Johnny Knoxville blijft zijn carrière buiten 'Jackass' omarmen

Inhoudsopgave:

Johnny Knoxville blijft zijn carrière buiten 'Jackass' omarmen
Johnny Knoxville blijft zijn carrière buiten 'Jackass' omarmen
Anonim

Acteur en stuntman Johnny Knoxville staat bekend om zijn grappige capriolen op Jackass, de populaire MTV-show die leidde tot vijf succesvolle films. De 51-jarige is echter ook vertakt om naast Jackass ook op andere manieren succesvol te worden. Nadat hij en zijn medesterren in verschillende WWE-promoties waren verschenen, besloot Knoxville het in 2008 zelf te proberen. Hoewel het een succes was, besloot hij het worstelen opzij te zetten om zich te concentreren op de Jackass-filmserie. Toen 2022 eenmaal rond was, keerde Knoxville terug naar worstelen, en de rest wordt geschiedenis.

De beroemdheid plaatste onlangs foto's van hem in zijn rood-witte worstelkostuum, met het bijschrift: Ongeslagen in Wrestlemania. Hallo Sami.' De worstelaar waarnaar hij verwijst, is Sami Zayn, met wie hij ruzie heeft sinds de maand dat hij terugkwam in de ring. Het duo ging op 3 april tegen elkaar op, waarop Knoxville hem versloeg.

De stuntman nam het in het verleden op tegen andere worstelaars, maar Zayn was de belangrijkste focus vanwege hun rivaliteit. Knoxville kreeg tijdens een van hun wedstrijden hulp van Jackass-leden Chris Pontius, Wee Man en regisseur Jeff Tremaine. Dit leidde ertoe dat hij Zayn versloeg.

Knoxville heeft de media al bevestigd dat hij met pensioen gaat van de franchise

Na de aankondiging van de film Jackass 4.5, bevestigde Knoxville dat de komende film zijn laatste zou zijn. Terwijl hij met GQ sprak, gaf hij toe dat hij zijn lichaam zoveel heeft moeten doorstaan en dat hij zich gelukkig voelt om gewoon rechtop te staan. "Je kunt maar zoveel risico's nemen voordat er iets onomkeerbaars gebeurt", zei hij. "Ik heb het gevoel dat ik enorm veel geluk heb gehad dat ik de risico's heb genomen die ik heb genomen en nog steeds rondloop.”

Hoewel het hypocriet klinkt vanwege zijn huidige carrièrepad, heeft de franchise die Knoxville mede heeft gemaakt stunts getoond die gevaarlijker zijn gebleken dan wat mensen zien in een worstelwedstrijd. De ster heeft tijdens zijn carrière verschillende verwondingen opgelopen, zoals een gebroken sleutelbeen, een gescheurde pees en hernia. Hij heeft ook meer dan vijftien hersenschuddingen opgelopen.

De nieuwste film Jackass Forever werd uitgebracht in 2022 en kreeg positieve recensies van critici. Sommigen beschouwen deze film als de beste van de filmreeks. Het werd een commercieel succes aan de kassa en is nu te streamen op Paramount+.

Hij was niet bang om andere worstelaars te noemen in zijn filmpromoties

Knoxville is doorgegaan met het promoten van alle Jackass-films op zijn Instagram. Hij zorgde er echter voor dat hij ook kleine verwijzingen naar zijn worstelcarrière toevoegde. In een van zijn video's van januari plaatste de stuntman zijn onderschrift: Kan niet wachten tot iedereen deze film ziet. Nou, iedereen behalve die lage en vuile @samizayn !! Johnny Knoxville wereldkampioen."

Een positieve kant van zijn carrièreverandering is de steun van fans en zijn medesterren. Pontius zorgde ervoor dat hij foto's op zijn Instagram plaatste waarin hij Knoxville feliciteerde met zijn overwinning, en tagde mede-co-ster Wee Man in het bijschrift. Op basis van de kwaliteit van de foto's is het waarschijnlijk dat Pontius het gevecht persoonlijk heeft bekeken.

Vanaf deze publicatie is er geen woord over wanneer Jackass 4.5 zal worden uitgebracht. Er gaan echter geruchten dat de film in 2024 op Netflix zal verschijnen. Knoxville heeft bevestigd dat hij de releasedatum niet weet, maar dat hij beter zal zijn dan sommige andere films in de franchise.

Aanbevolen: