OnlyFans': Harry Jowsey onthult ongebruikelijk verzoek dat hem hielp om $ 1 miljoen te verdienen

Inhoudsopgave:

OnlyFans': Harry Jowsey onthult ongebruikelijk verzoek dat hem hielp om $ 1 miljoen te verdienen
OnlyFans': Harry Jowsey onthult ongebruikelijk verzoek dat hem hielp om $ 1 miljoen te verdienen
Anonim

Too Hot To Handle-ster Harry Jowsey heeft onthuld dat hij met zijn Onlyfans-account $1 miljoen dollar heeft verdiend.

De 24-jarige realityster gaf donderdag aan radiopresentator Kent Small op Nova's Smallzy's Surgery toe dat hij bizarre verzoeken krijgt. Deze verzoeken omvatten de vraag naar afbeeldingen van voeten en oksels. Jowsey lanceerde zijn Onlyfans-account in februari vorig jaar nadat hij in 2020 op de Netflix-datingshow was verschenen.

Bizzare Demands heeft de carrière van zijn enige fans geholpen

Smalls vroeg de in Australië geboren Jowsey naar zijn ervaringen op het platform voor volwassenen. Jowsey legde uit dat hij het meest verrast was door hoeveel mensen "geïnteresseerd waren in voeten" en "oksels".

"Ja, ik kom in de problemen als ik ze wil scheren of aanraken alsof ze willen groeien en dat is heel interessant. Ik respecteer het", legde hij uit aan de Australische radiopresentator.

De aantrekkelijke reality-tv-ster gaf toe dat hij de interesse niet helemaal begrijpt, maar biedt graag inhoud voor mensen met specifieke verzoeken.

"Ik wou dat ik naar een park kon gaan en naar iemands voeten kon kijken en opgewonden kon raken", grapte hij.

Jowsey verontschuldigde zich voor het aanmoedigen van geruchten over Khloe Kardashian

Jowsey werd eerder dit jaar gelinkt aan Khloe Kardashian. In zijn podcast gaf ze toe dat ze de datinggeruchten had "aangewakkerd", ondanks dat ze niet waar waren.

"Ik wou dat deze geruchten waar zijn, maar dat zijn ze niet", gaf de influencer toe. "Als die relatie zou gebeuren, zouden we klaar zijn voor het leven." Khloe sloot ook de geruchten op haar sociale media-account af. De geruchten verschenen voor het eerst op een niet-geverifieerde roddelpagina van beroemdheden. Khloe heeft behoorlijk wat dating-ongelukken gehad met haar on-off vriendje Tristan Thompson bleek een liefdeskind te hebben verwekt.

"De volgende ochtend plaatste ik een carrousel van mij in het bad, en de tweede foto was de bloemen en de Bentley," zei hij. "Ik had zoiets van, 'ik kan er net zo goed in meegaan. Waarom niet?'" De bloemen waren eigenlijk bedoeld voor Netflix-personeel en de Bentley was in bruikleen van de dealer. Jowsey is ook romantisch verbonden met Tana Mongeau en zijn co-ster Francesca Farago.

Jowsey vertelde TMZ dat als de kans zich voordeed, hij het "liefde" zou vinden om met de realityster te daten. "Ik zou haar eigenlijk heel graag op een date willen nemen. Ik zou graag willen. Ik heb het gevoel dat het zo leuk voor haar zou zijn, maar ik weet niet wat haar situatie is", vertelde hij aan de roddelwebsite.

Aanbevolen: