Gwen Stefani verbetert haar TikTok-spel, plaagt een dansduet met Charli D'Amelio

Inhoudsopgave:

Gwen Stefani verbetert haar TikTok-spel, plaagt een dansduet met Charli D'Amelio
Gwen Stefani verbetert haar TikTok-spel, plaagt een dansduet met Charli D'Amelio
Anonim

Gwen Stefani's eerste Grammy is ouder dan Charli D'Amelio. Ze dropt al bijna DERTIG JAAR hits (dankzij No Doubt) maar dit popicoon vertraagt niet.

Ze heeft een gloednieuw kerstalbum, een lieve nieuwe verloofde en een TikTok-account dat net begint te groeien (met wat hulp van sterren).

Ze keek naar Charli's dans op 'Rich Girl'

In een IG-post van dit weekend leek Gwen behoorlijk onder de indruk van Charli's uitvoering van haar nummer 'Rich Girl' uit 2004. Ze tagde Eve (die meewerkte aan het nummer) en knikte mee met Charli's bewegingen.

"Jullie… ik leer tik tok!" schreef ze in het bijschrift en noemde Charli 'zooo schattig'.

Ze wil haar eigen versie proberen

Gwen plaatste dezelfde video op haar TikTok en vroeg haar volgers: "Moet ik het proberen?"

De fans zijn er helemaal voor. Zelfs oudere leden van Gwen's fanbase denken dat ze Charli's vaardigheden kan evenaren in een side-by-side dansvideo.

"Wij zijn de oudere kant van TikTok, maar ik weet dat je dit snapt", bood een fan aan. "Vraag het de kinderen, geloof me. Veel TikTok-plezier!"

"Ja koningin, je moet het zeker doen!!!!" een derde fan toegevoegd, met meer berichten als "IK KAN NIET WACHTEN OM JULLIE TE ZIEN DANSEN" en "Ja @gwenstefani, dit is een must!! Laat de TikTok-generatie zien hoe het moet!!"

Dansen naast Charli kan de TikTok-aanhang van een beroemdheid zeker een boost geven. Gwen's 51-jarige vriend J-Lo deed het met een muziekvideo en bijbehorende TikTok die meer dan 350.000 views kreeg. Haal de jouwe, Gwen!

Aanbevolen: