Hier zijn alle beroemdheden die onlangs uitkwamen

Inhoudsopgave:

Hier zijn alle beroemdheden die onlangs uitkwamen
Hier zijn alle beroemdheden die onlangs uitkwamen
Anonim

Juni is Pride Month en nu is het een goed moment om naar buiten te komen en je waarheid te leven. Maar Pride Month is niet de enige tijd om precies te zijn wie je bent of om uit de kast te komen. Vorig jaar zagen we talloze beroemdheden verschijnen, waaronder acteurs, muzikanten, reality-tv-sterren, atleten en meer. Dit jaar is het niet anders. Vele anderen tonen hun steun als bondgenoten.

De laatste tijd hebben veel beroemdheden gezegd dat ze deel uitmaken van de LGBTQ+-gemeenschap. Hoewel iemands seksuele geaardheid niet langer nieuws zou moeten zijn, inspireren beroemdheden hun fans ook als ze naar buiten komen, en helpen ze mensen echt om zich beter in hun vel te voelen en hen te laten zijn wie ze zijn.

Sterren als Ellen DeGeneres, Lance Bass en Neil Patrick Harris leven luid en trots in Hollywood en hebben hun fans geïnspireerd hetzelfde te doen. Ontdek welke beroemdheden recentelijk trots en publiekelijk uit de kast kwamen en wat hun geslacht of seksuele geaardheid is.

10 Demi Lovato

Tweevoudig Grammy-genomineerde, Demi Lovato maakte in mei een aankondiging dat ze zich identificeren als niet-binair en hun voornaamwoorden veranderen in zij/hen. In de eerste aflevering van hun nieuwe podcast genaamd 4D, zei Demi: "In de afgelopen anderhalf jaar heb ik wat genezend en zelfreflecterend werk gedaan. En door dit werk heb ik de openbaring gekregen die ik identificeer als niet-binair. Dat gezegd hebbende, zal ik officieel mijn voornaamwoorden veranderen in zij/zij." Ze hebben onlangs ook aangekondigd dat ze zich identificeren als panseksueel.

9 Larry Saperstein

Larry Saperstein speelt Big Red in de Disney+ show High School Musical: The Musical: The Series. Nu, ver in seizoen 2, hebben zijn karakter en zijn klasgenoot Ashlyn een relatie. Een paar dagen geleden maakte Saperstein een TikTok-video waarin stond: "Speelt een personage met een vriendin, is bi irl." Daarvoor wist niemand van de seksuele geaardheid van de acteur, dus dat was zijn officiële coming-outvideo.

8 Sophie Turner

Gegroet de koningin van het noorden! Veel beroemdheden vierden de trotsmaand. Sommigen toonden steun, anderen toonden trots en anderen kwamen naar buiten. Sophie Turner maakte een Instagram-verhaal met de woorden: "It's muthaf pride month baby!" en een sticker met de tekst "bi pride" en "time is not straight en ik ook niet." Nu zei ze niet expliciet dat ze uit de kast zou komen, maar mensen trokken conclusies en gingen ervan uit. Haar man, Joe Jonas en zijn broers steunen de LGBTQ+-gemeenschap en hopelijk steunen ze haar.

7 Joshua Bassett

In mei deed Joshua Bassett een interview met Clevver News. Gedurende die tijd vroegen ze hem naar Harry Styles, en zijn antwoord was eigenlijk wat iedereen ook denkt over de voormalige One Direction-zanger.

"Hij is cool, hij is gewoon cool … wie vindt Harry Styles niet cool? Hij is ook hot, weet je?… Hij is ook heel charmant. Veel dingen." Na stamelend op zijn woorden, ging hij verder. "Dit is ook mijn coming-outvideo, denk ik." Sommige mensen beschouwden het als een grap, maar toen plaatste hij op zijn sociale media om te bevestigen dat hij dat niet was. Hoewel Bassett nooit expliciet heeft gezegd wat hij identificeert, gaan veel mensen ervan uit dat hij biseksueel is.

6 Dove Cameron

Nadat fans dachten dat ze aan het queerbaiten was toen ze koppels van hetzelfde geslacht in haar "We Belong"-video plaatste, kwam Dove Cameron naar buiten in een live-video op Instagram. Hoewel ze aanvankelijk als biseksueel uit de kast kwam, beweert ze dat ze zich meer als queer identificeert. In een gesprek met Gay Times zei Dove Cameron dat ze bang was om naar buiten te komen uit angst om niet geaccepteerd te worden voor wie ze is, en dat mensen haar niet zouden geloven. Maar sinds ze uit de kast is gekomen, zijn haar Twitter en Instagram gevuld met niets anders dan steun en coming-outverhalen van fans.

5 Elliot Page

Elliot Page, die vroeger ging door Ellen Page, ster van "Juno", "There's Something In The Water", en vele andere films, kwam eerder dit jaar uit als transgender. Hij ging naar sociale media om de post te plaatsen en zei: "Hallo vrienden, ik wil met jullie delen dat ik trans ben, mijn voornaamwoorden zijn hij/zij en mijn naam is Elliot. Ik voel me gelukkig dat ik dit schrijf. Om hier te zijn. Om op deze plek in mijn leven te zijn aangekomen. Ik voel een overweldigende dankbaarheid voor de ongelooflijke mensen die me op deze reis hebben gesteund." Ze deelden een foto van zichzelf in zwembroek en zonder shirt, pronkend met buikspieren, en hij heeft er nog nooit zo gelukkig uitgezien.

4 JoJo Siwa

In januari kwam Jojo Siwa uit de kast als panseksueel en begon op het internet. Ze deelde een foto van zichzelf met een shirt waarop stond: "De homoseksuele neef." Ouders van fans werden echter boos, omdat ze niet geloofden dat ze een goed voorbeeld aan hun kinderen gaf. Maar de YouTuber heeft niet naar de haters geluisterd en heeft gezegd dat ze "nooit zo gelukkig is geweest" sinds ze uit de kast is gekomen.

3 Colton Underwood

Dit is een primeur! Voormalig The Bachelor ster Colton Underwood kwam uit de kast als homo. Hij dacht niet dat hij ooit naar buiten zou komen, in die richting geduwd door zijn kerk en conservatieve, kleine stad. Maar Underwood haalde de krantenkoppen toen hij naar Robin Roberts kwam in een Good Morning America-interview. De enige andere persoon die hij dat eerder vertelde, was zijn publicist. Maar nadat hij was gechanteerd, besloot hij naar buiten te komen, niet uit trots maar uit angst.

2 Kehlani

De zangeres heeft gezegd dat ze zich in het verleden lang heeft geïdentificeerd als queer en biseksueel, maar onlangs kwam ze uit de kast in een Tiktok-video op 22 april. In de video zei ze: "Ik ben homo, homo, homo Ik weet eindelijk dat ik lesbisch ben." Kehlani gaat ook door zij / zij voornaamwoorden. Ze maakten grapjes over hun coming out naar hun familie, die zei: "We weten het. Duh." Het kwam ook niet tot een schok voor fans, aangezien ze altijd een lid en pleitbezorger is geweest van de LGBTQ+-gemeenschap.

1 Alexandra Shipp

The Love, Simon-actrice vierde Pride Month door officieel uit de kast te komen. Ze was vroeger bang voor wat mensen van haar zouden denken als ze die kant ooit zou onthullen, maar ging uiteindelijk naar Instagram om uit de kast te komen. Naast haar coming-out speelde Shipp ook in Hayley Kiyoko's videoclip voor haar single 'Chance'. Kiyoko is ook homo en is een groot icoon in de homogemeenschap. Felicitaties aan Shipp voor het naleven van haar waarheid!

Aanbevolen: