Is Natalie Alyn Lind eigenlijk aan het daten met de ex-vriend van haar zus, Kai Caster?

Inhoudsopgave:

Is Natalie Alyn Lind eigenlijk aan het daten met de ex-vriend van haar zus, Kai Caster?
Is Natalie Alyn Lind eigenlijk aan het daten met de ex-vriend van haar zus, Kai Caster?
Anonim

De Alyn Linds zijn door en door een showbusinessfamilie. De patriarch, John Lind, is een assistent-regisseur en de matriarch, Barbara Alyn Lind, is vooral bekend door het spelen van Deb Scott in One Tree Hill en rollen in de tv-show Honey, I Shrunk The Kids. Maar haar drie dochters hebben samen haar carrière in Hollywood overschaduwd. De jongste, Alyvia, is vooral bekend van haar werk aan de Netflix-serie Daybreak en aan de Chucky TV-show. Maar het zijn haar twee oudere dochters die naam hebben gemaakt.

Zowel Natalie als Emily Alyn Lind hebben de aandacht getrokken voor hun tv- en filmwerk. Emily is vooral bekend om haar hoofdrol in de Gossip Girl-revivalserie en Natalie leidde Fox's The Gifted voordat het werd geannuleerd. Maar vanwege hun stijl, opmerkelijke uiterlijk en ietwat mysterieuze houding, hebben beide jonge vrouwen een enorme aanhang op sociale media opgebouwd. Daarom zijn fans in vervoering geraakt in hun persoonlijke leven, in het bijzonder met wie ze aan het daten zijn. Maar fans hebben gemerkt dat zowel Natalie als Emily misschien een gemeenschappelijk vriendje hebben gehad…

Met wie is Natalie Alyn Lind aan het daten?

Het is buitengewoon moeilijk om veel te weten te komen over het romantische leven van Emily Alyn Lind, omdat ze er veel geheimzinniger over is dan haar oudere zus, Natalie. Ze post niet veel over haar liefdesleven en daarom vertrouwen fans op paparazzi-shots. Natalie heeft daarentegen in de loop der jaren talloze foto's gepost met verschillende mannen. Ze lijkt een zeer actief liefdesleven te hebben gehad, inclusief langdurig daten met een paar mannen… individueel natuurlijk.

Het liefdesleven van Natalie Alyn Lind veranderde in 2021. Twee jaar lang had ze een relatie met acteur Jordan Christian Hearn. De twee zouden constant PDA-gevulde afbeeldingen op hun sociale media plaatsen. Maar daar kwam begin 2021 een einde aan.

Niet lang daarna deelde Natalie foto's van zichzelf met veel verschillende mannen, waarvan de meeste duidelijk alleen haar vrienden waren. Maar hypotheekmakelaar Scott C. Keller kreeg veel aandacht. En toen deed hij het niet.

Misschien komt dit omdat Kai Caster veel van haar aandacht opeiste. Een tijdje leek het alsof Natalie en Kai gewoon heel goede vrienden waren. Maar het paar heeft hun relatie zo goed als bevestigd. Hun knusse foto's en pda lijken te bewijzen dat ze echt een item zijn. Maar dit heeft ervoor gezorgd dat fans hun wenkbrauwen fronsen, aangezien Kai ooit in verband werd gebracht met Natalie's jongere zus, Emily.

Wie is Kai Caster?

Kai Caster bevindt zich heel erg in dezelfde wereld als zijn vriendin, Natalie Alyn Lind. Ze zijn niet alleen allebei acteurs, maar ze zijn allebei acteurs van ongeveer dezelfde leeftijd in een zeer vergelijkbare sociale kring in Los Angeles.

Kai is vooral bekend van zijn werk aan The Baxters (waar hij Dirk Bennet speelde) en aan American Horror Story. Hij verscheen ook in A Girl Named Jo en speelde een gastrol in enkele van de meest geprezen series van de afgelopen jaren, namelijk Shameless, House of Lies, Magnum P. I. en Yellowstone.

Gezien zijn lage profiel is er verder weinig bekend over Kai. Behalve dat hij een talent heeft voor modellenwerk, mixed martial arts, muziek maken en heel close worden met Natalie.

Heeft Kai Caster een date gehad met Emily Alyn Lind?

Dit is het verwarrende deel…

Hoewel het zeker vreemd lijkt dat Natalie een relatie zou krijgen met een man die verbonden was met haar jongere zus, beweren verschillende sites dat Emily en Kai in het verleden met elkaar uitgingen. Ze hadden echter ook gewoon vrienden kunnen zijn. Tabloids hebben meestal maar een paar foto's van twee hete jonge mensen nodig om conclusies te trekken. Het helpt niet dat Emily bizar geheimzinnig deed over de mannen met wie ze een romantische band heeft gehad. Daarom wordt elke man met wie ze is gespot of gefotografeerd, haar 'vriendje'.

Toch zijn er nogal gezellige foto's van Emily en Kai die suggereren dat er iets tussen hen is gebeurd. Dit omvat een zeer zwoele modelleringsopname uit 2016.

Aan de andere kant tonen recente foto's op Natalie's Instagram-verhalen ze alle drie samen, wat meer bewijs levert in het kamp 'Emily en Kai waren gewoon vrienden'.

Hoe dan ook, het lijdt geen twijfel dat Emily en Kai een soort connectie hadden voordat hij een relatie kreeg met haar oude zus. Hoewel het een vriendschap had kunnen zijn.

Met wie is Emily Alyn Lind aan het daten?

Zoals hierboven vermeld, is Emily uiterst geheimzinnig geweest over haar romantische leven. Maar foto's bewijzen dat ze een langdurige relatie had met muzikant Richard Edwards. We weten niet of het stel in 2022 nog steeds samen is.

Gezien het uiterlijk van Richard en Kai, zou het kunnen dat roddelbladen de twee mannen door elkaar hebben gehaald. Maar gezien zijn geheimzinnige Emily over haar romantische leven gaat, lijkt het alsof we moeten wachten tot ze ons meer informatie geeft over haar mysterieuze liefdesleven.

Aanbevolen: