Courteney Cox vond het filmen van deze 'Friends'-scène een nachtmerrie

Inhoudsopgave:

Courteney Cox vond het filmen van deze 'Friends'-scène een nachtmerrie
Courteney Cox vond het filmen van deze 'Friends'-scène een nachtmerrie
Anonim

Courteney Cox werd wereldberoemd in 1994 toen ze de rol van Monica Geller in de populaire sitcom Friends kreeg. Hoewel Cox bijna een ander iconisch Friends-personage speelde in plaats van Monica, was haar vertolking van de neurotische chef-kok een van de vele factoren die leidden tot het extreme succes van de show.

Net als haar co-sterren Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Matthew Perry, David Schwimmer en Matt LeBlanc, heeft Cox openhartig verteld hoeveel ze ervan hield om aan de show te werken en haar personage tot leven te brengen. Van de castleden is bekend dat ze echte vrienden zijn geworden achter de schermen van de hitshow en eindeloze herinneringen hebben gemaakt op de set.

Dat gezegd hebbende, een van de feiten die de meeste fans zouden verbazen als ze over Courteney Cox zouden horen, is dat er een zeer iconische Friends-scène was die ze niet graag filmde. In feite was het meer een nachtmerrie dan een droom.

Courteney Cox's rol in 'Friends'

Courteney Cox speelde de rol van Monica Geller in Friends. Monica, het kleine zusje van Ross Geller, is de vriendin die vooral bekend staat om haar competitieve karakter en liefde voor schoonmaken.

Terwijl Monica een paar personages in de show dateert, draait haar algemene boog om haar relatie met haar vriend Chandler.

De twee beginnen in het geheim te daten voordat ze aan de rest van de vrienden toegeven dat ze verliefd zijn. Ze gaan uiteindelijk samenwonen, trouwen en adopteren een tweeling, waarmee ze de serie beëindigen door hun appartement in Manhattan te verlaten.

De 'Friends'-scène die Courteney Cox 'A Nightmare To Film' vond

Een van de meest succesvolle tv-shows aller tijden, Friends zorgde voor eindeloze vreugde en gelach voor miljoenen mensen over de hele wereld, inclusief de zes belangrijkste castleden zelf.

De zes sterren van de show vertelden hoe leuk ze het vonden om vrienden te maken, maar Courteney Cox heeft in een interview met Ellen DeGeneres (via BuzzFeed) onthuld dat er een bepaalde scène was die een nachtmerrie was om te filmen: de scène waarin de zes vrienden in de fontein spetteren, die in de aftiteling verschijnt.

Waarom Courteney Cox een hekel had aan het filmen van de fonteinscène

Het filmen van een scène waarbij je in een fontein moet spetteren klinkt misschien leuk, maar volgens Cox was dat allesbehalve.

"We zaten heel lang in die fontein", herinnerde Cox zich (via Entertainment Weekly). "Iemand dacht dat dat leuk zou zijn en laat me je vertellen wat er is gebeurd: het is niet leuk om uren en uren in een fontein te dansen."

Cox herinnerde zich dat ze, terwijl ze de iconische reeks aan het filmen was, bij zichzelf dacht: "Letterlijk, hoe lang gaan we nog doen alsof we van dansen in dit water houden?"

Hoe Matthew Perry het filmen van de scène aangenamer maakte

Cox had tenminste vijf co-sterren om de tijd wat sneller te laten gaan. Hoewel ze elkaar op dat moment niet zo goed kenden, waren de andere acteurs naar verluidt een bron van troost en humor voor Cox terwijl ze de moeilijke scène aan het filmen was.

Op een gegeven moment, terwijl ze de fonteinscène aan het filmen waren, maakte Matthew Perry, die de rol van Monica's liefdesbelang Chandler in de show vertolkt, een grap om de spanning te verminderen.

"Ik kan me geen tijd herinneren dat ik niet in deze fontein was!" schreeuwde de acteur. Interessant genoeg hebben fans opgemerkt dat dit precies het soort opmerking is dat Perry's personage Chandler zou maken in een vergelijkbare situatie.

Hoe fans denken over de fonteinscène

De fonteinscène was misschien vervelend voor de acteurs om te filmen, maar het is een van de meest legendarische openingstitels ooit geworden.

Fans praten vaak over hoe de fontein, die zich echt in Los Angeles bevond, ook al was hij gemaakt om eruit te zien alsof hij in Central Park was, symbolisch is voor Friends in het algemeen.

De fontein werd zo iconisch en betekenisvol voor fans dat de Vriendenreünie in 2021 ervoor plaatsvond. De cast sprak met gastheer James Corden in een COVID-veilige setting voor de fontein, die even aanstond voordat het storend werd, waarna hij weer uit werd gezet.

Hoe Courteney Cox zich voelt over de rest van haar 'vrienden'-scènes

Courteney Cox heeft er misschien niet van genoten om de fonteinreeks van de openingscredits tot leven te brengen. Maar in de loop der jaren heeft ze gesuggereerd hoeveel ze van haar tijd op de show in het algemeen hield, net als haar castmates.

Over de reünie met Ellen DeGeneres gesproken, Cox onthulde dat ze zich zo emotioneel herenigd voelde met haar castmates op dezelfde soundstage waarop ze de serie filmden. Het was de eerste keer in 15 jaar dat ze samen in de ruimte waren.

“Het was ongelooflijk, zo emotioneel”, zei ze, voordat ze eraan toevoegde: “Het was geweldig, we hadden veel speciale verrassingen … het was fantastisch, echt waar.”

Aanbevolen: