RHONJ': Melissa geeft Teresa's reactie de schuld voor het 'slechter' maken van het videodrama van Luis Ruelas

Inhoudsopgave:

RHONJ': Melissa geeft Teresa's reactie de schuld voor het 'slechter' maken van het videodrama van Luis Ruelas
RHONJ': Melissa geeft Teresa's reactie de schuld voor het 'slechter' maken van het videodrama van Luis Ruelas
Anonim

Melissa Gorga heeft beweerd dat de reactie van schoonzus Teresa Giudice op een nogal gênante video van haar verloofde Luis Ruelas die aan de oppervlakte kwam, de zaak een stuk erger maakte. De video toonde een topless Luis Ruelas die smeekte bij een onbekende vrouw terwijl hij werd omringd door een groep naakte mannen die hem opjaagden.

In de clip beweerde Ruelas: "Ik kom naar huis om je te zien om je te verloven en onze familie bij elkaar te brengen en eindelijk te trouwen en samen een leven te leiden." Er wordt gedacht dat dit vreemde ritueel een activiteit was die werd ondernomen door deelnemers van een "krijgerskamp".j

Melissa beweerde dat 'Teresa probeerde de situatie te beschermen' 'het eigenlijk nog erger maakte'

Gorga was niet onder de indruk van de stille houding die Teresa aannam terwijl de video de ronde deed. "Het was de hele Teresa die probeerde de situatie te beschermen en er niet over te praten die het eigenlijk erger maakte."

“Ik was zo blij [toen hij het aansprak]. Ik heb zoiets van, 'Dank je!' Omdat ik niet over hem wil praten. Ik echt niet. Ik wil niet over zijn problemen praten of wat er ook in zijn verleden is gebeurd en ik was het zat dat mijn castgenoten erover praatten.”

“Want als mijn schoonzus gelukkig is, dan ben ik ook gelukkig. Ik heb zoiets van: 'Laat haar in haar liefdesbubbel, alsjeblieft! Laat haar gelukkig zijn.'”

Ze was er snel bij om Ruelas te verdedigen: "We hebben allemaal onze momenten met exen gehad"

Ze was er ook snel bij om Ruelas te verdedigen en vertelde: "Eerlijk gezegd was het eerst een beetje buiten [met] alle mannen op de achtergrond. Als je dit soort dingen niet weet of in wat voor soort kamp hij was of wat het ook was, heb je zoiets van: 'Whoa, wat is dit?'”

“Luister, we hebben allemaal onze momenten met exen gehad, toch? We hebben allemaal tijden gehad waarin we eruitzagen als een complete dwaas over onze exen. Dus helaas had hij een moment en iedereen heeft het erover.”

In reactie op geruchten over het verleden van Ruelas, waaronder gefluister dat Luis 'geslachtsgeobsedeerd' was, antwoordde Melissa: "Niemand heeft een groter verleden dan Teresa, laten we echt zijn…"

“Maar het verleden is het verleden … We moeten mensen beoordelen op wat we nu zien en daar ben ik groot in. Hij wordt mijn zwager. Ik wil dat hij met open armen binnenkomt.'

“Ik wil dat hij ons bewijst wie hij is. Ik wil niet iets lezen dat iemand op internet zet en hem daarop beoordelen. Dus dat heb ik niet gedaan.”

Aanbevolen: