Griffin Johnson Says 3OH!3 Hielp hem zijn betreurde diss-track te maken

Inhoudsopgave:

Griffin Johnson Says 3OH!3 Hielp hem zijn betreurde diss-track te maken
Griffin Johnson Says 3OH!3 Hielp hem zijn betreurde diss-track te maken
Anonim

TikToker Griffin Johnson pakte een microfoon en nam deel aan de nieuwste aflevering van de BFFs-podcast van Dave Portnoy en Josh Richards. Hij dacht na over hoe hij is gegroeid sinds zijn vreemdgaanschandaal met Dixie D'Amelio en nam wat roosteren als een kampioen. Heeft Johnson van de gelegenheid gebruik gemaakt om zich enigszins te verontschuldigen of gewoon zijn naam te zuiveren? Hoe dan ook, nieuwe details van de diss-track werden behoorlijk interessant en hadden betrekking op een elektronisch duo.

Er om lachen

Ongeveer halverwege de aflevering beweerde Johnson dat D'Amelio minder relevant was toen ze begonnen te daten. Kort daarna bood hij enkele vriendelijke woorden aan voor de familie van zijn ex-vriendin: "Ik heb respect voor hen, ze runnen een strak schip. Ze zijn strategisch, ik wil niet het verkeerde beeld krijgen van wat ik eerder zei."

"Als ze ooit iets nodig hadden, konden ze me vandaag nog steeds bellen," zei Johnson, "ik zou de eerste zijn om ze te helpen … Het is zeker slecht geweest. Er is daar nog steeds geen vriendschap."

Richards wees vervolgens op de schijnbare redenering achter het gebrek aan communicatie tussen de twee; Johnson's diss-track over D'Amelio. Hij lachte instemmend en verstijfde toen Portnoy aankondigde dat hij het beruchte lied zou tevoorschijn halen.

Samenwerking met 3OH!3

Het lid van Sway House ondervroeg de podcast-hosts in ongeloof: "Ben je serieus kerel, ga je dit echt doen?" Portnoy hoorde een regel van Handig en eiste dat Johnson degene die hem liet posten zou ontmaskeren.

"Ik ga niet liegen, je weet wel 3OH!3," gaf hij toe, "Zoals, 'zwarte jurk met de panty eronder', dat is met wie ik het heb gemaakt … Het hele nummer was in vier uur."

Johnson plaatste de abruptheid van het nummer in context en legde uit dat destijds miljoenen mensen hem vertelden zelfmoord te plegen, naast andere verontrustende berichten.

"Ik dacht dat ik slim was, maar ik manoeuvreerde mijn emoties weg", zei de social media-beïnvloeder terwijl hij terugkeek op de slechte beslissing: "Ik liet mezelf eruit zien als een clown, ik ben vernietigd."

Hoewel hij onthulde dat hij twijfels had over het uitbrengen van het nummer de ochtend nadat het openbaar werd gemaakt, gaf hij de eer voor de aanstekelijkheid ervan. Portnoy probeerde het komische gesprek te stoppen door Johnson te laten zien hoe een "echte" diss-track zou moeten klinken en speelde hij zijn eigen nummer. Het is veilig om te zeggen dat iedereen, behalve een echte muzikant, diss-tracks moet achterlaten waar ze thuishoren.

Aanbevolen: