Hier is de eerste blik op Natalie Portman als Jane Foster in 'Thor: Love and Thunder

Inhoudsopgave:

Hier is de eerste blik op Natalie Portman als Jane Foster in 'Thor: Love and Thunder
Hier is de eerste blik op Natalie Portman als Jane Foster in 'Thor: Love and Thunder
Anonim

Terwijl het filmen van Thor: Love and Thunder in Australië doorgaat, wordt Twitter overspoeld met verschillende nieuwe beelden achter de schermen van de sets, waardoor fans eindelijk een glimp van Natalie Portman kunnen zien!

Eerder dit jaar zagen we de nieuwe kostuums van Thor en Star-Lord en ontdekten we Taika Waititi's wens om zijn theateractgrap uit Thor: Ragnarok voort te zetten, met Luke Hemsworth als Thor en Melissa McCarthy die Hela vertolken. Er is geen foto van Jane Foster in kostuum als de Mighty Thor, maar dit kan het moment van haar transformatie zijn!

Jane arriveert…In New Asgard?

De nieuwe set stills volgt Natalie Portman terwijl ze filmt wat een transformatiesequentie lijkt te zijn. Van de acteur wordt verwacht dat hij Mjlonir in de film hanteert, dus dit zou mogelijk de scène kunnen zijn!

Het gerucht gaat dat de film inspiratie ontleent aan het werk van stripschrijver Jason Aaron. Jane Foster speelt de rol van de Mighty Thor en vecht tegen kanker in haar menselijke uren als astrofysicus. Haar echte strijd begint wanneer de kracht van Mjölnir en haar transformatie als Thor haar chemotherapie ineffectief maakt.

Hoewel de foto's op de set niet lijken op het uiterlijk van het stripfiguur, lijkt Jane te zijn aangekomen in New Asgard! Haar personage wordt omringd door Asgardiaanse bewakers, wat waarschijnlijk betekent dat dit een belangrijk tafereel is.

Er is ook een eerste blik op Tessa Thompson's Valkyrie, de nieuwe koning (of koningin) van New Asgard. De acteur lijkt in plaats daarvan haar kenmerkende harnas te hebben ingeruild voor een pak, en wordt gefilmd terwijl ze op haar kenmerkende gevleugelde paard rijdt.

Thor: Love and Thunder speelt onder andere Christian Bale als Gorr the God Butcher, Karen Gillan als Nebula, Jaimie Alexander als Sif, Pom Klementieff als Mantis en Dave Bautista als Drax the Destroyer.

De sterrencast wordt geregisseerd door Taika Waititi en de film zal een direct vervolg zijn op Thor: Ragnarok. Marvel-fans zijn enthousiast over de terugkeer van Natalie Portman naar de MCU na een onderbreking van bijna tien jaar!

Ze werd voor het laatst gezien in Thor: The Dark World, terwijl Valkyrie en Thor (Tessa Thompson en Chris Hemsworth) samen werden gezien aan het einde van Avengers: Endgame.

Aanbevolen: