Hoe Jay-Z Kelly Rowland hielp om weer contact te maken met haar vader

Inhoudsopgave:

Hoe Jay-Z Kelly Rowland hielp om weer contact te maken met haar vader
Hoe Jay-Z Kelly Rowland hielp om weer contact te maken met haar vader
Anonim

In 2021, een video waarin Kelly Rowland en Jay-Z elkaar zien bij de première van Netflix's The Harder They Fall met in de hoofdrol Idris Elba ging viraal. Fans merkten hoe blij ze naar elkaar toe renden. "Sommige dingen zal ik nooit begrijpen", zei Rowland over de ontmoeting. "Zoals, ik zie mijn grote broer de hele tijd, maar ik denk dat jullie nooit zien wat wij zien? Ik weet het niet." Het voormalige Destiny's Child-lid is tenslotte goed bevriend met de vrouw van de rapper Beyoncé De drie woonden zelfs samen de Super Bowl van 2022 bij. Het is geen wonder dat Jay-Z Rowland onlangs heeft geholpen om opnieuw contact te maken met haar vader. Hier is hoe de hitmaker van Otis de reünie liet gebeuren.

In de relatie van Kelly Rowland met haar vader

Onlangs, toen ze Today presenteerde met Hoda & Jenna, opende Rowland haar gecompliceerde relatie met haar vader, Christopher Lovett. "Mijn begrip van waar mijn vader als kind was, was dat hij niet echt klaar was als vader", vertelde ze in het emotionele interview. "Ik was boos op hem, ik was teleurgesteld in hem, ik had al die gevoelens van verlatenheid. Ik denk dat je als kind gewoon het gevoel hebt dat als ze er niet zijn, ze hier niet willen zijn. Dat gevoel was waardeloos. " De twee waren 30 jaar van elkaar vervreemd en pas vijf jaar geleden weer met elkaar verbonden.

De Dilemma-zangeres voegde eraan toe dat ze aanvankelijk weigerde opnieuw contact te maken met Lovett. "Naarmate de jaren vorderden, wilde ik geen enkele connectie", gaf ze toe. Ze ging zelfs zo ver om hem te verbieden haar te zien optreden met Destiny's Child. Later realiseerde ze zich dat hij zich toen "vreselijk gevoeld moet hebben". "Mensen zeiden altijd tegen me: 'Ik heb je dochter gezien', en ik zat daar en zei: 'Nou, dat deed ik niet.' En het deed pijn', zei Lovett over die tijd.

"Dus toen Kelly op bepaalde plaatsen begon op te treden, volgde ik haar", vervolgde hij. "En toen ik naar een paar plaatsen ging en zo, kreeg ik geen kans om haar te zien omdat de beveiliging me haar niet liet zien. Het was heel, heel - het was triest, echt waar." Hij voegde eraan toe dat hij enkele misvattingen wilde verduidelijken die Rowland over hem had. "Ik wilde Kelly vertellen dat ik van haar hou en dat ik haar nooit heb opgegeven", legde hij uit. De zanger zei: "hij deed zijn best met wat hij had."

Hoe Jay-Z Kelly Rowland hielp herenigen met haar vader

In 2014, na de dood van Rowlands moeder en de geboorte van haar eerste kind Titan, overwoog ze eindelijk om haar vader te zoeken. Ze zocht toen de begeleiding van Jay-Z. "Hij zei: 'Liefde is alles over risico'", zei Rowland over het advies van de rapper. 'Je moet beslissen of je gaat springen. Ga je springen?' Dat is wat hij me vroeg: 'Ga je springen?'" En dat deed ze.

"Dit was de dag dat ik Christopher Lovett, mijn biologische vader, ontmoette", schreef de zanger op Instagram in 2018. "Dit was echt een van de meest cruciale momenten in mijn leven! Na 30 jaar hem niet te hebben gezien, niet met hem praten… wat zou DAT betekenen voor mij, mijn familie, mijn psyche? Nou, deze dag in oktober 2018 zou ik erachter komen."

Ik heb hem eindelijk gevonden, de ontmoeting georganiseerd, en op dat moment was ik 'American Soul' aan het filmen, toen ik je vertelde dat ik doodsbang was, liep ik om hem te ontmoeten, en mijn voeten voelden plotseling alsof ze wogen EEN TON, "vervolgde ze. "Het is noodzakelijk om te zeggen dat ik overmand werd door angst, en ik had een volledige angstaanval, op dat moment voelde ik me als de verlaten 8-jarige. Mijn team heeft me gerustgesteld. En terwijl ik de hoek omsloeg, vervloekte ik in mijn hoofd deze man: 'Waarom ben je me niet komen zoeken?' 'Hield je van mij?' 'Ben ik het waard?' En toen ik naar hem keek, en hij naar mij keek, kwam er niets op mijn lippen, geen woord. Ik voelde de Heilige Geest tegen me zeggen, luister."

Ze luisterde toen naar haar vader en besloot hem te vergeven. "Ik luisterde naar hem, ik was nerveus om hem te vertrouwen, nerveus om hem te vergeven, nerveus om van hem te houden nerveus over dit alles. En de waarheid is dat ik al van hem hield", herinnert Rowland zich. "Ik sprak met mijn beschermende echtgenoot en degenen die het dichtst bij me stonden en ze moedigen me aan om te vergeven en te springen! En sinds deze tijd heb ik vergeven en sindsdien hebben we elkaar elke dag gesproken!

Rowland heeft ook zoveel over zichzelf geleerd sinds hun verzoening. "Ik ben ZO veel te weten gekomen over mezelf, mijn familiegeschiedenis en zelfs waar mijn liefde voor muziek en stem vandaan komt!" zij ging door. "Ik hou van je, papa, en vind het heerlijk om je kleine meisje te zijn … zelfs op 39! Lol P. S. we halen de verloren tijd in, en als ik je vertel, vertelt hij me hoe slim en mooi ik ben … zal nooit oud worden!HAPPYFATHERSDAY herenigd."

Aanbevolen: