Love Island'-deelnemer Olivia Bowen geeft fans een sneak peak van haar kinderkamer

Inhoudsopgave:

Love Island'-deelnemer Olivia Bowen geeft fans een sneak peak van haar kinderkamer
Love Island'-deelnemer Olivia Bowen geeft fans een sneak peak van haar kinderkamer
Anonim

Reality-tv-ster Olivia Bowen straalde haar hele zwangerschap en heeft het op haar sociale media laten zien. De Love Island-aluin verwacht momenteel haar eerste kind met haar man en collega-show-alumni Alex Bowen. Het paar eindigde tijdens hun seizoen op de tweede plaats en trouwde in 2018. Daarvoor was ze te zien in een aflevering van Say Yes to the Dress.

Olivia heeft meerdere Instagram-accounts, waarvan er één is gewijd aan het renoveren van hun huis. The Bowen Home pronkt met video's, foto's en indelingen van hun huis en toonde onlangs een video van wat de kinderkamer van hun baby lijkt te zijn. De beelden bevatten speelgoed, kleding en tonen een safari/natuurthema. Ze bevestigde ook dat ze het geslacht niet weten en heeft gevraagd om het een verrassing te houden. "We hebben een roze EN een blauwe babypakje hangen klaar om naar het ziekenhuis te gaan om te zien in welke hij/zij thuiskomt," zei ze.

In het bijschrift gaf Olivia toe dat de kinderkamer nog steeds niet af is en dat ze wacht op meer leveringen van items die ze in de kinderkamer wil hebben. Ze hoopt echter dat de schattige details voorlopig voldoende zijn.

Olivia heeft de moderne kwekerij gecrediteerd voor het begeleiden van haar tijdens het hele proces

The Modern Nursery is een website in de eerste plaats voor het presenteren van merken voor kindermeubels, decoraties en speelgoed. Op hun website staat dat ze een passie hebben voor "educatief en actief speelgoed met een focus op Scandinavische merken en duurzame producten". Het is gemaakt door Laura Williams nadat ze het tijdens de zwangerschap moeilijk vond om babyartikelen te vinden die bij haar stijl pasten. Ze zijn gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, maar verkopen hun producten online aan mensen over de hele wereld.

Ze hebben ook een blog met een bericht met de titel 'Hoe maak je een kamer met een Safari-thema'. Foto's in de post zijn vergelijkbaar met hoe de Bowen's kinderkamer eruit ziet en lijkt hun grootste inspiratiebron te zijn. Hoewel ze niet al hun klanten hebben besproken, hebben ze bevestigd dat The Modern Nursery een door beroemdheden onderschreven interieurontwerpservice is, wat betekent dat ze met meer dan één beroemdheid hebben gewerkt.

De Bowen's zijn meer dan enthousiast om ouders te worden

Nadat ze erachter kwamen dat ze ouders zouden worden, maakte het paar (voornamelijk Olivia) een video van alle reacties van hun vrienden en familie. De eerste clip bevat de reactie van haar man, die lacht en tranen inhoudt. Het toont dan andere video's van mensen die huilen, springen of glimlachen.

"Toen ik eraan dacht om het onze naaste te vertellen, werd ik er altijd goed van", zei ze."Het was iets waar ik niet op kon wachten om te doen, dus het is als een instant serotonine-boost om alles op camera vast te leggen zodat we het steeds opnieuw kunnen herbeleven." Ze vertelde verder hoe ze iedereen dankbaar is voor hun vriendelijkheid en opwinding, en hoe ze van hun zwangerschap een geweldige tijd hebben gemaakt. Ze heeft haar ongeboren kind ook wel 'Baby Bowen' genoemd, wat ze op haar sociale media is blijven doen.

Het paar heeft geen uitgerekende datum aangekondigd. Ze hebben het echter geheim gehouden vóór hun aankondiging in januari, dus het is waarschijnlijk dat hun baby in de zomer of vroege herfst wordt verwacht. Hun formele rondleiding door de kinderkamer zal op een later tijdstip plaatsvinden.

Aanbevolen: