Natalie Portman laat een nieuwe kant van zichzelf zien in 'Thor: Love And Thunder

Inhoudsopgave:

Natalie Portman laat een nieuwe kant van zichzelf zien in 'Thor: Love And Thunder
Natalie Portman laat een nieuwe kant van zichzelf zien in 'Thor: Love And Thunder
Anonim

De MCU's god van de donder is terug en machtiger dan ooit met de aankomende Thor: Love And Thunder, die op 8 juli uitkomt. In de langverwachte film zal Chris Hemsworth terugkeren als de iconische, met een hamer zwaaiende Noorse god en aan een zelfontdekkingsreis beginnen. Terwijl hij dit doet, komt Thor een aantal behoorlijk grote obstakels tegen en moet hij dus opnieuw de superheldenmantel op zich nemen. Deelnemen aan Hemsworth in de functie zijn zowel oude als nieuwe gezichten in de MCU. Nieuwkomers zijn onder meer Hollywood-icoon Christian Bale als antagonist van de film en bekende gezichten zijn onder meer de intergalactische Guardians of the Galaxy en de komische Grandmaster.

Een ander bekend gezicht van de Thor-franchise die terugkeert voor Thor: Love And Thunder is Academy Award-winnaar Natalie Portman. Portman werd voor het eerst geïntroduceerd in de MCU in 2011 in Thor en zal haar rol van Dr. Jane Foster opnieuw opnemen. Daarnaast zal Portman zelf wat hamerzwaaien door haar nieuwe status van Mighty Thor. Hoewel sommige fans kritiek hadden op de nieuwe richting die haar personage zou volgen, v alt niet te ontkennen dat de actrice een ongelooflijk indrukwekkende transformatie heeft ondergaan om geschikt te zijn voor de rol van Mighty Thor. Laten we dus eens kijken naar de nieuwe en verwachte kant van Portman die fans zullen zien in Thor: Love And Thunder.

8 Haar rol als Jane Foster zal deze keer heel anders zijn

Zoals eerder vermeld, kwam Portman's allereerste MCU-optreden in de eerste van de Thor-filmserie, Thor. In de film en het vervolg, Thor: The Dark World, portretteerde Portman het personage van Dr. Jane Foster, een briljante astrofysicus die de aanwezigheid van de Asgardische god op aarde ontdekt en prompt een gecompliceerde romantische en intergalactische relatie met hem aangaat. Deze keer zal Portman echter een veel machtiger mantel aannemen in Thor: Love And Thunder. Hoewel de actrice nog steeds het personage van Jane Foster zal spelen, zullen fans zien hoe de astrofysicus de iconische hamer hanteert als 'The Mighty Thor'.

7 Zo past Natalie Portman beter bij de nieuwe Jane Foster dan de vorige

Hoewel Portman's personage dat van Jane Foster blijft, zal deze nieuwe versie van de astrofysicus sterk verschillen van degene die fans gewend waren in Thor And Thor: The Dark World. Thor: Ragnarok en Thor: Love And Thunder-regisseur Taika Waititi sprak hierover tijdens een interview met Empire waarin hij benadrukte hoe de natuurlijk komische essentie van Portman zorgde voor een veel vermakelijkere versie van Jane Foster in de nieuwe aflevering.

6 Taiki Waititi denkt dat de eerdere films niet hebben geprofiteerd van de grappige kant van Natalie Portman

De regisseur zei: "Je wilt niet dat Natalie terugkomt en hetzelfde personage speelt dat rondloopt met wetenschappelijke apparatuur. Weet je, terwijl Thor rondvliegt, wordt ze op aarde achtergelaten, met haar voet tikkend: 'Wanneer komt hij terug?' Dat is saai. Je wilt dat ze deel uitmaakt van het avontuur.” Voordat hij later toevoegde: "Natalie is echt grappig in het echte leven. Ze is een beetje gek en heeft een geweldig gevoel voor humor, en ik denk niet dat dat in de eerste films genoeg werd uitgebuit.'

5 Dit waren de gedachten van Natalie Portman over haar transformatie voorafgaand aan de opnames

Zoals veel fans weten, wordt het karakter van Thor meestal geassocieerd met kracht en macht, zowel in fysieke als in mystieke zin. Daarom is het gemakkelijk in te zien hoe Portman zich enigszins geïntimideerd voelde door het vooruitzicht zichzelf te transformeren om te passen bij de lichamelijkheid van het personage. Tijdens een gesprek met Serena Williams voor ET Canada, schetste Portman haar zorgen over het voorbereidingsproces voor de film.

De actrice verklaarde: "Ik heb meer tijd om te worden opgejaagd, wat ik niet heb gedaan. Ik heb het carb-laden naar beneden, maar niet het oefeningsgedeelte."

4 Natalie Portman leek niet veel vertrouwen in zichzelf te hebben voordat ze ging filmen

Naarmate het interview vorderde, maakten zowel Williams als Portman grapjes over wat Portman nodig zou hebben om de fysieke transformatie te ondergaan. Williams plaagde dat ze Portman enkele tips zou kunnen geven om haar lichamelijkheid te verbeteren en maakte zelfs grapjes over het sturen van pizzarecepten.

Portman benadrukte toen enigszins haar twijfels over de vraag of de transformatie wel mogelijk zou zijn, zoals ze zei: "Ik zal geïnteresseerd zijn om te zien of ik daadwerkelijk spieren kan krijgen."

3 Toch onderging de actrice een ongelooflijke fysieke transformatie

Ondanks alle twijfels die de actrice misschien had over het kunnen "opkrikken" voor de rol, heeft Portman een enorme fysieke transformatie bereikt, zoals fans konden zien in de allereerste sneak peek van Thor: Love And Donder. In april 2022 werd de teaser-trailer voor Thor: Love And Thunder uitgebracht. Terwijl het grootste deel van de clip zich concentreerde op de hoofdpersoon van Chris Hemsworth, werd tegen het einde een eerste blik in Portman's Mighty Thor onthuld. De clip toonde een zeer gescheurde Portman terwijl Jane Foster Mjolnir hanteerde en intens in de camera staarde. Na de release van de teaser waren fans er snel bij om de actrice te prijzen en hun schok te uiten over haar ongelooflijke fysieke transformatie.

2 Dit was de uitgebreide trainingsroutine van Natalie Portman

Het is geen geheim dat een drastische transformatie gepaard moest gaan met een strikt trainingsregime en een enorme verandering van levensstijl. Tijdens een interview met Vanity Fair belichtte Portman haar uitgebreide trainingsroutine, die ze had aangepast met haar personal trainer Naomi Pendergast.

Portman verklaarde: We hebben veel krachttraining gedaan en veel eiwitshakes - zwaargewichttraining die ik nog nooit eerder heb gedaan. Natuurlijk heb ik nooit echt de bedoeling gehad om omvangrijk te worden. Het was erg fysiek, dus het was veel behendigheidswerk en ook krachtwerk.”

1 Dit is hoe de training van Natalie Portman haar prestaties beïnvloedt

Later in het Vanity Fair-interview werd erop gewezen dat haar laatste rol in Thor: Love And Thunder niet de enige keer was geweest dat Portman zich fysiek moest inspannen voor een rol. Na het spelen van ballerina extraordinaire Nina Sayers in Darren Aronofsky's Black Swan, is Portman geen onbekende in fysiek uitdagende trainingsregimes en routines. De actrice werd gevraagd hoe deze fysieke veranderingen in haar routines haar als actrice beïnvloedden en of ze de manier veranderden waarop ze een optreden kon leveren.

In reactie hierop zei Portman: Het helpt je zeker om in karakter te komen, en het heeft absoluut de manier veranderd waarop ik me beweeg. Je loopt anders; je voelt je anders. Ik bedoel, het is zo wild om me voor de eerste keer in mijn leven sterk te voelen.”

Aanbevolen: