Johnny Depp zei nee tegen een filmfranchise die vandaag miljarden waard is

Inhoudsopgave:

Johnny Depp zei nee tegen een filmfranchise die vandaag miljarden waard is
Johnny Depp zei nee tegen een filmfranchise die vandaag miljarden waard is
Anonim

Op dit moment vergeten fans de geweldige carrière van Johnny Depp en in plaats daarvan gaat al het gepraat over zijn huidige rechtszaak tegen ex-Amber Heard.

Laten we niet vergeten dat deze man samen met Tim Burton enkele klassiekers heeft gemaakt. Vreemd genoeg kijkt Depp niet naar zijn eigen films, hoewel hij een behoorlijke carrière heeft gemaakt met zoveel klassiekers.

Gezien zijn hectische schema in de jaren '90, zei Depp nee tegen een film die het in 1999 aan de kassa zou verpletteren, en het zou worden gevolgd door verschillende films. Laten we eens kijken tegen welke film Depp nee zei en waarom hij de iconische rol afwees.

Welke iconische rol heeft Johnny Depp afgewezen?

Op dit moment vergeten fans de geweldige acteercarrière van Johnny Depp, gezien alles rondom zijn naam naast Amber Heard. Veel voormalige medewerkers zijn in deze periode naar de acteur gekomen, waaronder filmmaker John Waters.

"Er zijn mensen die ik zou willen annuleren, maar tegelijkertijd zeg ik het met humor. Ik ga niet iedereen doornemen die is geannuleerd en zeggen wat ik denk, maar ik heb het nooit gezien Johnny Depp gedroeg zich mijn hele leven negatief tegenover een vrouw - en ik gebruikte drugs en werd dronken met hem."

Controverse terzijde, Johnny Depp zei nee tegen verschillende klassieke films. Dit is normaal gezien zijn bloeiende schema in de jaren '90 en vroege jaren 2000, hij moest bepaalde films afwijzen.

Een van de opmerkelijke omissies is 'Ferris Bueller's Day Off', samen met Brad Pitt in 'Interview with the Vampire' en een potentiële kandidaat voor DiCaprio's rol in 'Titanic'.

Dat zijn lang niet de enige, 'Speed', 'Sin City' en 'Face/Off' zijn enkele andere krachtige scripts die de acteur moest afwijzen. Terugkijkend zou deze franchise echter zijn grootste spijt kunnen zijn.

Johnny Depp was de eerste keuze van de Wachowski-zussen voor Neo

Om eerlijk te zijn tegenover Depp, had hij in 1999 een vol programma, met films als 'The Ninth Gate', 'The Astronaut's Wife' en zijn grootste succes, ' Sleepy Hollow', dat meer dan $ 200 miljoen opbracht bij de kassa.

Een bepaalde film die hij afwees leverde echter het dubbele op… en het zou een franchise worden die miljarden verdiende aan de kassa. We hebben het over niemand minder dan de film 'The Matrix'.

Nu verklaarde de componist van 'The Matrix' Don David dat Johnny de eerste keus was van de Wachowski Sisters, terwijl Warner Bros ook Brad Pitt en Val Kilmer in gedachten had. Will Smith was nog een andere ster die ooit in aanmerking kwam voor de rol.

Het blijkt dat alle kandidaten de rol hebben afgewezen - voor zover Depp gaat, is er echt geen bewijs om te ondersteunen waarom hij nee zei, behalve het feit dat zijn schema destijds extreem was hectisch, met drie films en een tv-project.

Uiteindelijk ging de rol naar de perfecte man, maar fans vragen zich misschien af hoe Reeves uiteindelijk de rol kreeg.

Hoe kreeg Keanu Reeves de rol?

De rol ging bijna naar Will Smith, Will is een geweldige acteur, maar Keanu Reeves was de man voor de rol van Neo. Reeves vertelde hoe hij de rol kreeg en zei dat er een beetje geluk bij betrokken was.

"Ik had veel geluk. Ik kreeg een telefoontje van mijn agent, die zei dat deze regisseurs, de Wachowski's, elkaar wilden ontmoeten, en ze stuurden me het script, en het script was absoluut geweldig, en ik ging naar ontmoette hen, en ze lieten me wat kunstwerken zien, van hun visie, en een vroege versie van 'bullet time', en het was erg spannend en inspirerend."

De acteur verklaarde later dat het magische moment plaatsvond op een parkeerplaats, toen de Wachowski's Reeves vroegen om in de film te spelen, terwijl hij hem ook vertelde dat hij vier maanden had om in topvorm te komen.

"We eindigden op een parkeerplaats buiten de kantoren om gewoon te praten en te riffen, en we schudden eigenlijk gewoon een beetje de hand - ze vertelden me dat ze wilden dat ik 4 maanden zou trainen voordat ik ging filmen, en ik kreeg een grote grijns op mijn gezicht en zei: "Ja." Zo is het gebeurd."

Zoals ze zeggen, de rest is geschiedenis en Reeves zou de franchise naar een hoger niveau tillen, samen met zijn carrière. Het was echt een winnende formule voor beide partijen.

Aanbevolen: