Charli D'Amelio is aan het daten met een lid van de Kardashian-familie

Inhoudsopgave:

Charli D'Amelio is aan het daten met een lid van de Kardashian-familie
Charli D'Amelio is aan het daten met een lid van de Kardashian-familie
Anonim

Er is een nieuwe romance in Calabasas, en het is tussen TikTok-superster Charli D'Amelio en Kourtney Kardashian's nieuwe stiefzoon Landon Barker.

Speaking to Us Weekly, een bron bevestigde dat het nieuwe stel zich in de "vroege stadia van daten" bevindt. "Het is heel ingehouden", legde de insider uit. "Ze vinden het leuk om met elkaar om te gaan en elkaar te leren kennen."

Het paar is meerdere keren samen gespot. Charli was aanwezig op de launch party voor Landon's nieuwe collectie met boohooMan, die eerder deze maand debuteerde. Evenzo was Landon aan Charli's zijde op het feest voor haar debuutalbum. Ze leken zelfs samen geïnkt te worden, omdat ze dezelfde tattoo-artiest op sociale media tagden terwijl ze pronkten met hun nieuwe kunstwerk.

Charli's familie is beschuldigd van het kopiëren van de Kardashians

Landons familie was onlangs in de krantenkoppen voor het huwelijk van zijn vader Travis Barker met Kourtney Kardashian. Het paar had in mei een gerechtsgebouwceremonie om hun vakbond officieel te maken voordat ze naar Italië reisden voor een uitgebreid feest met vrienden en familie. Landon was aanwezig samen met zijn jongere zus, Alabama Barker, en hun oudere halfzus, Atiana De La Hoya.

Wat Landons romance met Charli interessant maakt, is dat haar familie er vaak van wordt beschuldigd te proberen te zijn zoals de Kardashians.

Nadat de familie D'Amelio hun eigen reality-tv-show had gepakt, met de toepasselijke naam The D'Amelio Show, kregen ze kritiek omdat ze probeerden de bekendheid van hun hele familie een boost te geven, zoals de Kardashian-Jenners deden met het begin van Keeping up with de Kardashians.

Vooruitlopend op de première van de realityshow, zei Charli's jongere zus Dixie dat het vleiend is om vergeleken te worden met de Kardashian-familie.

Dixie zei verder dat kijkers de rauwe emoties en worstelingen van haar familie in de show kunnen verwachten, en voegde eraan toe dat ze nerveus was om onderwerpen met betrekking tot geestelijke gezondheid zo openhartig te onderzoeken.

"Je kunt onze hele reis naar geestelijke gezondheid zien van in deze nieuwe levensstijl te worden gegooid en niet te weten hoe ermee om te gaan", legde de 19-jarige uit. "Niet wetend hoe om te gaan met haat of massale hoeveelheden aandacht en onze groei, Charli en ik's groei met elkaar en onze geestelijke gezondheid."

Voorafgaand aan haar romance met Landon, had Charli van december 2019 tot april 2020 een relatie met mede-TikToker Chase Hudson.

Aanbevolen: