Zijn 'The O.C.' Sterren Adam Brody en Rachel Bilson nog steeds op goede voet?

Inhoudsopgave:

Zijn 'The O.C.' Sterren Adam Brody en Rachel Bilson nog steeds op goede voet?
Zijn 'The O.C.' Sterren Adam Brody en Rachel Bilson nog steeds op goede voet?
Anonim

De meeste millennials herinneren zich de jaren van 2003 tot 2007 bijzonder liefdevol om één reden: de O. C. De tienerdramaserie over een getroebleerde jongen die wordt geadopteerd door een rijke familie in Orange County in Californië was de voorloper van Gossip Girl (waar ook achter de schermen veel interessante dingen gebeurden!) en dicteerde volledig wie en wat cool was. Nog specialer was het feit dat twee van de sterren van de show, Rachel Bilson en Adam Brody, die Summer Roberts en Seth Cohen speelden, in het echt een relatie hadden.

Terwijl Bilson en Brody (die bijna niet in de show werden gecast!) niet samen eindigden zoals hun personages, hebben de twee zich af en toe uitgesproken over hun relatie achter de schermen. Fans van de show zijn teleurgesteld dat ze niet nog lang en gelukkig samen leefden zoals Seth en Summer deden, maar ze zouden blij zijn te weten dat er geen haat is tussen de twee voormalige co-sterren! Blijf lezen om erachter te komen waar Rachel Bilson en Adam Brody vandaag staan.

Rachel Bilson was dankbaar voor hun relatie

Hoewel Rachel Bilson noch Adam Brody uitgebreid hebben gesproken over waar hun relatie vandaag staat, zijn er in de loop der jaren enkele opmerkingen geweest. Bilson onthulde in een interview met Nylon dat ze dankbaar was voor de relatie die ze had met Brody toen ze allebei schitterden in het populaire tv-programma The O. C.

"Vanwege wat de show was en hoe jong we allemaal waren, was het echt geweldig om er doorheen te gaan met iemand die hetzelfde meemaakte en dat soort steun te krijgen", zei ze (via People). eigenlijk dankbaar dat ik het wel had", vervolgde Bilson. "Het was absoluut een unieke ervaring, en ik denk niet dat iemand anders het echt had kunnen begrijpen als ze er niet bij waren geweest, dus om die reden was het super behulpzaam en ondersteunend, en ik ben heel dankbaar voor de hele ervaring."

De echte liefdesdriehoek

In The O. C. 's verhaallijn, ervaren Rachel Bilson en Adam Brody's personages, Summer en Seth, meerdere liefdesdriehoeken. En sinds het filmen was afgerond, gaf Bilson toe dat de twee echte geliefden ook een heel echte liefdesdriehoek doormaakten met hun co-ster Samaire Armstrong, die een van Seth's liefdesbelangen speelde, Anna.

Bilson legde uit dat Armstrong tijdens een kusscène tussen Brody en Armstrong een tongetje in zijn mond stopte, wat in de acteerwereld wordt afgekeurd. "Het was alsof de echte [liefdes]driehoek zich afspeelde terwijl ik ernaar keek", zei Bilson (via Glamour). "Er is geen tong in televisie!"

Ondanks de spanningen die zich achter de schermen met deze liefdesdriehoek hebben afgespeeld, hebben Bilson en Brody drie jaar gelukkig een relatie gehad tijdens de primeur van The O. C..

The Break Up

Het einde van de relatie van Bilson en Brody kwam net voor het einde van The O. C. zelf. Bilson onthulde op Dax Shepard's Armchair Expert-podcast dat ze niet veel meer hadden om te filmen na de breuk. Maar een van de scènes die ze moesten filmen, was de iconische en langverwachte trouwscène waar fans van de serie sinds seizoen één op hadden gewacht.

"We zijn getrouwd nadat we uit elkaar waren gegaan tijdens de show, dus dat is altijd leuk", grapt Bilson (via Entertainment Tonight). “Dat was alsof de enige scène die nog moest worden opgenomen de bruiloft was. Ben je uit elkaar? Laten we je een bruiloft geven!"

Verder gaan

Na hun breuk gingen zowel Rachel Bilson als Adam Brody over op nieuwe relaties. Van 2008 tot 2017 had Bilson een relatie met Hayden Christensen. De twee delen een zesjarige dochter genaamd Briar Rose.

Later begon Brody te daten met andere tienerdrama-ster Leighton Meester (die fans het beste kennen als Blair Waldorf van Gossip Girl). De twee trouwden in 2014 en vandaag delen ze twee kinderen: een dochter genaamd Arlo Day, die vijf jaar oud is, en een zoon geboren in september 2020.

Alleen vriendelijke woorden

Na het uit elkaar gaan en verder gaan, lijken Rachel Bilson en Adam Brody op goede voet te staan. Vooral Bilson heeft alleen maar positieve dingen te zeggen over haar ex: "We konden het nog steeds heel goed met elkaar vinden. Ik had zoveel liefde en respect voor Adam", zei ze (via Entertainment Tonight). "We hebben samen zoveel meegemaakt, zo jong zijn en alles met de show. En ik ben zo blij voor hem met zijn familie en zijn mooie vrouw en kinderen en alles."

Tijdens haar Nylon-interview bevestigde Bilson ook dat Brody enorm crush-waardig is. “Ik denk dat hij helemaal verliefd is en hij opende die deur een beetje voor niet de typische verliefdheid zoals Ryan [Atwood, gespeeld door Ben McKenzie]. Hij is grappig. Met gevoel voor humor kom je een heel eind."

De luchthavenreünie

Hoewel een O. C. reünie misschien niet aan de orde is, hebben Rachel Bilson en Adam Brody zich kort herenigd nadat ze elkaar op het vliegveld waren tegengekomen. Gelukkig voor de fans maakten de twee een foto van hun ontmoeting.

Bilson ondertitelde de foto dienovereenkomstig in een knipoog naar de show: "Ran in my ol buddy from jfk to lax californiaherewecome."

Aanbevolen: