Channing Tatum hielp bij het financieren van het budget van $ 6,5 miljoen van deze film

Channing Tatum hielp bij het financieren van het budget van $ 6,5 miljoen van deze film
Channing Tatum hielp bij het financieren van het budget van $ 6,5 miljoen van deze film
Anonim

Fans herinneren zich Channing Tatum's filmdebuut uit 2005 in 'Coach Carter' nog, toen hij nog maar een jonge acteur was die begon. Van bijrollen in tv-shows (een optreden in de show 'CSI: Miami' ging vooraf aan zijn filmdebuut) tot voorzichtige eerste uitstapjes in de film, Tatum had veel te leren.

En Channing heeft een lange weg afgelegd sinds ze een behoorlijk laag loon kreeg om in een Ricky Martin-muziekvideo te verschijnen. Maar waarom was één project zo belangrijk dat hij bijdroeg aan het budget van $6,5 miljoen?

Het bleek dat de film in kwestie 'Magic Mike' was, per IMDb. Toen het team moeite had om fondsen te vinden voor het budget van $ 6,5 miljoen voor de film, besloten Channing en de regisseur van de film, Steven Soderbergh, zichzelf te financieren.

Per slot van rekening heeft Tatum een nettowaarde van ongeveer $ 60 miljoen, dus hij kan duidelijk wat geld overhouden voor waardevolle creatieve bezigheden.

Geen woord over hoe de twee de enorme kosten verdeelden, maar het is duidelijk waarom Channing in de film zou investeren. Hij was niet alleen de hoofdrolspeler en een van de producenten van het project, maar de plot zelf kwam voort uit de persoonlijke ervaringen van Tatum.

De quasi-biopic is gebaseerd op Channings ervaringen als mannelijke stripper in het verleden. Hij had zelfs een baan als dakdekker voordat hij naar zijn volgende beroep ging, voordat hij groot werd als acteur.

Het was begin 2010 toen een jonge Tatum -- pas 18 -- zijn carrière begon onder de artiestennaam Chan Crawford. Hij gaf zelfs toe aan The Sydney Morning Herald dat het waar was dat hij ongeveer een jaar tijd doorbracht op locaties voor volwassenen.

Het was in die tijd dat Channing zei dat hij een film wilde maken over zijn ervaringen, hoewel het een paar jaar later was toen hij het eindelijk voor elkaar kreeg. Hij gaf zelfs toe: "Ik wilde er in het begin van mijn carrière over praten, maar mijn publicist wilde dat niet."

Niet elke beroemdheid heeft natuurlijk het geld om een film te maken over wat ze maar willen. Maar het blijkt dat de investering van Tatum solide was; Volgens IMDb heeft de film wereldwijd 167 miljoen dollar opgebracht. Bovendien bracht het ook een vervolg voort.

Van zijn oorspronkelijke plannen voor de film, legde Channing uit: "Het moet een gekke film worden en ik denk dat het ook mogelijk is om een schattige, romantische film te maken." In die tijd had hij een regisseur uitgekozen; Nicolas Refn, maar dat is duidelijk niet gelukt.

Zijn film kwam uiteindelijk toch tot stand dankzij Tatums harde werk en wat kleingeld. En het was het allemaal waard -- vooral voor fans die een glimp hebben opgevangen van Channings pre-actingtalenten.

Aanbevolen: