Dave Bautista zei nee tegen een franchise ter waarde van $ 5,9 miljard

Inhoudsopgave:

Dave Bautista zei nee tegen een franchise ter waarde van $ 5,9 miljard
Dave Bautista zei nee tegen een franchise ter waarde van $ 5,9 miljard
Anonim

Er is veel voor nodig om nee te zeggen en miljoenen af te wijzen, samen met de beslissing om iets te verlaten dat zeer succesvol is. Dave Bautista heeft beide gedaan in zijn carrière, hij wist dat hij aftrad bij 'Guardians of the Galaxy' en hij wist welke richting hij op wilde met zijn carrière.

Ondanks een enorm aanbod voor een bepaalde film, zei Dave nee en hij keek nooit meer terug op zijn beslissing. Gezien de rollen die hij de laatste tijd krijgt in films als ' Dune' en ' Army of the Dead ', kunnen we zeggen dat de acteur de juiste beslissing heeft genomen.

Hij heeft niet alleen de juiste keuze gemaakt, maar hij is ook niet terugdeinzen voor zijn ware gevoelens. Dave besprak waarom hij de rol afwees terwijl hij een beetje schaduw wierp op degenen die dat niet deden. Om de zaken des te interessanter te maken, wierp Dave schaduw op een paar kerels die hij meer dan bekend is als het om zijn verleden gaat, zoals als sportentertainer.

Laten we eens kijken tegen welke franchise Bautista nee zei, en waarom hij nee zei, ondanks de populariteit van de film en het lucratieve aanbod op tafel.

Hij is een serieuze acteur

Volgens Dave kan hij alleen profiteren van serieuze rollen en niet van rollen die hem een filmster zouden maken, zoals Dwayne Johnson en John Cena. Hoewel Dave Dwayne's arbeidsethos prees, had hij niet dezelfde liefde voor zijn acteervaardigheden, zoals hij onthulde met ET: "Vergelijk me niet met 'The Rock' of John Cena. Iedereen doet het. Die jongens zijn worstelaars die filmsterren werden. Ik ben… iets anders. Ik was een worstelaar. Nu ben ik een acteur."

"Rock' was in zekere zin een filmster voordat hij zelfs maar een filmster was. Er is iets aan hem dat echt speciaal is. Ik zou dat nooit van hem afnemen," verzekerde hij. "Zou Ik beschouw hem als een geweldige acteur? Nee.'

Wat Bautista betreft, wil hij dat er naar zijn carrière wordt gekeken vanwege de kwaliteit van de projecten die hij heeft gekozen, niet om hoeveel geld de film kan opleveren: "Ik wil goede rollen. geven om 'Fast and Furious' of 'Bumblebee'," zei hij. "Dat is niet het soort sterrendom dat ik wil. Ik wil in 'Dune' zijn. Ik wil werken met Denis Villeneuve. Ik wil werken met Sam Mendes en Jodie Foster," legde Bautista uit. "Ik wil samenwerken met Academy Award-winnaars. Ik ben er trots op een acteur te zijn. Ik wil dat respect, die geloofwaardigheid en opleiding."

Nou, het lijkt erop dat hij die toespraak ondersteunde. Een veelbelovend aanbod werd gedaan door een bepaalde franchise die acteurs zelden afwijzen. Dave had andere plannen en heeft er geen spijt van gehad.

Ik ben niet geïnteresseerd

Hij was niet alleen vocaal over het afwijzen van de film, maar hij wierp ook schaduw op Twitter en verklaarde dat hij nooit naast John Cena en Dwayne Johnson zou werken in het project.

Naast CinemaBlend gaf Dave toe dat er een bod was gedaan door de franchise ter waarde van bijna $6 miljard, 'Fast and Furious', maar de ster had een andere kijk op zijn carrière, Ik maak er geen pretenties over. Ik had een ontmoeting met WB en ik liep naar binnen en ze spraken met mij over dit en dat en ik zei: 'Hé, laten we het over Bane hebben.' Dat overkwam mij een een andere keer in mijn carrière. Ik had een ontmoeting met Universal en ze wilden met me praten over Fast and the Furious. En ik zei: 'Ik ben niet geïnteresseerd, laten we het over Marcus Fenix hebben.'

Het lijkt erop dat Dave zijn standpunt heeft versoepeld sinds 'Army of the Dead'.

Bautista verklaarde dat hij het niet erg zou vinden om naast Dwayne en John zombies te verpletteren, een ander sentiment vergeleken met jaren daarvoor: Ik denk dat ze zeker goed bij de bemanning passen. Ik denk dat het zo zou zijn een soort ragtag-groep uit de originele Predator of iets dergelijks, ik denk dat we allemaal goed bij elkaar passen. Ik denk dat het vreemd zou zijn als ze aan de andere kant staan als een alfazombie! Ik kan het gewoon niet zien! Ze zijn te slim, te geestig, ze zijn te charismatisch. Het zou een slechte dienst zijn voor onze film om talent als dat te nemen en ze als een alfazombie-achtige rol te plaatsen, terwijl ze gewoon zoveel bij te dragen hebben, verbaal en visueel, als onderdeel van die groep.”

Dave heeft op zijn minst de situatie belicht.

Aanbevolen: