Is Jessica Biel's 'Candy' het bekijken waard?

Inhoudsopgave:

Is Jessica Biel's 'Candy' het bekijken waard?
Is Jessica Biel's 'Candy' het bekijken waard?
Anonim

Nieuwe shows staan altijd op de lijst om te kijken voor het publiek, maar de waarheid is dat er veel te veel zijn om bij te houden. Het zou leuk zijn om ze allemaal te bekijken, zelfs degenen die er vreemd uitzien. Dit is echter gewoon onmogelijk. Dus we zijn hier om te helpen!

Of het nu gaat om een nieuwe Netflix-show en HBO Max-series zoals Tokyo Vice, of de nieuwe realityshow van Lizzo, we kunnen je helpen erachter te komen wat het kijken waard is. Wie wil tenslotte zijn tijd verspillen aan een flauwe show?

Onlangs liet Hulu Candy vallen, met Jessica Biel in de hoofdrol. Het ziet er intrigerend uit, maar is het je tijd waard? Ontdek hieronder wat mensen zeggen!

Jessica Biel's 'Candy' net debuteerde

Eerder in mei maakte Candy zijn officiële debuut op Hulu. Het biografische misdaaddrama had een hype achter de rug, en mensen waren geïnteresseerd in wat Hulu op tafel bracht.

Met Jessica Biel, Melanie Lynskey en Pablo Schreiber richt Candy zich op een huisvrouw in een buitenwijk die wordt beschuldigd van het plegen van een onuitsprekelijke daad.

Biel is ook een uitvoerend producent van het project en toen ze met ScreenRant sprak, vertelde ze wat het verhaal zo interessant maakte.

"Natuurlijk is het einde gewoon eindeloos fascinerend, toch? Hoe ze werd vrijgesproken, is gewoon nog steeds in mijn gedachten. Ik denk, echt, het is het vertellen ervan; de manier waarop de scripts subtiel en langzaam waren die je deze alledaagse levens en deze voorstedelijke bestaansvormen laat zien. Het was gewoon een heel andere toon, en iets dat ik niet had verwacht. Het verhaal zelf is explosief en al deze dingen, maar de manier waarop Robin en Nick en onze geweldige regisseurs wilden vertel het verhaal - dat was echt de magie van dit specifieke project, "zei ze.

Mensen hebben nu de kans gehad om het project te verslinden, en ze hebben er veel over te zeggen.

Critici vinden het oké

Op het moment van schrijven heeft Candy 71% met critici op Rotten Tomatoes. Dat is een behoorlijke score, en hoewel de meeste critici ervan genieten, heeft de show een aantal problemen waar een aantal professionals niet omheen konden kijken.

John Anderson van The Wall Street Journal maakte positieve opmerkingen over de show en benadrukte de hoofdrolspelers in het project.

"Zowel mevrouw Biel als mevrouw Lynskey zijn geweldig en hebben veel te doen om van hun respectievelijke karakters echte mensen te maken… De actrices spelen allebei vrouwen die niet alleen door hun cultuur worden gewurgd, maar ook door hun eigen persoonlijkheden, maar op de een of andere manier laat ze zingen, "schreef Anderson.

Movies and Shakers merkte op dat de uitvoeringen sterk waren, maar dat de show wat tempoproblemen had waardoor het vastliep.

"Jessica Biel in een van haar beste rollen kan Candy goed behandelen als een vrouw die overeind denkt om uit de moeilijke relaties en situaties te komen die ze voor zichzelf heeft gecreëerd. Het tempo van deze afleveringen is erg traag. We hebben bijna afgeluisterd na de eerste afleveringen, " schreven ze.

Hoewel geen enkele artiest negatieve dingen over zijn project wil horen, moet het wel leuk zijn om te horen dat zijn optreden sterk is. Dat gezegd hebbende, de uitvoeringen waren niet genoeg voor een goede recensie, althans in de ogen van sommige critici.

Een 71% is niet verschrikkelijk, maar het is slechts een stukje van de puzzel.

Is het de moeite waard om te kijken?

Dus, is Candy van Jessica Biel het kijken waard? De show heeft momenteel een algemeen gemiddelde van 72,5%, wat aangeeft dat het de moeite van het bekijken waard is.

Een ding om op te merken is dat de score van het publiek (74%) hoger is dan de score van de critici. Hieruit blijkt dat toevallige kijkers meer van het project genoten dan degenen die betaald werden om er door een kritische lens naar te kijken.

Eén gebruiker op de site vond het project geweldig en net als de critici gingen ze in op de prestaties van Biel.

"WOW!! Gewoon geweldig! Houdt je scherp! Nogmaals WOW!! Gewoon WOW!! Ze blies me weg! Jessica zien als Candy is gewoon adembenemend! Haar emoties, haar gezichtsuitdrukkingen en haar houding De show is zo herkenbaar, rauw, organisch en orgastisch. Naar mijn mening IS DEZE SHOW EEN MUST SEE!, "schreef de gebruiker.

Een andere gebruiker vond het intrigerend, maar had wat problemen met de cinematografie.

"Als er niet wat zonlicht door de ramen scheen tijdens de film, zou het hele scherm een black-out zijn. We hebben lichteffecten betaald voor dit drama? Absoluut vreselijke opnames, maar het verhaal regel was intrigerend, " schreven ze.

Op basis van beoordelingen is Candy het bekijken waard! Zorg ervoor dat je het bekijkt en geniet van de geweldige prestaties van Biel.

Aanbevolen: