreekt het voor zich dat hij enthousiast zou zijn om de eerste foto's van hem te delen die geschikt zijn als de DC-schurk. Hij zal dit niet doen zonder de zegen van Warner Bros. Op dit moment kunnen ze natuurlijk alle promoties gebruiken die ze kunnen krijgen.

Het enige andere obstakel dat de voortgang op Black Adam kan vertragen, is het creëren van een COVID-veilige bubbel. Netflix heeft er met succes een gebouwd voor Red Notice en collega-producties over de hele wereld implementeren vergelijkbare protocollen om ervoor te zorgen dat hun cast en crew veilig blijven. De protocollen zijn enigszins nieuw en niet getest, maar zolang ze werken, zou de voortgang van films in ontwikkeling veel soepeler moeten verlopen.

Wat dat van toepassing is op Dwayne Johnson, is dat hij misschien bedenkingen heeft bij het werken aan films die niet dezelfde voorzichtigheid ter harte nemen. Hij heeft gezien dat Netflix extra moeite deed om hem te beschermen tegen infectie, maar als een aparte studio op die afdeling tekortschiet, zou Johnson kunnen weigeren om weer aan het werk te gaan. Aan de andere kant testte de voormalige WWE Superstar al positief op coronavirus en herstelde hij, waardoor de kans dat hij het opliep twee keer kleiner was. Herinfectie is niet onmogelijk, maar het aantal mensen dat tweemaal het virus oploopt, is zeldzaam. Dat betekent op zijn beurt dat Johnson minder geneigd is om overhaaste zakelijke beslissingen te nemen op basis van angst voor COVID.

Hoe dan ook, we zouden de eerste druppeltjes Black Adam-content moeten zien zodra The Rock het werk aan Netflix's Red Notice heeft voltooid. Johnson heeft ook een paar andere projecten in ontwikkeling, hoewel de DC-film waarin hij de hoofdrol speelt vermoedelijk een topprioriteit voor hem is. Dat gezegd hebbende, zou de productie ergens in de komende maanden kunnen beginnen.

Aanbevolen: