Jason Momoa zei nee tegen een film die meer dan $ 1 miljard verdiende aan de kassa

Inhoudsopgave:

Jason Momoa zei nee tegen een film die meer dan $ 1 miljard verdiende aan de kassa
Jason Momoa zei nee tegen een film die meer dan $ 1 miljard verdiende aan de kassa
Anonim

Laten we zeggen dat het een behoorlijke reis was naar het huidige vermogen van Jason Momoa van $ 15 miljoen. Zijn weg naar roem begon in de late jaren '90 met wat modellenwerk, terwijl hij probeerde het te maken, de acteur betaalde de rekeningen terwijl hij in een surfwinkel werkte.

Langzaam maar zeker kon hij een begrip worden dankzij films als 'Conan the Barbarian' en 'Game of Thrones'. Natuurlijk zou hij zijn imago en populariteit volledig verbeteren dankzij DC's 'Aquaman'.

Het is allemaal gelukt voor de acteur, hoewel fans terugkijkend misschien met hun ogen rollen bij een bepaalde beslissing.

In 2014 kreeg Jason een enorme film aangeboden, een die de kassa domineerde, en hij is momenteel bezig met het maken van de derde aflevering. Jason koos in plaats daarvan voor een passieproject, een project dat weinig ophef kreeg, maar uiteindelijk heel belangrijk voor hem was om te maken.

Laten we eens kijken naar de rol die hij afwees en de belangrijkste reden waarom hij nee zei. Het werkte echter allemaal in zijn voordeel, want twee jaar later maakte hij zijn debuut in een DC-film. Als hij de Marvel-rol had aangenomen, was het misschien heel anders geweest.

Een passieproject kiezen

Er komt een punt waarop geld en roem niet alles zijn. Dat was vooral het geval in ' Road To Paloma', waar Jason zijn regiepet opzette voor de film. Het budget was klein vergeleken met zijn andere projecten, $ 600.000. De film verdiende iets minder dan $ 1 miljoen aan de kassa.

Niettemin, ondanks de cijfers gaf Jason toe dat het project veel betekenis had: "We lazen deze artikelen in de New York Times waar er verschrikkelijke misdaden zijn in reservaten waarin kleine meisjes werden verkracht en geslagen en de De wet liet het los. Ik dacht: "Wat is er aan de hand?"

"We ontdekten dat er een maas in de wet is waar een niet-inboorling in een reservaat kan gaan en een misdaad kan plegen en de stamwet zegt dat je ze maar een jaar mag vasthouden. Je kunt ze op heterdaad betrappen, maar de federale rechtbank heeft het gewoon te druk en de binnenlandse veiligheid gooit het er gewoon uit. Dit is verschrikkelijk -- maar door armoede, en mensen hebben er geen tijd voor, en arme mensen gaan rond en doen dit, ik werd er ziek van."

Nog een enorme toegevoegde bonus, Momoa mocht voor de allereerste keer samen met zijn vrouw Lisa Bonet optreden.

"Het is ook zenuwslopend omdat je liefde er is -- maar tegelijkertijd is het een droom die uitkomt om met haar te werken."

We steunen de bedoeling van de film en het was een geweldige ervaring voor Jason, die zijn carrière in een andere richting nam.

Fans kunnen het niet helpen, maar bedenken hoe de dingen zouden zijn verlopen als Jason een andere rol had geaccepteerd die destijds werd aangeboden.

Nee zeggen tegen Drax

'Guardians of the Galaxy' werd het feelgoodverhaal van 2014. Fans wisten niet wat ze konden verwachten met Chris Pratt voorop. De film sloeg een homerun, met geweldige recensies en enorme aantallen aan de kassa, meer dan $ 772 miljoen voor de eerste film en meer dan $ 1 miljard voor de eerste twee films samen.

Momoa kreeg de rol van Drax aangeboden, we moeten toegeven dat het behoorlijk intrigerend is om aan hem in de rol te denken. Maar laten we eerlijk zijn, Dave Bautista floreerde in de rol.

Jason besprak de reden waarom hij de film afwees, gezien zijn reactie heeft hij er geen spijt van.

"Dave (Bautista) is perfect voor die rol, voor Drax. Het paste niet echt in mijn tijd omdat ik zoveel dingen heb gedaan waar ik niet veel zeg en ik ben gekleurd en Ik heb mijn shirt weer uit. Ik heb er bewust voor gekozen om een aantal actiefilms af te wijzen om Road to Paloma te regisseren, zodat mensen die kant kunnen zien…."

"Het is niet dat het geen goede rol is, het was gewoon niet het juiste. Ik speelde vier jaar lang in Stargate: Atlantis en speelde een soortgelijk personage genaamd Ronon, een alien die niet veel zei en gromde. Ik ben daar geweest en heb dat gedaan, of mensen het nu hebben gezien of niet. Je wilt je uitrekken."

Voel je niet al te slecht voor Momoa, want vier jaar later werd 'Aquaman' uitgebracht, met belachelijke cijfers aan de kassa, meer dan 'Guardianen of the Galaxy' met meer dan $ 1 miljard voor een enkele film alleen. Een vervolg is momenteel in de maak.

Dus ja, het is veilig om te zeggen dat Jason tegenwoordig best goed slaapt.

Aanbevolen: