Jennifer Lawrence is beste vrienden met deze beroemdheden

Inhoudsopgave:

Jennifer Lawrence is beste vrienden met deze beroemdheden
Jennifer Lawrence is beste vrienden met deze beroemdheden
Anonim

Jennifer Lawrence heeft veel media-aandacht gekregen voor haar ongelooflijke talenten en bijdragen als hoofdrolspeelster. Met ongelooflijke rollen in legendarische films zoals de X Men-serie en Hunger Games, v alt de sterrenkracht en ongelooflijke invloed die ze in de industrie bezit niet te ontkennen. Dit wordt alleen overtroffen door haar indrukwekkende aanwezigheid, ongelooflijke gevoel voor humor en het zeer, zeer spraakmakende gezelschap dat ze heeft.

Op het pad naar succes is Jennifer Lawrence erin geslaagd vriendschappen te sluiten met enkele van de meest gerespecteerde, toonaangevende beroemdheden in de wereld van entertainment, en fans leren graag meer over hoe deze beroemdheden achter de schermen met elkaar omgaan. Sommige van haar relaties zijn prominent weergegeven, terwijl andere nogal verrassend en onverwacht zijn.

10 De relatie tussen Jennifer Lawrence en Emma Stone

Een van de hechtste banden die Jennifer Lawrence heeft opgebouwd, is haar vriendschap met Emma Stone. De twee zijn absoluut onafscheidelijk en hebben zelfs evenementen met elkaar bijgewoond, afgezien van de optie om met mannen als dates te verschijnen. Een van hun meest epische vriendschapsmomenten was in 2017 toen ze samen over de rode loper liepen voor de Governor's Awards.

De twee begonnen hun relatie via sms en ontmoetten elkaar oorspronkelijk via een wederzijdse vriend - Woody Harrelson. De twee hebben liefde voor elkaar geuit tijdens interviews en openbare optredens, waarbij Emma Stone volgens de verklaring zegt dat Lawrence een van haar 'meest loyale vrienden sinds jaren' is.

9 Amy Schumer en JLaw's Bond

Amy Schumer en Jennifer Lawrence hebben het soort bestie-relatie waar dromen van gemaakt zijn. Ze ontmoetten elkaar voor het eerst in 2015 en zijn met het verstrijken van de tijd absoluut steeds hechter geworden. Ze presenteerden samen tijdens de Golden Globes 2016 en het was duidelijk dat ze een rijke geschiedenis van diepgewortelde vriendschap op het podium brachten.

Ze vullen elkaar perfect aan en staan erom bekend regelmatig met elkaar op vakantie te gaan. Toen Schumer en Chris Fischer trouwden, had Jennifer de eervolle positie om een toast uit te brengen op haar bestie, wat haar een prachtig afscheid gaf naar een nieuwe en gelukkige toekomst.

8 Jennifer Lawrence en Adele

Adele en Jennifer Lawrence zijn al enkele jaren goede vrienden en ze geven elkaar vaak complimenten, zowel op sociale media als tijdens openbare optredens. Deze dames hebben duidelijk een bijzondere band en lijken naadloos op elkaar in te kunnen spelen. Ze steunen elkaar in goede en slechte tijden en zijn door de jaren heen bronnen van steun voor elkaar geweest.

Ze zijn gespot terwijl ze dansen en drinken, een fantastische tijd hebben op feestjes en met elkaar los gaan om regelmatig te genieten van een avondje uit. Jennifer leende zelfs haar schrijfvaardigheid door Adele's profiel te schrijven voor Time's 100 Most Influential People-lijst in 2016.

7 Emma Watson en Jennifer Lawrence's vriendschap

Emma Watson en Jennifer Lawrence hebben misschien niet het soort vriendschap dat bestaat uit het delen van avondjes uit of diners bij elkaars huizen, maar ze zijn zeker aardig genoeg om elkaar in de maling te nemen en ermee weg te komen zonder enige wrok!

Ze zijn gespot terwijl ze grappen met elkaar maken en vriendelijke dingen over elkaar sms'en op sociale media. In 2014 werden de twee grappen gemaakt op de rode loper, elkaar facepalmend en hun meisjesachtige, dwaze vriendschap volledig zichtbaar voor fans om getuige te zijn.

6 Jennifer Lawrence en Cara Delevingne

Jennifer Lawrence en Cara Delevingne lijken een ingehouden vriendschap te hebben waar fans meer over willen weten. Geen van beiden heeft op sociale media gepronkt met hun relatie met de ander, en ze hebben hun vriendschap niet zover laten groeien dat ze met elkaar op vakantie gaan of aangeschoten worden tijdens branche-evenementen. Er was echter een duidelijk gemak in hun relatie toen de twee samen werden gespot tijdens de Dior Fashion Show 2019 tijdens Paris Fashion Week. Ze deelden de dag en waren duidelijk verwikkeld in vlotte, comfortabel ogende gesprekken, waardoor fans zich afvroegen of ze al een tijdje vrienden waren…

5 De relatie tussen Chris Pratt en Jennifer Lawrence

Chris Pratt en Jennifer Lawrence's vriendschap dateert van lang geleden, en de twee geven trots toe dat ze al vele jaren goede vrienden zijn. Ze speelden mee in The Passengers en delen een fabelachtig grappige band waardoor ze elkaar routinematig belachelijk maken. Op een gegeven moment knipte Chris Pratt Lawrence ooit uit een foto en ze reageerde door een gigantisch busreclamebord van zijn poster Passagiers te spuiten.

Nadat Lawrence zijn gezicht zwart had gemaakt, maakte Lawrence ook de "P" in zijn achternaam zwart, waardoor een andere van zijn promotieposters een advertentie werd die 'Pratt' in 'rat' veranderde. Het feit dat ze nog steeds om elkaar geven, vertelt het verhaal van hoe hecht ze werkelijk zijn.

4 Jennifer Lawrence en Brie Larson

Soms bestaan de beste vriendschappen zonder enige moeite te hoeven doen en lijken ze zich op natuurlijke wijze te ontvouwen. Dit lijkt het geval te zijn voor Brie Larson en Jennifer Lawrence, die hun vriendschap voornamelijk onderhouden via sms. Brie Larson onthulde aan fans dat Jennifer haar op een dag een sms stuurde nadat ze Room had gezien, en ze leidden onmiddellijk tot een vriendelijke sms-uitwisseling die uren duurde. Ze geeft toe dat hun tekstuele relatie in de loop van de tijd bleef bloeien en dat ze een hechte band hebben behouden die ondanks hun drukke schema's en reizen gemakkelijk bestaat.

3 Zoe Kravitz en JLaw's Friendship

Zoe Kravitz heeft Jennifer Lawrence heel intiem leren kennen - en onverwachts. De twee zouden elkaar op een middag ontmoeten, maar toen Zoe bij Jennifers huis aankwam, was de actrice nog niet helemaal klaar om haar gast te begroeten. Hun vriendschap begon op de meest onverwachte manier toen Lawrence de deur met een handdoek opendeed en verklaarde dat Zoe vroeg was, dus ze was er gewoon nog niet klaar voor.

Ze zou naar verluidt onder de douche springen en haar benen scheren - volledig naakt natuurlijk. Zoe en Lawrence hebben regelmatig logeerpartijen en hun vriendschap lijkt een luchtige, meisjesachtige vriendschap te zijn. Zoe zegt: "We worden heel dom - zoals Beavis en Butt-Head-niveau. We eten slecht voedsel en kijken slechte tv, en dan zal [Lawrence] gewoon op het bed gaan liggen en zich oprollen als een kleine puppy."

2 Jennifer Lawrence's vriendschap met Cameron Diaz

Cameron Diaz en Jennifer Lawrence zijn standaard nauw verbonden beroemde vrienden, en geen van beiden klaagt! De twee sterretjes wonen toevallig in hetzelfde gebied en hebben hun vriendschap ontdekt door pure nabijheid. Ze vinden het heerlijk om bij elkaar langs te komen en gaan vaak met elkaar wandelen om fit te blijven en te genieten van het prachtige weer en de omgeving van hun gated community. Lawrence is haar buurt gaan beschrijven als een 'dorp' dat een centrum is van beroemdheden die de neiging hebben om tijd met elkaar door te brengen tijdens hun luie dagen thuis.

1 Taylor Swift en Jennifer Lawrence's relatie

Sms'en lijkt de beste keuze voor Lawrence's vrienden. Een andere topberoemdheid die heeft toegegeven dat ze van regelmatige sms-berichten met Jennifer Lawrence houdt, is Taylor Swift Swift heeft Lawrence zelfs uitgeroepen tot "een van haar beste sms-vrienden" en stelt dat ze grote supporters zijn van elkaar.

Ze sturen elkaar positieve vibes, bemoedigende en steunende berichten en blije gedachten als ze trots zijn op elkaars prestaties. Toen hij met Ryan Seacrest sprak, zei Lawrence: "Oh, mijn god, ik raakte in paniek door de CMA's. Ik heb haar een sms gestuurd dat ongeveer 15 centimeter lang was."

Aanbevolen: