Miley Cyrus plaagt haar eigen datingleven met een 'Hannah Montana'-clip

Inhoudsopgave:

Miley Cyrus plaagt haar eigen datingleven met een 'Hannah Montana'-clip
Miley Cyrus plaagt haar eigen datingleven met een 'Hannah Montana'-clip
Anonim

Miley Cyrus heeft dagen eerder soundbites van haar Disney Channel gebruikt, en ze blijven hilarisch. In een van haar meest recente TikToks gebruikte de zangeres een clip over relaties om haar optreden na de Super Bowl bekend te maken.

De Plastic Hearts-artiest maakte grapjes over haar liefdesleven tijdens quarantaine en suggereerde zelfs dat ze klaar is om weer te daten zodra alles weer opengaat.

'Plastic Harten' kloppen nog steeds

Cyrus terwijl haar Hannah Montana-zelf de korte video opende en zei: "Ik heb er geen probleem mee om geen vriendje te hebben." Het is grappig, maar het overtreft niet die ene keer dat ze een blonde pruik droeg en sprak over de nieuwe manier van denken over "het beste van twee werelden".

De video gaat naar Cyrus in 2021, gekleed in een roze en zwart glinsterend voetbalshirt en nog steeds met haar harder.

"Ik ben vrijgezel nu weet je," zegt Cyrus tegen de Super Bowl-kijkers: "Na COVID ben ik er klaar voor." Ze heeft haar rock anthem hits gemaakt en wil nu genieten van de groei die haar ziel heeft doorgemaakt.

Ze ondertitelde de werveling van verleden en heden: "Man. Single zijn is klote. Alles wat ik ooit doe is WAT DE FCK IK WIL!" Nou, zowel fans als mede-influencers zagen de video als hun kans om hun slag te slaan en Cyrus een beetje minder single te maken.

Een TikTok-gebruiker schreef: "Ik zou eerlijk gezegd een nier verkopen om in haar aanwezigheid te zijn." Nou, maat, dat klinkt niet al te legaal. Miley wil waarschijnlijk dat je je organen houdt, zelfs als ze het gebaar waardeert.

Optreden met Joan Jett

Dat moment was niet het enige legendarische moment van Cyrus' optreden. Cyrus zong samen met de bekende rockster Joan Jett, waarmee ze haar crediteerde voor waar ze vandaag staat in haar muziekcarrière.

Cyrus ondertitelde een deel van hun duet op TikTok: "Ik zou MIJ niet zijn zonder JOU. Bedankt dat je niet bij mijn eerste show terug was."

Het zien van Jett en Cyrus, twee vrouwelijke artiesten die de status-quo in de dichtstbijzijnde vuilnisbak gooien, is een droomduo dat uitkomt.

Cyrus is een van de miljoenen jonge rockers die geïnspireerd zijn door Jett. De Hall-of-Famer heeft zelfs haar eigen TikTok, waar haar fans haar de liefste berichten sturen.

Een van hen gaf commentaar op haar clip van de Super Bowl-show: "Jij bent de reden waarom ik om vijf uur mijn gitaar oppakte en begon te spelen."

Aanbevolen: