Deze verrassend goede spin-offs zijn echt het bekijken waard

Inhoudsopgave:

Deze verrassend goede spin-offs zijn echt het bekijken waard
Deze verrassend goede spin-offs zijn echt het bekijken waard
Anonim

Oh, spin-off shows. Deze projecten zijn altijd een eigenaardige onderneming voor een netwerk, omdat ze hopen dat het publiek het nieuwe aanbod zal accepteren zoals het deed met het origineel. Sommige van deze projecten zijn fantastisch en vinden succes, terwijl andere gewoon niet aan hun taak voldoen en het beoogde publiek niet vinden. Ondanks het wisselende succes doen de netwerken nog steeds hun best.

In de loop van de tijd zijn er een aantal echt geweldige spin-offshows geweest, waaronder enkele waarvan de meeste fans zich niet eens realiseren dat het spin-offs zijn. Dit zijn de shows die netwerken hoop blijven geven.

Laten we eens kijken naar een aantal echt geweldige spin-offshows.

8 'The Flash' gaf de Arrowverse een boost

Nadat Arrow de bal op het kleine scherm voor DC had laten rollen, kwam The Flash langs en hielp de dingen naar een heel ander niveau te tillen. Grant Gustin was uitzonderlijk als de Scarlet Speedster, en dankzij The Flash en de daaropvolgende spin-offs die hun weg vonden naar de Arrowverse, hebben fans de kans gehad om krankzinnige crossover-evenementen te zien plaatsvinden.

7 'Daria' is een juweeltje van tv uit de jaren 90

Daria moet een van de beste en meest ondergewaardeerde animatieshows aller tijden zijn, en veel mensen zijn zich er niet van bewust dat deze show eigenlijk een spin-off was van de veel populairdere Beavis and Butthead. Ondanks het feit dat deze show een spin-off was, was het terecht goed, en een aantal aspecten van deze show houden na al die tijd nog steeds stand.

6 'Better Call Saul' is een perfecte spin-off geweest

Op een gegeven moment was het bijna onmogelijk voor te stellen dat er een opvolger van Breaking Bad zou komen en een plek op televisie zou vinden, maar Better Call Saul is een waanzinnig perfecte spin-off-show voor de fans. Bob Odenkirk liet zien dat hij geweldige dingen kon doen terwijl hij te zien was op Breaking Bad, maar de beslissing om hem en zijn personage een soloshow te geven was ronduit geniaal door het netwerk.

5 'NCIS' is een steunpilaar

Veel mensen zijn misschien helemaal weggeblazen om te zien dat NCIS een spin-off-show is, maar dit is absoluut het geval. NCIS is een spin-off show van de serie JAG, en om te zeggen dat NCIS zijn eigen nalatenschap op het kleine scherm kon neerzetten, is een enorm understatement. Deze show floreert al langer in de ether dan mensen zich realiseren, en Mark Harmon heeft bij elke stap de leiding genomen.

4 'Law & Order: SVU' is zo goed als maar kan

Als we kijken naar de algehele reikwijdte van spin-offprojecten die succesvol zijn geweest, zou kunnen worden gesteld dat SVU de grootste en de beste van het stel is. Mariska Hargitay en Christopher Meloni waren een dynamisch duo dat eenvoudig voor elkaar was gemaakt, en zij, samen met de rest van de primaire cast, hielpen SVU om zijn eigen monster op het kleine scherm te worden.

3 'Angel' was een goede spin-off

Fans van Buffy the Vampire Slayer zullen graag bevestigen dat Angel een show was die goed was en die veel eerder werd geannuleerd dan het had moeten zijn. Nu kan het voor spin-offshows heel gemakkelijk zijn om dingen te overdrijven en uit de poort te strompelen, maar Angel was van begin tot eind een fantastische show, en het is misdadig dat het uit de lucht kwam toen het gebeurde. Fans hadden graag meer van deze show gezien.

2 'Frasier' is een echte klassieker

Nogmaals, we hebben weer een enorm succesvolle show waarvan de meeste mensen niet eens beseffen dat het een spin-off-project was. Aanvankelijk begonnen met de klassieke serie Proost, was Frasier een show die zich richtte op Frasier Crane en zijn groep vrienden in Seattle. De cast was perfect in balans, de scripts waren haarscherp en deze show kon in een mum van tijd vlam vatten op het kleine scherm.

1 'The Simpsons' is tv-goud

De grootste en misschien wel de beste animatieshow aller tijden heeft zeker zijn eigen erfenis in Hollywood gesmeed, maar lang voordat de Simpsons de meest bekeken animatiefamilie op tv werden, begonnen ze eigenlijk als een schets op The Tracey Ullman Show. Het is behoorlijk opmerkelijk om te zien wat die eerste schets is geworden, aangezien de Simpsons-franchise een van de grootste in de geschiedenis is. Net als een paar andere shows op deze lijst, krijgt The Simpsons nog steeds de klus te klaren, hoewel sommigen misschien beweren dat het een beetje en kwaliteit is ondergedompeld.

Aanbevolen: