Adam Sandler zei nee tegen een miljard dollar MCU-film voor deze vergeten rom-com

Inhoudsopgave:

Adam Sandler zei nee tegen een miljard dollar MCU-film voor deze vergeten rom-com
Adam Sandler zei nee tegen een miljard dollar MCU-film voor deze vergeten rom-com
Anonim

Met een nettowaarde van meer dan $400 miljoen heeft Adam Sandler het recht verdiend om te kiezen welk project hij maar wil accepteren of in sommige gevallen af te wijzen.

Voor sommige fans was dat echter een beetje een ondergang, omdat de ster in het verleden een paar serieuze rollen afwees die het traject van zijn carrière hadden kunnen veranderen. In plaats daarvan lijkt het alsof Sandler tevreden is met het spelen van een bepaalde gemakkelijke rol die we allemaal gewend zijn te zien … Dat was tot ' Uncut Gems', waarin we een andere en serieuzere versie zagen, een die de test met vlag en wimpel doorstond.

Desalniettemin heeft Adam een behoorlijke carrière gehad, hoewel we niet anders kunnen dan bedenken hoe hij het in bepaalde rollen zou hebben gedaan. In dit artikel bekijken we het enorme aanbod waar hij nee tegen zei en welke rol hij daarvoor in de plaats nam. Terugkijkend kunnen fans beweren dat Sandler de verkeerde keuze heeft gemaakt, aangezien de MCU-film waar hij nee tegen zei, twee films zou opnemen, samen met een derde die momenteel in de maak is.

Bovendien zou de rol een stuk minder veeleisend zijn geweest dan degene die hij uiteindelijk koos. Hollywood is een wilde plek.

Hereniging met een bekend gezicht

In 2014 bracht Sandler een film uit naast een bekend gezicht in Drew Barrymore. De film 'Blended' bereikte de bioscoop met veel hype, hoewel de recensies niet zo vriendelijk waren, werd het meestal als een redelijke film beschouwd, terwijl andere zoals 'The New Yorker' er een uitzondering op maakten. "Ik sta versteld van het falen van de bekwame en succesvolle filmmakers die betrokken zijn bij 'Blended'. Dit omvat de regisseur, Frank Coraci, die een van Sandler's betere films, "Click", regisseerde; de scenarioschrijvers, Ivan Menchell en Clare Sera, die beiden al zo'n twintig jaar in het vak zitten; en een team van ervaren producenten, waaronder Sandler hijzelf", verklaarde Richard Brody.

Ondanks wat harde feedback, was de film een behoorlijke trekpleister aan de kassa, met een opbrengst van $128 miljoen op een budget van $40 miljoen.

Barrymore zou ook zeggen dat de film leuk was om in elkaar te zetten: "We moesten veel improviseren, maar we gingen er in met een geweldig script. Er zijn enkele films waar het een beetje losser is, of die heel strikt zijn en ze laten je niet van het script afwijken. Maar met Adams films kun je ook spelen. Je hebt het comfort om te weten dat je de goederen krijgt, maar dan heb je het geweldige eng-opgewonden gevoel dat te weten je moet leuke dingen bedenken om te doen, op de dag, om ze opties te geven bij het bewerken. Het is leuk. De avond ervoor krijg je rare ideeën. Het is gewoon geweldig."

Ondanks de geweldige sfeer achter de schermen, was het niet te vergelijken met het project dat Sandler afwees.

Rocket Racoon

raket wasbeer screenshot
raket wasbeer screenshot

Lang geleden in 2013, voorafgaand aan de release van ' Guardians of the Galaxy ', maakte Slash Film melding dat zowel Jim Carrey als Adam Sandler klaar waren voor de rol van Rocket Racoon, meldt Latino Review dat Marvel naar verluidt het hof maakt zowel Jim Carrey en/of Adam Sandler voor nog te onthullen rollen in James Gunns film Guardians of the Galaxy uit 2014.

Geen van de twee kreeg de rol en er wordt gezegd dat Sandlers agenda daar een belangrijke reden voor was. We weten inmiddels allemaal dat de film een enorm succes was en $ 772,8 miljoen opleverde, terwijl het vervolg nog meer verdiende, met een totale plons van meer dan een miljard, met een derde in de maak.

Hoewel Bradley Cooper de rol verzilverde, konden fans op Reddit niet anders dan opgewonden raken door in plaats daarvan aan Carrey of Sandler in de rol te denken.

"Als ze echt een van deze jongens gebruiken, heb ik er vertrouwen in dat ze het zullen laten werken."

"Ik kan me voorstellen dat Rocket Raccoon een 5 minuten durende "gezichten maken en rare geluiden"-scène heeft die Carrey-fans hilarisch zullen vinden."

Sommige fans waren ook sceptisch over Sandler in de rol: "Ik zou echt graag Jim Carrey de stem van Rocket Raccoon zien spelen. Adam Sandler, niet zozeer. Ik dacht dat ze zouden gaan voor iemand met veel meer gruizige stem voor RR, maar het hebben van een komische acteur kan wat komische opluchting toevoegen."

Geen van beide kreeg de rol, maar we kunnen er zeker van zijn dat zowel Sandler als Carrey er niet wakker van liggen, gezien het feit dat ze allebei al jaren succesvol zijn.

Aanbevolen: