The Housewives maken een 'nachtmerrie'-reis naar Nashville tijdens de RHONJ van deze week

Inhoudsopgave:

The Housewives maken een 'nachtmerrie'-reis naar Nashville tijdens de RHONJ van deze week
The Housewives maken een 'nachtmerrie'-reis naar Nashville tijdens de RHONJ van deze week
Anonim

"Geile Hongaren" hebben misschien gezorgd voor een onderbreking van het tumult dat seizoen 12 van Real Housewives van New Jersey heeft bepaald, maar om te zeggen dat het kort was, zou een understatement zijn, op zijn best.

Deze week is het drama terug met een knal - en de spanning die is opgebouwd tussen Margaret Josephs en Teresa Giudice komt eindelijk tot een hoogtepunt.

Als opfriscursus heeft Margaret dit seizoen veel vragen gesteld over Teresa's nieuwe liefde, Luis 'Louie' Ruelas en zijn vermeende reputatie.

"Forest of Fury" liet doorschemeren dat de resulterende koude oorlog tussen Margaret en Teresa heet werd, en tot op zekere hoogte escaleerde het zeker de situatie… maar in "Nightmare in Nashvegas" gaat het snel nucleair.

Waarschuwing: de rest van dit artikel bevat spoilers voor 'RHONJ' Seizoen 12 Aflevering 11

De cast bereidt zich voor op drama voorafgaand aan de reis naar Nashville

"Nightmare in Nashvegas" begint op een beslist gezonde noot, met twee van de huishoudens van de show die grote stappen zetten: Frank Catania trekt in bij de kinderen van hem en Dolores, en Teresa en haar meisjes pakken hun huis in om in te trekken met Louie en zijn zoon.

Kort daarna beginnen ze echter te praten over hun aanstaande reis naar Nashville - en met veel van de castleden die zinspelen op de sudderende spanningen tussen Margaret en Teresa, is de voorafschaduwing griezelig.

Ten eerste waarschuwt Teresa Melissa Gorga dat ze het beu is dat Margaret haar relatie met Louie in twijfel trekt. Dan, in de volgende scène, vertrouwt Margaret haar man, Joe Benigno, toe dat ze nog steeds niet begrijpt waarom het stellen van vragen zo'n overtreding zou moeten zijn.

Met twee van zulke verschillende gezichtspunten lijkt een serieuze confrontatie aanstaande - hoewel we betwijfelen of iemand had kunnen voorspellen hoe explosief het zou uitpakken!

Night One in Nashville wordt diner en een showdown

Afgezien van kleine opgravingen naar elkaar en achterbakse opmerkingen in hun biechtstoelen, begint de reis naar Nashville relatief rustig… hoe erger.

Nadat er een te veel mensen naar haar toe komen om Margaret te begroeten terwijl ze weg zijn, wijst Teresa erop dat haar vriend, die vijand is geworden, "iedereen, " en als daarom is het alleen maar logisch dat ze haar verdenkt van het verspreiden van geruchten die Louie blijven kwellen.

Dit zet Margaret ertoe aan om uit te halen naar Teresa en haar "een walgelijke leugenaar" te noemen, " en zomaar, de wedstrijd wordt aangestoken en alles wat Teresa de afgelopen jaren heeft ingehouden in de loop van het seizoen wordt ze lichamelijk.

Naast het labelen van Margaret "white trash, " gooit Teresa haar eten naar Margaret, waarbij ze alle aanwezigen verbluft.

Na aanvankelijk uitgestormd te zijn, probeert Teresa terug te keren naar de tafel om haar aanval voort te zetten. Maar uiteindelijk wordt ze teruggebracht naar de vakantiewoning, waar ze prompt haar spullen pakt en vertrekt om alternatieve accommodatie te zoeken.

Wat Margarets reactie op de situatie betreft, ze begint door Teresa "een misdadiger en een dier" te noemen.

Dolores dringt er bij Margaret op aan om de vragen te laten vallen en Margaret roert de pot opnieuw

In de nasleep van de aanval smeekt Dolores Margaret om te stoppen met het stellen van vragen over Louie, erop wijzend dat, zelfs als ze zich zorgen maakt, Teresa niet "ontvangt" wat ze te zeggen heeft, dus het is het beste om de situatie naar bed te brengen.

Dolores wijst er ook op dat, als Gorga, Teresa "alles aankan" - zelfs als iets van waar Louie van wordt beschuldigd waar is.

Margaret verdubbelt echter gewoon wat ze al die tijd zegt, en grapt, "als [hun relatie] is de echte deal, zou ze gedraag je niet zo."

Fans reageren op het explosieve 'RHONJ'-gevecht

Het lijkt erop dat de meeste RHONJ-fans team Teresa zijn in deze woordenwisseling. Hoewel velen hebben gezegd dat ze het niet eens waren met de specifieke acties van Teresa, was Margaret niet in de positie om "het slachtoffer te spelen" - veel verwijzingen naar gevallen in het verleden waar ze drankjes op gooide anderen.

Weer anderen waren er snel bij om erop te wijzen dat Margaret meedogenloos was geweest in haar pogingen om Louie's karakter in diskrediet te brengen, dus de reactie van Teresa was gewoon een kwestie van tijd.

Of hier nog iets van terugkomt, v alt nog te bezien, en we zullen op de hoogte moeten blijven om erachter te komen waar de voormalige vrienden naartoe gaan.

Eén ding dat we echter wel weten, is dat het drama dit seizoen van RHONJ weer in volle gang is!

Fans kunnen altijd en overal nieuwe afleveringen van Real Housewives of New Jersey bekijken op hayu.

Aanbevolen: