Harry Jowsey geeft Starbucks Barista $ 2k bij het verplaatsen van TikTok-video

Inhoudsopgave:

Harry Jowsey geeft Starbucks Barista $ 2k bij het verplaatsen van TikTok-video
Harry Jowsey geeft Starbucks Barista $ 2k bij het verplaatsen van TikTok-video
Anonim

Reality-televisiester Harry Jowsey maakte gebruik van zijn filantropische kant met Charlie Rocket voor een TikTok-video. Hij gaf een Starbucks-barista tweeduizend dollar om haar carrièredromen na te jagen.

Jowsey postte het hartverwarmende moment in drie delen, te beginnen met hemzelf en vrienden die naar een drive-thru van Starbucks reden.

2K Voor Nail Tech School

"Wat is je droom in het leven", vroeg hij de jonge vrouw om de microfoon te bestellen. Aanvankelijk beantwoordde ze zijn vraag door hem hetzelfde te vragen.

"Ik wil een positieve impact op de wereld hebben", keerde hij terug en vroeg opnieuw wat ze droomt te bereiken in het leven. Ze onthulde dat ze eraan werkt om naar school te gaan om professioneel nagels te doen. Helaas kon ze het zich nog niet veroorloven om naar school te gaan, want het was ongeveer $ 2.000 tot $ 3.000.

Jowsey's groep onthulde aanvankelijk niet waarom ze haar zoveel vragen stelden over haar ambities. Ze wensten haar gewoon het beste en vroegen hoe laat ze vrij had van haar werk. Toen kwam de echte verrassing aan het licht.

Een verschil maken

Terwijl ze wachtten tot ze klaar was met haar dienst, bezochten ze een plaatselijke supermarkt en kochten ze verschillende boeketten bloemen voor haar.

De Starbucks-medewerker huilde bij het zien van tientallen rozen en ze had geen idee dat haar dag nog beter zou worden. Er werden knuffels gedeeld en de kracht van vriendelijkheid stroomde als statische elektriciteit door de jongens.

"We hebben echter nog iets anders", zei Jowsey terwijl hij een pak geld overhandigde waarmee ze zou kunnen betalen om nagelstyliste te worden. Tranen welden op in zijn eigen ogen toen hij zag hoe dankbaar ze was voor het geschenk.

De moeder van de barista kwam haar ophalen van haar werk en vierde ook de vriendelijkheid van Jowsey en Rocket. Deze "pay it forward"-stijl is het persoonlijke merk van Rocket en Jowsey moet een tweede keer verschijnen in een van zijn andere video's.

Ze sloeg geschokt haar mond, "Ik weet niet waarom je het deed, maar heel erg bedankt!" De emoties liepen bij iedereen hoog op en Jowsey gooide zijn sweatshirt over zijn ogen om zijn eigen rode ogen te blokkeren.

Fans applaudisseerden beiden voor het gebruik van hun platforms om vreugde te verspreiden. Ze riepen uit dat de influencers 'Gods werk deden'.

Aanbevolen: