Natalie Portman traint om eruit te zien als een actiefiguur in Thor: Love And Thunder

Inhoudsopgave:

Natalie Portman traint om eruit te zien als een actiefiguur in Thor: Love And Thunder
Natalie Portman traint om eruit te zien als een actiefiguur in Thor: Love And Thunder
Anonim

Voor fans van Star Wars, Natalie Portman is Padmé Amidala; Koningin van Naboo, en voor fans van het Marvel Cinematic Universe: ze is Jane Foster, binnenkort de Mighty Thor.

Op maandagavond verscheen de acteur virtueel op Jimmy Kimmel Live! uit de sets van Thor: Love And Thunder in Australië. Portman besprak hoe hard ze aan het trainen was voor de rol, reageerde op de enorme spieren van Chris Hemsworth en vertelde over haar gloednieuwe kinderboek.

Natalie Portman op training voor haar machtige rol

De film staat gepland voor een release in 2022, en dat is zo ongeveer alles wat we erover weten. Natalie Portman speelt Jane Foster die de Mighty Thor wordt, een verhaallijn overgenomen uit de strips waarin het personage het overneemt als de Mjolnir-zwaaiende superheld.

"Weet je al wat er in de film gebeurt?" Jimmy vroeg Natalie, die toegaf dat ze "heel weinig" wist over wat er zou gaan gebeuren.

"Ik probeer te trainen… er hopelijk ooit uit te zien als een actiefiguur." De Black Swan-acteur toegevoegd.

Natalie heeft eerder gezegd dat ze 'vrees' heeft voor het fitnessregime dat haar karakter vereist, en ze maakte grapjes over haar behoefte om een niet-dierlijk equivalent van eiwitten te vinden, aangezien ze een veganistisch dieet volgt.

Ze reageert nogal op de lichaamsbouw van haar co-ster

Host Jimmy Kimmel keek opnieuw naar een foto die Chris Hemsworth een week geleden deelde, waarop de Australische acteur bezig is om een enorme band om te gooien.

Hij ziet er goed gebouwd uit (misschien te veel) en de foto heeft voor opschudding gezorgd bij de mede-superhelden-uitbeeldende vrienden van de acteur, waaronder Chris Pratt en Aquaman-acteur Jason Momoa.

"Het is buitenaards", zei Natalie terwijl ze ongelovig lachte om de foto. De acteur vertelde verder dat ze "niet thuis was in wat spieren doen en hoe ze zo worden."

"Ik dacht: 'Draineert het bloed uit je als je je spieren gebruikt?' Omdat het er zo wit uitziet, nietwaar?" voegde ze eraan toe.

De twee gingen verder met het bespreken van de gespierde lichaamsbouw van de acteurs, en Natalie vulde haar co-ster aan en zei: "Hij ziet er goed uit, het is veel druk. Ik ga eruit zien als zijn kleine oma naast hem, " lachte ze.

Thor: Love And Thunder is geregisseerd door de met een Oscar bekroonde regisseur Taika Waititi en wordt de vierde film in de Thor-saga.

Aanbevolen: