Prins Andrew verdedigen kost de koninklijke familie miljoenen

Inhoudsopgave:

Prins Andrew verdedigen kost de koninklijke familie miljoenen
Prins Andrew verdedigen kost de koninklijke familie miljoenen
Anonim

Hare Majesteit de Koningin en Prins Charles zouden naar verluidt een bijdrage leveren om Andrew te helpen zijn zogenaamd forse schikkingsvergoeding voor aanranding van $ 10 miljoen te betalen.

Hoewel Andrew de bewering van Virginia Giuffre dat hij haar meerdere keren heeft lastiggevallen toen ze net 17 was, met klem berispt, was hij blij om aan haar wensen te voldoen en haar een royale vergoeding aan te bieden om te voorkomen dat de zaak voor de rechter komt, een evenement waarvan speculatie suggereert dat het een vrij groot vat met smerige geheimen zou hebben losgelaten.

Prins Charles zou Andrew tot $ 9 miljoen lenen

Er wordt aangenomen dat Charles zijn jongere broer een in het oog springende lening van $ 9 miljoen van zijn privé-spaargeld aanbiedt om het grootste deel van zijn schulden te dekken, een aantal waarvan het Britse publiek is verzekerd dat het niet van hun belasting zal worden gered betalingen.

Het geld dat Andrew van zijn moeder de koningin zal ontvangen, zal naar verluidt afkomstig zijn van wat hij in haar testament verschuldigd is, dus technisch gezien ontvangt hij gewoon een voorschot. Het bedrag is nog niet bekendgemaakt.

Een bron heeft aan The Sun bekendgemaakt dat Andrew van plan is de vrijgevigheid van zijn broer Charles terug te betalen door te storten op zijn inkomsten uit de verkoop van het Zwitserse chalet van 23 miljoen dollar van zijn en ex-vrouw Sarah Ferguson. "Zodra het (geld van het chalet) op zijn bankrekening staat, kan hij zijn broer terugbetalen en iedereen die hem geld heeft geleend."

“Maar die betaling (aan Virginia) moet op tijd worden betaald. Hij kan niet vertrouwen op de verkoop van het chalet. Er kunnen te veel dingen fout gaan en de rechtbank wacht niet op vragen over onroerend goed.”

Een insider beweerde dat Andrew 'geen inkomen of geld heeft om een banklening terug te betalen'

Een andere insider voegde er toen aan toe: "Hij heeft geen inkomen of geld om een banklening terug te betalen, dus de familie is de enige manier om de betaling te garanderen."

Andrew schikte zijn rechtszaak met Giuffre in februari van dit jaar. Een officiële verklaring die na de overeenkomst werd vrijgegeven, luidde: Virginia Giuffre en prins Andrew hebben een buitengerechtelijke schikking bereikt. De partijen zullen een bedongen ontslag indienen nadat mevrouw Giuffre de schikking heeft ontvangen (waarvan het bedrag niet wordt bekendgemaakt).”

"Prins Andrew is van plan een substantiële donatie te doen aan de liefdadigheidsinstelling van mevrouw Giuffre ter ondersteuning van de rechten van slachtoffers."

"Prins Andrew is nooit van plan geweest om het karakter van mevrouw Giuffre te belasteren, en hij accepteerde dat ze zowel als een bewezen slachtoffer van misbruik heeft geleden als als gevolg van oneerlijke openbare aanvallen."

"Prins Andrew betreurt zijn associatie met Epstein en prijst de moed van mevrouw Giuffre en andere overlevenden om voor zichzelf en anderen op te komen."

"Hij belooft zijn spijt te tonen voor zijn associatie met Epstein door de strijd tegen het kwaad van sekshandel te ondersteunen en door de slachtoffers ervan te ondersteunen."

Aanbevolen: