Kylie Jenner geeft een sneak peek van haar nieuwe blush-kits

Inhoudsopgave:

Kylie Jenner geeft een sneak peek van haar nieuwe blush-kits
Kylie Jenner geeft een sneak peek van haar nieuwe blush-kits
Anonim

Amerikaanse media-persoonlijkheid en socialite Kylie Jenner is enthousiast over de lancering van haar nieuwe product, en ze wil dat haar 187 miljoen Instagram-volgers net zo gehyped worden als zij.

De populaire figuur ging op maandag 27 juli naar haar sociale-mediapagina's om mensen te interesseren voor haar nieuwe blush-lipkits. Jenner was niet bang om haar eigen product een groot compliment te geven, "how cuuuuute are theseee", schreef ze op haar Instagram- en Twitter-pagina's.

Jenner was echter ook zeker om uit te leggen wat ze precies verkoopt. "Lip blushes zullen nu beschikbaar zijn als kits met bijpassende voeringen in 4 prachtige nude-tinten", vertelde ze haar volgers.

Volgens haar berichten hebben Jenner's nieuwe lip blush-kits elk een totaal unieke naam. Jenner is niet vergeten de wereld te laten weten dat de vier tinten zijn: "Heaven Sent, Au Naturel, Do You Boo en Nude Attitude."

Een glimp in de toekomst

Jenner's berichten onthulden dat de nieuwe lipblush-kits nog een paar dagen niet in de winkels zullen worden uitgebracht, maar dat weerhield haar er niet van om een sneak peek aan het publiek te onthullen.

Haar sociale media-pagina's vermelden een zeer specifieke datum en tijd voor de grote onthulling van het product. "Lancering deze vrijdag 31 juli 9.00 uur pst", plaatste Jenner op haar accounts.

Het feit dat de berichten vier dagen voor de officiële lanceringsdatum kwamen, betekende niet dat de fans van Jenner een glimp mochten opvangen van hoe de lipblush-kits eruit zullen zien. Beide berichten bevatten twee foto's om consumenten een idee te geven van hoe het product eruit kan zien.

De eerste afbeelding, aan de linkerkant, toont de kits in doosvorm. Elke kit zit in een babyroze verpakking met het woord Kylie op de voorkant geschreven in brede, zilveren letters.

Verwant: Gebarsten lippen? Probeer deze eenvoudige remedies

Nieuwe kleuren

Fans hoeven zich echter geen zorgen te maken dat de tenues allemaal hetzelfde zijn. De rechthoekige dozen van de kits zijn bekroond met een uitbarsting van kleur in de vorm van een verfspatten om aan te geven welke schaduwkopers erin kunnen vinden.

De tweede afbeelding, rechts geplaatst, toont de vier verschillende lipliners die over een tafel zijn uitgestrooid naast hun lipblush-paren.

De kleuren van de producten variëren van bruin tot mauve tot koraal. Ze lijken bij verschillende huidskleuren te passen.

Aanbevolen: