Janelle blijft Nicole roosteren buiten het 'BB All-Stars' House

Inhoudsopgave:

Janelle blijft Nicole roosteren buiten het 'BB All-Stars' House
Janelle blijft Nicole roosteren buiten het 'BB All-Stars' House
Anonim

Janelle Pierzina werd de allereerste speelster die voor de vierde keer in de Big Brother-show verscheen. Helaas, gezien haar staat van dienst, had Janelle vanaf het begin een groot doelwit op haar rug.

Ze is onlangs verdreven en ze begint zich nu uit te spreken, waarbij ze onlangs de fans bedankte voor hun steun via Twitter;

De strijd met Nicole gaat door

Ze was zeker niet onder de indruk van de gameplay van iedereen en dat gold ook voor Nicole - de twee konden het hele seizoen niet met elkaar overweg, Janelle kreeg ook te horen dat Nicole haar opzettelijk tegen anderen in huis zou slaan terwijl ze in andere capriolen werkte.

Volgens Janelle en haar recente interview na haar vertrek uit het huis, was ze niet in het minst verrast;

“Ik weet wat voor soort speler ze is en ik weet wat voor soort persoon ze is, dus het verbaast me niet in het minst dat ze dat soort dingen zou doen. Dat is wie ze is. Haar spel is hetzelfde als in Big Brother 18. Ze speelt graag het slachtoffer. Dat is wat ze het liefste doet. Ze speelt slachtoffer. Ze huilt en ze klaagt. Dan komt ze week negen uit bed en begint ze Power of Vetos en HoHs te winnen omdat er niemand meer in huis is, "zei Janelle over Nicole's gedrag en strategie."

Een dankbaar vooruitzicht

Ondanks de vroege exit verliet Janelle het huis met een goed humeur, ze was tevreden met hoe het allemaal verliep;

“Dit seizoen was erg positief voor mij. Seizoen 14 was anders. Het was alsof ik in een huis vol Davids speelde. Die mensen heb ik geprobeerd te coachen. Ik probeerde ze te helpen. Het was allemaal buitengewoon teleurstellend. Dit seizoen van All-Stars was dus buitengewoon positief. Ik heb geen harde gevoelens. Ik voel me geweldig. Ik heb het gevoel dat mijn Big Brother-erfenis op dit moment voorbij is en ik ben er 100 procent mee in orde."

Voorlopig zal ze geen andere interviews doen, hoewel ze de laatste tijd verschillende IG-levens heeft en vragen beantwoordt. We weten zeker dat ze de rest van het seizoen geen team Nicole zal zijn!

Bronnen – Twitter & Global TV

Aanbevolen: