Lizzo-fans maken zich zorgen over haar geestelijke gezondheid terwijl ze instort voor de camera

Lizzo-fans maken zich zorgen over haar geestelijke gezondheid terwijl ze instort voor de camera
Lizzo-fans maken zich zorgen over haar geestelijke gezondheid terwijl ze instort voor de camera
Anonim

Lizzo kreeg een golf van steun nadat ze toegaf aan de fan dat ze niet op een goede plek was.

De 33-jarige zangeres, rapper en extraordinaire fluit filmde zichzelf in de keuken voordat ze in tranen uitbarstte.

"Je kent dat deel van verdriet waar je je als een last voor iedereen voelt, en vervelend, en niemand geeft om je", vroeg de "Tempo"-artiest hardop voordat hij een zucht slaakte.

"Kunnen we van dat deel af? Het is zoiets van, 'Yo, ik ben al verdrietig'", vervolgde ze. "Ik moet nog erger maken dat ik niemand heb om erover te praten. Het is gek. Waarom voelen we ons zo? Waarom voelen we ons zo als we verdrietig worden?"

"Ik wil me niet meer zo voelen. Ik wil het gevoel hebben dat ik iemand heb om mee te praten en dat mensen echt om me geven", zei ze, voordat ze zichzelf eraan herinnerde dat ik geliefd ben. Ik ben niet alleen. Zo wil ik me voelen, maar ik voel het niet."

"OK, dit is beschamend", zei ze voordat ze de emotionele en openhartige video beëindigde.

Sociale media waren grotendeels ondersteunend en prezen de Grammy-winnaar omdat ze open en eerlijk was over haar gevoelens.

"We zijn hier allemaal een paar keer geweest… LIEFDE op je STAM zoveel als je kunt, mooie mensen. Het zijn tijden als deze dat de [overvloed aan] LIEFDE het hele idee van 'ik' zal verwerpen ben hierin alleen.' Liefde voor mijn superbegaafde HTown-zus LIZZO neveralone, " merkte een fan op.

"Mensen gaan er achter gesloten deuren doorheen. Ik stuur je liefde", voegde een tweede eraan toe.

"Meisje bel me zodat ik je kan opvrolijken zus," viel een derde in.

"Depressie is HEEL echt. Een therapeut helpt jongens. Ga met iemand praten ", schreef een vierde.

Na het positieve bericht te hebben ontvangen, deelde Lizzo met fans dat ze zich veel beter voelt, "Ik voel me beter. Ik had een heel zware nacht en een zeer emotionele ochtend, alleen al door aan mijn relaties en leven te denken," legde ze uit. "Je weet hoe het is, het wordt donker."

"Ik ben absoluut blij dat ik op elke mogelijke manier contact heb opgenomen, en TikTok was een van die manieren om me gezien en gezien en gehoord te voelen, het was echt heel erg nuttig", zei ze, eraan toevoegend dat ze van plan was om drink wat thee en neem een bad voordat je een fluitvideo gaat filmen.

"Jongens, ik ben veel beter vandaag, bedankt", schreef ze bij een Instagram Stories-repost van haar eerdere video.

Lizzo maakte haar plannen om een bad te nemen waar in meer TikTok-video's. De pleitbezorger voor lichaamspositiviteit liet haar zien in de badkuip terwijl ze speels een berg bubbels op haar vlechten plaatste.

Aanbevolen: