Alle levens- en carrièregeheimen die Dolly Parton onlangs heeft onthuld

Inhoudsopgave:

Alle levens- en carrièregeheimen die Dolly Parton onlangs heeft onthuld
Alle levens- en carrièregeheimen die Dolly Parton onlangs heeft onthuld
Anonim

Dolly Parton is een echt iconische artiest die er op de een of andere manier in is geslaagd om fans van alle leeftijden in de loop van tientallen jaren te vermaken. Het zou moeilijk zijn om een enkele persoon te vinden die op zijn minst niet weet hoe ze eruit ziet en wie ze is. Haar hele leven speelde zich af voor de camera's, terwijl Dolly Parton van hier, daar en overal naartoe is gevlogen om de massa te entertainen op alle van 's werelds meest prestigieuze podia.

Ondanks haar ongelooflijke, wereldwijde faam, is Dolly Parton er op de een of andere manier in geslaagd om redelijk ongrijpbaar te blijven en een aantal zeer interessante geheimen voor het publiek verborgen te houden… tot nu toe. The Mirror geeft aan dat ze zojuist een aantal zeer interessante details over haar leven en carrière heeft onthuld die nog nooit eerder met fans zijn gedeeld, en we staan op het punt de details te onthullen…

10 Dolly Parton bedekt stiekem haar littekens met tatoeages

Dolly Parton wordt altijd gefotografeerd met lange mouwen en heeft nooit een huid getoond aan het publiek of de pers. Heel lang deden geruchten de ronde over het idee dat ze misschien bedekt was met tatoeages. Het blijkt dat ze zojuist heeft onthuld dat ze inderdaad een aantal tatoeages heeft, maar Dolly Parton houdt vol dat ze er absoluut niet 'bedekt' mee is. In plaats daarvan is aan het licht gekomen dat ze pastelkleurige vlindertattoos gebruikt om kleine littekens op haar lichaam te verdoezelen.

9 Haar man geeft er niet om dat ze flirt

Dolly Parton verwijst naar haar huwelijk als een 'open huwelijk', maar houdt vol dat het in fysieke zin niet open is. Zij en haar man Carl voelen zich allebei op hun gemak met het feit dat ze een flirt is en dat ze vaak praat met andere mannen. Dolly geeft aan dat haar man een echte huismus is en dat hij het liefst een eenvoudig leven leidt, weg van de heisa van roem. Ze zegt dat hij zich ervan bewust is dat ze een flirt is, maar er zeker van is dat ze zich niet ongepast gedraagt. Ze zijn in alle opzichten toegewijd aan elkaar.

8 Dolly Parton houdt dingen nog steeds super stomend op 75-jarige leeftijd

Dolly Parton popt zichzelf op om er goed uit te zien en zich geweldig te voelen, en zelfs op 75-jarige leeftijd steekt ze zeker nog werk in haar fysieke verschijning. Ze gaat nog een stap verder en is geen onbekende in het aantrekken van kanten lingerie en het prikkelen van haar man. Voor zijn 79e verjaardag heeft ze haar Playboy-cover uit 1978 opnieuw gemaakt door zich verleidelijk te kleden en hem een: "hot girl summer" te beloven.

7 Ze vindt het niet leuk om feminist genoemd te worden

Veel mensen geloven dat Dolly Parton een feministisch icoon is, maar in werkelijkheid was een van de geheimen die ze onlangs onthulde het feit dat ze de term 'feminist' helemaal niet leuk vindt. Dolly schokte fans door te onthullen dat de meeste nummers die ze heeft geschreven vanuit het mannelijke perspectief zijn. Degenen die Dolly Parton altijd met feminisme hebben geassocieerd, zullen zeker twee keer nadenken voordat ze dit doen.

6 Dolly Parton is diep religieus

Dolly Parton is een zeer religieuze vrouw en werd opgevoed door een gezin met diepe christelijke wortels. Ze geeft toe aan fans dat wanneer ze behoefte heeft aan begeleiding en richting, ze zich tot God wendt. Dolly Parton gelooft heilig in de kracht van haar geloof. Ze erkent de voordelen van gebed als ze behoefte heeft aan begeleiding en duidelijkheid in de wereld.

5 Ze heeft zelfmoordgedachten gehad

Fans wankelden bij de ontdekking dat Dolly Parton zelfmoordneigingen had. Van buitenaf gezien lijkt het leven van Dolly Parton echt om te bewonderen, maar in werkelijkheid heeft ze een aantal zeer moeilijke tijden doorgemaakt.

Dolly Parton vertelt fans dat haar open relatie leidde tot 'een affaire van het hart', wat verwoestend voor haar was. Ze ging verder met het beschrijven van een bepaald moment waarop ze naar een pistool in haar nachtkastje keek en zich daar probeerde voor te stellen hoe het zou zijn als ze de trekker overhaalde. Net op dat moment, toen ze het pistool oppakte, rende haar hond Popeye de kamer in en de crisis werd afgewend.

4 Ze heeft nooit kinderen gehad… omdat ze dat niet kan

Veel fans hebben zich afgevraagd waarom Dolly Parton geen kinderen heeft, vooral niet nadat ze zo lang met Carl getrouwd waren. Het blijkt dat de enige reden dat ze geen kinderen heeft, is omdat ze dat fysiek niet kan. e! Online onthult dat Dolly Parton in de jaren '80 last had van buikbloedingen en haar dwong een gedeeltelijke hysterectomie te ondergaan. Hierdoor was ze fysiek niet in staat om kinderen te krijgen, en haar boodschap hierover was dat dit Gods plan was, dus heeft ze het geaccepteerd. Ze zei verder dat ze op humor en positief denken vertrouwt om haar door haar moeilijke dagen heen te helpen.

3 Ze heeft geen plannen om binnenkort met pensioen te gaan

Dolly Parton is misschien 75 jaar oud, maar ze heeft absoluut geen interesse om het rustiger aan te doen. Ze heeft al ver na de pensioengerechtigde leeftijd gewerkt en heeft haar fans verteld dat ze van plan is om op te treden tot de dag komt dat ze dat fysiek niet kan. Dolly Parton gedijt op de energie die fans uitstralen en gebruikt die energie om op een positieve manier vooruit te komen en vandaag de allerbeste herinneringen te maken.

2 Dolly Partons geheim voor haar huwelijk is lachen

Degenen die zich afvragen hoe een superster als Dolly Parton voor een langere tijd met één persoon getrouwd kan blijven, hoeven zich niet meer af te vragen. Ze heeft openlijk onthuld dat lachen haar op de been houdt. Zelfs in tijden die onmogelijk lijken, concentreren zij en Carl zich op de grappigste en proberen ze hun moeilijke dagen door te komen door hun humor met elkaar te bewaren.

1 Ze heeft zeker veel vriendjes gehad

Dolly Parton heeft de geruchten officieel bevestigd - ze had zeker veel vriendjes toen ze in haar bloei was. Dolly geeft toe dat ze van mannen houdt en heeft openlijk gesproken over het feit dat ze onderweg zeker een groot deel van de jongens heeft gekust. Ze is ook verwikkeld in een affaire en geeft toe dat ze veel werk heeft moeten verzetten om haar fouten te herstellen.

Aanbevolen: