Rechter Greg Mathis laat eindelijk zijn komische kant zien

Inhoudsopgave:

Rechter Greg Mathis laat eindelijk zijn komische kant zien
Rechter Greg Mathis laat eindelijk zijn komische kant zien
Anonim

De familie is weer bij elkaar! Samengesteld uit de eervolle rechter Mathis, zijn vrouw Linda en hun vier kinderen, staat Mathis Family Matters op het punt om diep in hun relaties te duiken, met onderweg een paar dramatische momenten.

Hun oudste kinderen zijn hun twee meisjes - Jade en Camara. Camara is de enige met kinderen, met twee schattige meisjes Nora en Zara die de show volledig stelen en duidelijk het hart van hun opa bezitten. De jongens bestaan uit Greg Jr., een succesvolle man in de DC-politiek, en Amir, bekend als de 'Fresh Prince' van de familie en voormalig producer van 'The Judge Mathis Show'.

Met Jade en Amir die samenwoonden, vestigde Camara zich in Los Angeles met haar familie, en Greg Jr. gaf het een proef om aan de westkust te blijven, de familie is er allemaal! En daarbij horen twee dingen: liefde en drama.

Waarschuwing: de rest van dit artikel bevat spoilers voor afleveringen 1 en 2 van Mathis Family Matters

Greg Jr.'s LGBTQ+ Journey

Een van de belangrijkste tranentrekkers tijdens de show tot nu toe waren de serieuze gesprekken over Greg Jr. en zijn seksualiteit. Greg Jr. is trots homo en heeft een liefdevolle relatie met zijn vriend Elliott, maar hij was heel eerlijk over hoe zijn geestelijke gezondheid en sociale omgeving zijn veranderd als gevolg van zijn nieuwe identiteit. Hij gaf zelfs toe dat toen hij zich bewust werd van zijn seksualiteit, hij bad dat dat zou verdwijnen.

Zijn jongere broer Amir vertelde dat toen Greg Jr. naar hem toekwam, hij zich bij verschillende alliantieorganisaties aansloot om zijn broer aan te moedigen en hun band tussen broers en zussen te behouden. Het LGBTQ+-lid zei ook dat een van de belangrijkste redenen waarom hij niet publiekelijk naar buiten kwam, was omdat hij bang was hoe het de kijkers vanzou beïnvloeden

'The Judge Mathis Show' en de reputatie van zijn vader. Maar de tv-rechter maakte duidelijk dat als zijn kijkers homofoob waren, ze zijn show niet moesten kijken. Met de hulp van zijn zeer ondersteunende familie hebben ze zijn ware zelf en zijn partner met open armen ontvangen.

In een recent interview met BET onthulde rechter Mathis zelfs dat toen zijn oudste zoon voor het eerst naar hem toe kwam toen hij op de universiteit zat, hij net zo ondersteunend was als nu.

Judge Mathis' jongste zoon, Amir, onthult een liefdesdriehoek

Nu, hoezeer rechter Mathis ook interessante zaken over romantische betrokkenheid tegenkomt in zijn rechtbankshow, we hadden absoluut niet verwacht dat het in zijn eigen familie zou gebeuren. Zijn jongste zoon, Amir, heeft een gelukkige en energieke relatie met zijn vriendin Sally. De enige hapering? Hij is technisch gezien nog steeds getrouwd. De producer uit LA is al enkele maanden gescheiden van zijn vrouw en heeft nu weer een nieuwe relatie.

Tijdens de tweede aflevering organiseerden zijn broers en zussen een onverwachte 'interventie' om Amir te confronteren met het feit dat hij te snel een relatie aanging, in plaats van een pauze te nemen om de scheiding officieel af te ronden. Ze wezen er ook op dat hoewel hij misschien klaar is om snel verder te gaan, dat niet zo is. Zijn zus Camara onthulde dat ze zijn ex-vrouw zelfs als een van haar zussen beschouwde, en dat het niet meer met haar praten haar mentaal heeft aangetast. Het eindigde echter in enige spanning toen Amir opmerkte dat hij hen niet zou laten proberen zijn geluk te dicteren.

Fans reageren op eerste Mathis Family Matters Eerste 2 afleveringen

Fans van The Judge Mathis Show gaven snel hun mening over de nieuwe realityshow. De meesten genoten van het ongelooflijke en oprechte coming-out-moment tussen de keurmeester en zijn zoon.

En naar verwachting uitten sommigen hun zorgen over Amir en zijn interessante romantische tijdlijn.

We zien het drama van de show zeker op stoom komen, maar het heeft zo'n mooie balans tussen pure familieliefde. Het komt niet vaak voor dat beroemdheden, die hun hele leven als eenrichtingsverkeer zijn gezien, de kans krijgen om de wereld echt te laten zien wie ze werkelijk zijn.

Bekijk nieuwe afleveringen van Mathis Family Matters, zondagavond om 21:30 uur ET/PT E!.

Aanbevolen: