20 speelgoed dat films verwende voordat ze uitkwamen

Inhoudsopgave:

20 speelgoed dat films verwende voordat ze uitkwamen
20 speelgoed dat films verwende voordat ze uitkwamen
Anonim

Veel filmfans proberen tegenwoordig spoilers te vermijden. Hoewel trailers soms veel kunnen onthullen, willen veel mensen naar de bioscoop gaan en zo weinig mogelijk weten over de film die ze gaan bekijken. Het wordt echter steeds moeilijker om trailers te vermijden, omdat sociale media of zoekmachines het in een oogwenk kunnen verpesten.

Het grootste risico voor spoilers kan echter speelgoed en actiefiguren zijn die worden gebruikt om de release van de film te hypen en deel uitmaken van de marketing. Hiermee wordt een aanzienlijk deel van de omzet gegenereerd, dus dit speelgoed wordt te koop aangeboden voordat de film in de bioscoop draait. Pre-orders spelen ook een rol, en om de fans nog meer interesse te geven, laten deze speeltjes de helden zien zoals ze in de film te zien zouden zijn. Het nadeel hiervan is dat ze uiteindelijk cruciale informatie over de film vrijgeven.

20 Hey daar Killmonger

Afbeelding
Afbeelding

Black Panther was een film waar fans het meest naar uitkeken. De release ervan veroorzaakte nogal wat opschudding. Zeker toen er een lijn Black Panther-speelgoed werd uitgebracht. De figuur van de antagonist Erick Killmonger droeg een Black Panther-pak dat identiek was aan dat van T'challa. Dit was een grote spoiler die fans liet speculeren en spelen "raad eens wat er daarna gebeurt?"

19 Phantasm: Behind The Mask

Afbeelding
Afbeelding

Het is niet elke dag dat je geconfronteerd wordt met een oude vlam die een cool masker draagt, maar Batman deed dat ooit toen een schurk de straten van Gotham opging om maffiabaas te verslaan. Het was een mysterie dat iedereen op het puntje van hun stoel hield. Dat duurde echter niet lang, want de Kenner-actiefiguur onthulde Andrea's gezicht als het Phantasm.

18

17 Een niet zo minuscule mierenman

Afbeelding
Afbeelding

In Captain America: Civil War werd de rol van Giant-Man geruïneerd door LEGO toen ze onthulden dat Ant-Man in de film in Giant-Man zou veranderen. Fans waren stomverbaasd omdat Giant-Man niet in promotionele beelden te zien was. Het zou super gaaf zijn geweest om Ant-Man voor het eerst op het scherm te zien transformeren, zonder te weten wat er in petto was.

16 Heimdall, waar ben je?

Afbeelding
Afbeelding

Zoals we allemaal weten, laat Heimdall zijn Hofund, ook bekend als The Bifrost Sword, nooit achter - dus toen fans merkten dat de Infinity War Thor-actiefiguur die werd uitgebracht voordat de film uitkwam, de Hofund daadwerkelijk vasthield, begonnen ze speculeren over het lot van Heimdall. Blijkt dat ze een goede reden hadden om zich zorgen te maken…

15 Enter… The Shocker

Afbeelding
Afbeelding

Spider-Man: Homecoming zou fans hebben verrast met de aanwezigheid van een nieuwe schurk - The Shocker. Dit is een wending die Spidey-fans op het puntje van hun stoel zou hebben gehouden, behalve dat de release van The Shocker-speelgoed ervoor zorgde dat dit niet gebeurde. De verpakking kondigde alles aan, van zijn naam tot zijn kostuum, maar het kostuum heeft nooit de film gehaald.

14 Banner The Buster

Afbeelding
Afbeelding

We vroegen ons af wie er zou verschijnen in Avengers: Infinity War: zou het de Hulk zijn of zou het Bruce Banner zijn? Dankzij een Infinity War LEGO speelset hadden fans het antwoord op die vraag. In de LEGO-set bestuurde Bruce Tony Starks Hulkbuster-pak dat de afwezigheid van onze favoriete groene reus plaagde.

13 Kerel, verlies het ooglapje

Afbeelding
Afbeelding

Thor, de god van de donder die een oog verloor in Ragnarok deed ons een beetje twijfelen aan zijn macht, maar we moeten toegeven dat zijn ooglapje de sexappeal verdubbelde. Maar toen de Infinity War-actiefiguur een tweeogige Thor was zonder ooglapje in zicht, wisten we dat de god in de volgende film zonder ooglapje zou terugkeren.

12 Wonder No More

Afbeelding
Afbeelding

Wonder Woman werd alom verwacht en sommige fans waren enthousiast over zo'n sterke vrouwelijke hoofdrol. LEGO verpestte een potentieel adembenemende filmonthulling door een LEGO-set uit te brengen van Ares die tegen Wonder Woman vecht. Dit bevestigde de geruchten en onthulde de plot volledig aan de fans. Iemand faalde in zijn werk.

11 Verdedigers van de Melkweg

Afbeelding
Afbeelding

Er is niet veel om naar uit te kijken als de beschrijving van een Marvel-actiefigurenset vol spoilers zit en je alles vertelt waar je naar uitkeek. Dit was het geval met Guardians of the Galaxy Vol. 2 toen een stuk speelgoed onthulde dat Ego de planeet de belangrijkste schurk in de film zou zijn.

10 Welke boze heks van het westen

Afbeelding
Afbeelding

OZ de Grote en Krachtige was gericht op drie heksen en welke van de drie zou uiteindelijk de Boze Heks van het Westen worden. Het eindresultaat werd onthuld op een mok van alle dingen, met een van de heksen erop met een zwarte kegelvormige hoed, omringd door apen, en de titel "Wicked Witch of the West" erin.

9 Niet veel liefde

Afbeelding
Afbeelding

Toy Story 3's schattige en knuffelige Lotso was eigenlijk helemaal niet knuffelig, zoals we ontdekten. Een LEGO-set verraadde het hele einde. Genaamd de "Trash Compactor Escape", toont de set het speelgoed dat probeert te ontsnappen aan Lotso terwijl hij probeert ze in een verbrandingsoven te laten vallen. Daarna vonden we Lotso niet zo leuk.

8 Age Of Ultron

Afbeelding
Afbeelding

Vision die zijn opwachting maakte in Avengers: Age of Ultron was bekend - wat niet was, was hoe hij eruit zou zien. Echter, een maand voordat de film uitkwam, onthulden meerdere promotionele speelgoed en actiefiguren zijn uiterlijk en precies wat hij zou dragen. Jakkes! Dit was een grote spoiler die nooit had mogen worden gelekt.

7 Superman en Steppenwolf (Justice League LEGO)

Afbeelding
Afbeelding

LEGO maakte in zijn "The Flying Fox: Batmobile Airlift Attack"-set bekend dat Superman, die was omgekomen in Batman v Superman: Dawn of Justice e, zou terugkeren tijdens Justice League. Dezelfde LEGO-set bevestigde ook het al lang bestaande gerucht dat Steppenwolf een van de belangrijkste schurken zou zijn in de Justice League-film, en dat een enorme Batmobile-luchtbrug het wapen van Batman tegen de schurk zou zijn.

6 Groen van afgunst

Afbeelding
Afbeelding

De Shrek-speelgoedspoiler komt met dank aan Burger King! De eerste Shrek-film werd gepromoot door een reeks Burger King Kids' Meal-speelgoed en dat speelgoed bevatte ook "Magic Makeover Fiona", een stuk speelgoed waarin prinses Fiona in een boeman verandert. We vragen ons af wiens beslissing het was om de grote draai van de film te onthullen.

5 Kryptonite-wapens -Batman versus Superman (LEGO)

Afbeelding
Afbeelding

We zijn ons er terdege van bewust dat Superman en Kryptonite niet samengaan, dus toen we hoorden dat Batman was uitgerust met kryptonite-wapens tijdens het vechten tegen de Man of Steel, was een enorme spoiler die sommigen van ons liever net hadden gezien in de film en niet ontdekt via een gelekte set DC-speelgoed.

4 De blanco burgerwacht

Afbeelding
Afbeelding

Dick Tracy had een mysterieus plot dat bedoeld was om fans geïntrigeerd en in spanning te houden. Het grote mysterie van de film is de identiteit van de Blank, een gezichtsloze burgerwacht die gangsters doodt. Maar toen het actiefiguur voor de Blank werd uitgebracht, kwamen we erachter dat het een verwijderbaar masker had. En we vonden er Breathless Mahoney achter.

3 Laten we wat spoken pakken

Afbeelding
Afbeelding

In de 2016-reboot van Ghostbusters wordt het team aangevallen door een gigantische Stay Puft Marshmallow Man, de identiteit van de geest wordt geheim gehouden in de trailers, maar de actiefiguur onthulde zijn naam - Rowan. Het is niet zo moeilijk om twee en twee samen te voegen wanneer een personage genaamd Rowan in de film verschijnt.

2 Eindelijk… Stilte

Afbeelding
Afbeelding

Toen Deadpool te zien was in X-Men Origins: Wolverine uit 2009, was het meest schandalige dat hij niet kon praten. Zijn mond was gesloten - iets wat degenen die de actiefiguur hadden gezien voordat ze de film zagen, niet zou verbazen. Het is tenminste iemand gelukt om Ryan Reynolds een keer het zwijgen op te leggen.

1 Dokter Commandant?

Afbeelding
Afbeelding

De release van GI Joe: Rise of Cobra in 2010 werd alom verwacht dankzij de cast. Joseph Gordon-Levitt werd gecast als Cobra Commander, wiens identiteit geheim moest blijven. Het speelgoed voor de dokter identificeerde hem echter als Rex Lewis, blies het deksel van het blikje en onthulde de ware aard van het personage.

Aanbevolen: