Deze voormalige A-lijstacteur was een nachtmerrie op de set van 'Friends

Inhoudsopgave:

Deze voormalige A-lijstacteur was een nachtmerrie op de set van 'Friends
Deze voormalige A-lijstacteur was een nachtmerrie op de set van 'Friends
Anonim

De grootste shows aller tijden hadden allemaal iets speciaals, maar een van de belangrijkste dingen die ze allemaal goed deden, was hun castingkeuzes maken. Friends, The Office en Seinfeld zijn enkele voorbeelden van sitcoms die dit beter deden dan de meeste andere shows.

Friends is een van de meest populaire shows in de geschiedenis, en zelfs de casting voor gaststerren was goed. De show bleef echter niet altijd hangen in dit gebied, en dit leidde tot een nachtmerrieachtige ervaring met één gastster.

Laten we terugkijken op Friends en zien wie de slechtste gastster in de geschiedenis van de show was.

'Friends' is een van de grootste shows ooit

In september 1994 debuteerde Friends op NBC, en hoewel het uitgangspunt van jonge mensen die door het leven in een grote stad navigeren al eerder was gedaan, had deze serie precies wat het publiek halverwege de jaren 90 zocht. In een oogwenk was de serie het beste op televisie en groeide het uit tot een van de grootste sitcoms aller tijden.

Met een geweldige cast die hun rollen perfect speelde, hadden Friends het allemaal. Het acteerwerk was briljant, het schrijven was herkenbaar en grappig, en de verhaallijnen waren een mooie mix van hilarisch en meeslepend. Toen het eenmaal populair was geworden in de mainstream, was de erfenis van de show gewoon niet meer te stoppen.

Tot op heden is Friends nog steeds een populaire show waar miljoenen mensen regelmatig naar kijken. In de loop van de tijd hebben fans de kans gehad om terug te gaan en te genieten van een aantal verschillende aspecten van de show. Een aspect waar mensen echt van genieten, is de verbazingwekkende lijst met gaststerren die de show tijdens zijn tijd op televisie wist te beveiligen.

Ze hebben tonnen gaststerren gehad

Terugkijken naar de namen van mensen die ooit op Friends verschenen, is echt geweldig, omdat enkele van de grootste namen in entertainment op een gegeven moment in de show terechtkwamen. Sommigen van hen waren al bekende namen, terwijl anderen jonger waren en wat stoom wonnen in het bedrijf.

Enkele van de grotere namen die een gastrol in de show hebben, zijn Julia Roberts, Brad Pitt. Reese Witherspoon, Alec Baldwin en Christina Applegate. Zelfs Paul Rudd veranderde op een gegeven moment in de buurt van het einde van de show in een terugkerende artiest.

Een paar andere opmerkelijke namen die op Friends zijn verschenen, zijn Anna Faris, Hank Azaria, Jason Alexander, Brooke Shields, Danny DeVito en Bruce Willis. Vertrouw ons als we zeggen dat er tal van andere fantastische artiesten op de show verschenen.

Voor het grootste deel lijkt het alsof deze gaststerren prima waren om mee te werken, maar er was één gastster die op Friends verscheen en die de geschiedenis inging als de slechtste in de geschiedenis van de show.

Jean-Claude Van Damme was verschrikkelijk

71EEFF2C-F769-4132-A03A-8F18165AD176
71EEFF2C-F769-4132-A03A-8F18165AD176

Dus, wie was de slechtste gastster waarmee de mensen die Friends maakten te maken hadden? Het lijkt erop dat het niemand minder was dan Jean-Claude Van Damme, die verscheen in een van de meest overvolle afleveringen in de geschiedenis van de show.

"Jean-Claude Van Damme is misschien gevallen in de categorie van wie het moeilijker is om mee te werken, hij of de aap", zei voormalig NBC-president, Warren Littlefield.

De meest flagrante daad van Van Damme tijdens zijn korte periode bij Friends was de manier waarop hij zowel Courtney Cox als Jennifer Aniston behandelde. Het paar had kusscènes met Van Damme en ze verzochten hem geen tong te gebruiken. In plaats van alleen maar te luisteren, ging Van Damme door en deed gewoon zijn eigen ding, wat die dag de woede van zowel Cox als Aniston opwekte.

"Maar dit is het verhaal dat ik wil delen: we schieten hem en Jennifer eerst neer. Dan loopt ze naar me toe en zegt: 'Lem, Lem, zou je me een plezier willen doen en hem vragen zijn tong niet op te steken in mijn mond als hij me kust, "zei regisseur Michale Lembeck.

"Dan gaan we later een scène opnemen met Courteney. Hier komt Courteney naar me toe lopen en zegt: 'Lem, kun je hem alsjeblieft vertellen zijn tong niet in mijn mond te steken?' Ik kon het niet geloven! Ik moest het hem nog een keer vertellen, maar een beetje steviger, "vervolgde hij.

Ondanks dat het meerdere keren werd verteld, droeg Van Damme dit gedrag nog steeds over naar zijn scène met Jennifer Aniston.

"Jennifer heeft me erover verteld, en ik herinner me dat ik haar vertelde dat hij misschien niet begrijpt dat dit niet de films zijn? Maar we hebben het hem verschillende keren gevraagd."

Er waren andere problemen met Van Damme op de set, maar dit was zijn slechtste gedrag. Jean-Claude Van Damme maakte de slechtste gastrol in de geschiedenis van Friends, en zijn schaamteloze minachting voor Cox en Aniston is zowel schokkend als eye-openend.

Aanbevolen: