Hier is waarom Farrah Fawcett's zoon Redmond O'Neal naar de gevangenis ging

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Farrah Fawcett's zoon Redmond O'Neal naar de gevangenis ging
Hier is waarom Farrah Fawcett's zoon Redmond O'Neal naar de gevangenis ging
Anonim

Farrah Fawcett stierf in 2009 en hoewel ze een lang huwelijk had met de Hollywood-hunk Lee Majors uit de jaren 70 en met verschillende anderen was uitgegaan, had ze maar één kind met haar partner Ryan O'Neal. Hun zoon Redmond O'Neal werd geboren in 1985 en zijn leven was, net als dat van veel beroemdheden, een tumultueus en tragisch leven.

Als jonge man werkte hij graag als stemacteur en trad hij zelfs op in enkele van de meest iconische kinderfilms en -shows uit de recente geschiedenis. Maar hij heeft ook een openbare arrestatie ondergaan en heeft verschillende personen pijn en lijden veroorzaakt, terwijl hij worstelde met een intense en gewelddadige psychische aandoening. O'Neal zit sinds zijn laatste arrestatie in 2018 in juridische problemen, en tussen het ontslag van zijn advocaat en nog steeds een fikse civiele procedure, ging het niet goed met hem.

6 Wie is Redmond O'Neal?

Laten we eerst het enige geboren kind van Farrah Fawcett een beetje beter leren kennen. O'Neal heeft een lange geschiedenis van juridische problemen; in 2008 werd hij gearresteerd in zijn huis in Malibu voor het bezit van verdovende middelen, en in 2009, toen zijn moeder op sterven lag, werd hij gearresteerd voor rijden onder invloed en het bezit van verdovende middelen. Hij schond zijn proeftijd in 2015 en werd vervolgens voor drie jaar naar de gevangenis gestuurd. Toen, in 2018, begonnen de ergste van zijn problemen. Maar voordat hij Redmond O'Neal de gewelddadige crimineel was, was hij Redmond O'Neal de stemacteur en leende hij zijn stem aan The Brave Little Toaster, Johnny Bravo en verschillende klassiekers uit de jaren 90.

5 Redmond O'Neal werd betrapt bij het beroven van een slijterij

Na zijn eerste vrijlating uit de gevangenis werd hij opnieuw gearresteerd, dit keer voor het beroven van een supermarkt in Santa Monica, Californië. Na zijn arrestatie in Santa Monica realiseerde de politie zich echter al snel dat Redmond O'Neal schuldig was aan veel meer dan alleen een gewapende overval. Zijn sporadische en oncontroleerbare gedrag deed hen ook geloven dat hij niet gezond van geest was en dat ofwel drugs, psychische aandoeningen of beide een factor in de zaak waren.

4 Redmond O'Neal was gekoppeld aan meerdere geweldsdelicten

Kort na zijn arrestatie in 2018 begonnen onderzoekers de punten met elkaar te verbinden en realiseerden ze zich dat O'Neal de dader was van verschillende andere gewelddadige misdaden die in die week in Zuid-Californië hadden plaatsgevonden. O'Neal was betrokken bij een misdaadgolf die een week duurde, waaronder beschuldigingen van geweldpleging met een dodelijk wapen en poging tot moord. Een man beweert dat O'Neal probeerde hem dood te steken. Hoewel de zaak tegen hem erg sterk was, moesten professionals in de geestelijke gezondheidszorg worden ingeschakeld.

3 Redmond O'Neal werd ongeschikt bevonden voor proef

Na een evaluatie van zijn geestelijke gezondheid werd bij Redmond O'Neal een bipolaire stoornis, schizofrenie en een antisociale persoonlijkheidsstoornis vastgesteld. Toen hij dit hoorde, had de rechter geen andere keuze dan te oordelen dat O'Neal ongeschikt was om terecht te staan en werd hij overgebracht naar een psychiatrisch ziekenhuis. Experts geloven dat zijn slechte geestelijke gezondheid en zijn zware drugs- en alcoholgebruik zijn gewelddadige episode hebben veroorzaakt. O'Neal echter niet. O'Neal sprak zich uit vanuit de gevangenis nadat hij eindelijk werd behandeld, en hij verklaarde dat hij gelooft dat het de drugs of alcohol waren die ervoor zorgden dat hij de controle verloor, en dat zijn ouders de schuldigen zijn voor zijn daden. Hoewel hij een strafproces vermeed, maakte dit geen einde aan zijn juridische problemen, verre van zelfs.

2 Redmond O'Neal zit nog steeds in juridische problemen

Hoewel hij niet langer strafrechtelijk wordt vervolgd voor zijn ongelooflijk gewelddadige misdaden, wordt hij nog steeds geconfronteerd met ongelooflijk financiële ontberingen. De rechter oordeelde dat hij ongeschikt was om een strafproces te doorstaan, maar de persoon die O'Neal naar verluidt probeerde te doden, kreeg een duim omhoog van de rechtbank om een civiele zaak tegen de voormalige stemacteur aan te spannen. Om het nog erger te maken, zou de steekpartij racistisch gemotiveerd zijn en daarom kwalificeren als een haatmisdrijf. Het werd nog vreemder in de zaak toen O'Neal zijn advocaat in 2020 ontsloeg.

1 Ter info, Redmond O'Neal heeft miljoenen geërfd van zijn moeder

Rijkdom kan psychische aandoeningen helpen of schaden, men kan ofwel hun geld gebruiken om kwaliteitszorg en behandeling te krijgen en daarom een geweldige carrière en persoonlijk leven hebben gehad, ofwel men kan het geld gebruiken om hun slechtste gewoonten mogelijk te maken en triggers. Het komt zo vaak voor dat kinderen van beroemdheden en voormalige kindacteurs in de laatste vallen dat het niet eens meer schokkend is als het gebeurt. Het lijkt erop dat O'Neal deze weg is ingeslagen en weinig kans heeft om ervan terug te komen. De slachtoffers van zijn vermeende haatmisdaad eisen een schadevergoeding van bijna $ 100 miljoen. O'Neal erfde slechts $ 4,5 miljoen toen zijn moeder stierf, en het geld werd bewaard in een herroepbare trust, en men kan zich waarschijnlijk voorstellen waarom. Geestesziekte en verslaving kunnen heel enge dingen zijn, en het leven en de misdaden van Redmond O'Neal zijn daar het bewijs van.

Aanbevolen: