Wie is Naomi Nelson, de vrouw van 'Jackass'-ster Johnny Knoxville, en wat is haar taak?

Inhoudsopgave:

Wie is Naomi Nelson, de vrouw van 'Jackass'-ster Johnny Knoxville, en wat is haar taak?
Wie is Naomi Nelson, de vrouw van 'Jackass'-ster Johnny Knoxville, en wat is haar taak?
Anonim

Gedurende vele, vele jaren was Evel Knievel de beroemdste stuntartiest ter wereld. Tegenwoordig weten de meeste fans van Knievel dat hij tijdens zijn beroemdste jaren getrouwd was en dat hij vier kinderen had, waaronder zijn zoon Robbie. Toen de meeste van zijn fans echter kwamen opdagen om Knievels laatste dodelijke tartende stunt te zien, besteedden ze niet al te veel tijd aan zijn familie thuis.

Hoewel de stunts die Johnny Knoxville uitvoert heel anders zijn dan die waar Evel Knievel om bekend stond, kan gemakkelijk worden beweerd dat de twee mannen veel gemeen hebben. Immers, aangezien Knoxville het beroemdste en meest succesvolle Jackass-castlid is, is het vrij duidelijk dat Johnny al geruime tijd de beroemdste stuntartiest ter wereld is.

Net als Evel Knievel voor hem, is Johnny Knoxville erin geslaagd een lange relatie te onderhouden, ook al staat hij bekend om het uitvoeren van gevaarlijke stunts. Met dat in gedachten roept het een voor de hand liggende vraag op: wie is de vrouw van Johnny Knoxville, Naomi Nelson?

Bijgewerkt op 25 maart 2022: Jackass is weer in het nieuws met de release van Jackass Forever, waarvan Johnny Knoxville zegt dat dit zijn laatste film in de franchise zal zijn. Om uit te leggen waarom hij stopt met de franchise, vertelde Knoxville aan People: "Ik heb mijn familie genoeg doorstaan, eerlijk gezegd. Ik denk niet dat ik iets anders te bewijzen heb." Hoewel zijn vrouw Naomi Nelson zijn onorthodoxe carrière tijdens hun huwelijk heeft gesteund, spreekt het voor zich dat ze waarschijnlijk behoorlijk opgelucht is over dit nieuws. Het kan niet gemakkelijk zijn om te zien hoe je man zichzelf voortdurend in gevaar brengt.

Johnny Knoxville's geweldige carrière

Jackass-logo aan de linkerkant, samen met een screenshot van de cast in een kar die in explosieven loopt. Johnny Knoxville close-up aan de rechterkant
Jackass-logo aan de linkerkant, samen met een screenshot van de cast in een kar die in explosieven loopt. Johnny Knoxville close-up aan de rechterkant

Toen Johnny Knoxville voor het eerst beroemd werd nadat Jackass een verrassingshit werd op MTV, gingen de meeste kijkers ervan uit dat zijn tijd in de schijnwerpers niet lang zou duren. Knoxville zou echter genoeg succes hebben gehad dat hij naar verluidt een fortuin van $ 75 miljoen wist te vergaren.

Natuurlijk zal Johnny Knoxville voor altijd bekend staan om zijn bereidheid om ongelooflijke dingen te doen en ernstige verwondingen op te lopen om de legioenen Jackass-fans te vermaken. Als u echter denkt dat dit alles is wat Knoxville tijdens zijn carrière heeft bereikt, heeft u het mis. Knoxville heeft tenslotte meer succes gehad als acteur dan de meeste mensen die hebben geprobeerd succes te vinden in Hollywood. Knoxville is bijvoorbeeld verschenen in een lange lijst met films, waaronder Men in Black II, Walking Tall, The Dukes of Hazzard en Action Point.

Johnny Knoxville's vrouw

Johnny Knoxville vrouw en kinderen
Johnny Knoxville vrouw en kinderen

Hoewel Johnny Knoxville en Naomi Nelson op het moment van schrijven al meer dan tien jaar getrouwd zijn, blijft ze een mysterieus figuur voor de meeste Jackass-fans. Hoewel er heel weinig bekend is over het verleden van Nelson, betekent dat niet dat er geen informatie over haar beschikbaar is. De locatie van Nelsons geboorte is bijvoorbeeld een mysterie, maar er is gemeld dat ze op 20 augustus 1980 is geboren.

Voordat Johnny Knoxville in het leven van Naomi Nelson kwam, werkte ze al in de entertainmentwereld. Ze werkte als assistent van de producenten van de show Carnivàle tijdens het tweede seizoen van die serie. Daarna was Nelson een van de zestien mensen die de documentaire Reel Grrls 2009 Productions co-regisseerde. Meer in het bijzonder schreef, regisseerde en hielp Nelson bij het monteren van een korte documentaire over de geschiedenis van vrouwen die vechten voor het recht om te stemmen in de staat Washington, genaamd Fifth Star.

Na het grootste deel van haar leven buiten de schijnwerpers te hebben doorgebracht, haalde Naomi Nelson voor het eerst de krantenkoppen toen Johnny Knoxville in augustus 2009 onthulde dat ze zijn baby droeg. Nelson beviel vervolgens van een zoon in december 2009, trouwde vervolgens met Knoxville in september 2010, en toen kregen ze een dochter in oktober 2011.

Johnny Knoxville's eerste vrouw Melanie Lynn Cates

Melanie Lynn Cates en Johnny Knoxville
Melanie Lynn Cates en Johnny Knoxville

Zoals iedereen die de entertainmentindustrie volgt al zou moeten weten, zijn er in de loop der jaren veel beroemdheden gescheiden. Helaas voor alle betrokkenen is Johnny Knoxville in dat opzicht niet anders, aangezien zijn eerste huwelijk niet bedoeld was om stand te houden.

Ongeveer vijf jaar voordat Jackass in première ging op MTV en Johnny Knoxville beroemd maakte, liep hij door het gangpad met Melanie Lynn Cates. Ongeveer een jaar na hun huwelijk beviel Cates van de eerste van de drie kinderen van Knoxville, een dochter genaamd Madison. Uiteindelijk niet in staat om dingen te laten werken, diende Knoxville een echtscheiding in wegens onverzoenlijke verschillen en het huwelijk van het paar kwam na elf jaar tot een einde.

Enkele jaren nadat Johnny Knoxville en Melanie Lynn Cates hun eigen weg gingen, werd hun huwelijk om een onverwachte reden het onderwerp van roddels. Met de release van haar autobiografie voor 2020 onthulde Jessica Simpson dat ze een 'emotionele affaire' had met Knoxville toen ze samen The Dukes of Hazzard uit 2005 maakten. Aangezien Knoxville nog steeds getrouwd was met Cates en Simpson toen nog bij Nick Lachey was, schrokken velen toen ze hoorden hoe hecht Johnny en Jessica werden.

Zoals Jessica Simpson schreef, "voelde ze een kracht die haar en Johnny Knoxville samen trok" en "vroeg ze zich af waarom [ze] daarvoor openstond". Hoewel Simpson schreef dat ze niet zeker wist waarom ze zich zo aangetrokken voelde tot Knoxville, maakt een andere passage uit haar autobiografie het vrij duidelijk. “Ik kon mijn diepste authentieke gedachten met hem delen, en hij rolde niet met zijn ogen naar mij. Hij vond het echt leuk dat ik slim was en mijn kwetsbaarheden omarmde', schrijft Simpson, 39. "Hij geloofde in mij en gaf me het gevoel dat ik alles kon.”

Aanbevolen: