Heeft Disney een acteercoach ingehuurd voor Hilary Duff op 'Lizzie McGuire'?

Inhoudsopgave:

Heeft Disney een acteercoach ingehuurd voor Hilary Duff op 'Lizzie McGuire'?
Heeft Disney een acteercoach ingehuurd voor Hilary Duff op 'Lizzie McGuire'?
Anonim

Vroeger zong en acteerde Hilary Duff met haar zus Haylie, maar ze speelde vooral in de Disney Channel-show Lizzie McGuire, waar fans nog steeds zo dol op zijn. Tegenwoordig heeft ze een nettowaarde van $ 25 miljoen en speelt ze in de populaire comedyshow Younger, die zich richt op de wereld van de uitgeverij in New York City.

Lizzie McGuire heeft zoveel fans en iedereen heeft een brandende vraag die ze beantwoord willen zien: heeft Disney een acteercoach ingehuurd voor Hilary Duff? Dit is iets waar fans in de loop der jaren misschien van hebben gehoord. Laten we eens kijken naar het echte verhaal achter Duffs tijd in de show.

De acteercoach

In 2020 is Hilary Duff gezond en fit, en de 30-jarige ster is getrouwd en ook een moeder. Als ze denkt aan een tijd waarin ze een acteercoach nodig had, voelt het als een miljoen jaar geleden, omdat ze nu zo beroemd en succesvol is.

Maar wat is het echte verhaal over de coach? Ja, het is waar dat Disney een acteercoach heeft ingehuurd voor Duff. Volgens Guff.com komt dit omdat Duff "niet de beste actrice was toen ze jong was."

hilary duff en lalaine op lizzie mcguire
hilary duff en lalaine op lizzie mcguire

Volgens Popsugar.com wilden de leidinggevenden van Disney ervoor zorgen dat er een acteercoach voor haar werd ingehuurd, en enkele andere castleden kregen ook les van de coach. Dit moet moeilijk zijn geweest om te horen, maar dat is absoluut showbusiness.

Duff deelde met Popsugar.com dat ze het leuk vond om Lizzie te spelen omdat ze ergens tussen "populair" en "sullig" in zat en ze iemand was met wie anderen zich konden identificeren. Omdat de actrice zo dol was op de rol, klinkt het alsof ze het waarschijnlijk goed vond om met een acteercoach te werken, omdat het betekende dat ze de kans had gekregen om Lizzie te spelen.

Duff zei: "Ik denk dat de eerste aflevering die me geobsedeerd maakte, was toen ik de pilot las. Ik bedoel, ik was net 12 of 13, maar het was: 'Ik ben dit niet, ik ben niet dat, en ik ben gewoon mezelf.' Het was gewoon zo vertederend en liefdevol. Meisjes hadden echt zo'n iemand nodig om naar op te kijken. En dat is ook echt wie ik op dat moment in mijn leven was. Ik ben erg dankbaar voor die rol en ik hield ook van haar Ze was ik."

Toen ze in juli 2020 door Hello Giggles werd geïnterviewd, vertelde Duff dat als ze op haar 14e tegen zichzelf kon praten, ze zou zeggen dat er geen reden was om zich zo "onzeker" te voelen en dat ze zichzelf een geweldig peptalk. Ze vertelde de website: "Hé, al die [onzekerheid] die je nu voelt, weet gewoon dat je super cool bent en dat niemand anders zo over je denkt."

De Auditie

Duff vertelde dat ze de auditie van Lizzie McGuire te nonchalant benaderde. Dat is zo interessant en ook logisch omdat ze toen nog zo jong was en het voor haar onmogelijk zou zijn geweest om zich voor te stellen hoe haar rol haar leven zou hebben veranderd.

Hoewel Disney vond dat Hilary Duff aan haar acteerwerk moest werken, klinkt het zeker alsof Terri Minksy, de maker en showrunner, wist dat zij de beste actrice voor de rol was en er zeker van wilde zijn dat ze een kans kreeg bij het.

Volgens E! Nieuws, Duff zei: "Ik had mijn regels niet gelezen" en het was "een vreselijke baan." Minsky, de maker, vertelde de publicatie: "Ik was er heel eerlijk over en zei [tegen Duff]: 'Je moet meer in het personage krijgen. Omdat ik wist dat er zoveel [talent] in zat."

De mislukte herstart

Als we het over Lizzie McGuire hebben, is het moeilijk om niet teleurgesteld te zijn dat de eens zo veelbelovende reboot lijkt te zijn vastgelopen, en niemand weet zeker of het ooit zal gebeuren of dat het helemaal voorbij is.

Volgens Buzzfeed stopte Minsky nadat twee afleveringen waren gefilmd en zei dat 'creatieve verschillen' de reden waren waarom ze er niet aan kon werken. Duff zei dat ze "optimistisch" is.

Er is echter geen recente update over het opnieuw opstarten, dus misschien komt er na verloop van tijd een ja of nee antwoord.

Zoals Hilary Duff ooit tegen Popsugar zei: "Ik wil mezelf blijven pushen en nieuwe dingen proberen. Ik denk niet dat ik die baan heb gekregen waar ik dacht: 'Ik ben klaar. Ik heb het.' Ik denk dat als je je zo voelt, de drive misschien weg is."

Zelfs als Lizzie McGuire niet terugkomt, klinkt het zeker dat Duff interessante acteerprojecten zal blijven nastreven, en dat is iets waar fans om kunnen juichen. Misschien zal ze in de komende jaren, nadat Younger eindigt, een andere rol op zich nemen die perfect bij haar past. Het zal interessant zijn om te zien hoe haar carrière blijft stijgen.

Aanbevolen: