Gayle King zet een chatlijn voor geestelijke gezondheid op omdat ze zich zorgen maakt over Kanye West

Inhoudsopgave:

Gayle King zet een chatlijn voor geestelijke gezondheid op omdat ze zich zorgen maakt over Kanye West
Gayle King zet een chatlijn voor geestelijke gezondheid op omdat ze zich zorgen maakt over Kanye West
Anonim

Gayle King liet zich inspireren door het bericht dat Kim Kardashian plaatste over de psychische problemen van Kanye West. Ze vroeg fans vriendelijk en meelevend te zijn tijdens zijn strijd, en ze gaf enig inzicht in de complexiteit van deze inzinkingen en openbare afleveringen.

Uit pure bezorgdheid voor Kanye West en toewijding aan de algemene oorzaak van geestelijke gezondheid, heeft Gayle King een telefonische hulplijn opgezet. Ze voelt de behoefte om het gesprek gaande te houden en misschien wat hulp te bieden aan mensen in nood. Ondersteuningssystemen zijn zo cruciaal voor iedereen die lijdt aan geestelijke gezondheidsproblemen, en Gayle King heeft de noodzaak gezien en gereageerd met actie.

Ze is een samenwerking aangegaan met Alexis Bravo en zal vragen beantwoorden op Sirius XM's Channel 109.

Geestelijke gezondheidszorg

Nooit eerder stonden psychische problemen op de voorgrond zoals ze dat nu hebben. Er gebeurt zoveel in de wereld om ons heen, en zoveel mensen worden getroffen door het huidige klimaat. Kwesties van geestelijke gezondheid en welzijn worden nu meer openlijk besproken dan een paar jaar geleden, en gelukkig helpt dat zoveel mensen om te genezen en de hulp te zoeken die ze nodig hebben. Gayle King biedt precies dat niveau van hulp en moedigt iedereen aan om te bellen en met haar en Alexis Bravo te overleggen.

Haar aanbod om over geestelijke gezondheid te praten lijkt een open einde te hebben. Of je nu geïnteresseerd bent in het bespreken van de recente meltdowns van Kanye West en zijn aflevering tijdens zijn eerste campagne, of je wilt praten over een persoonlijke ontmoeting of probleem dat je zelf ervaart met mentale stabiliteit, Gayle is er voor jou.

Gayle King is gefocust op het maken van een verandering

Gayle King en Kanye West
Gayle King en Kanye West

Dit is niet de eerste keer dat Gayle geestelijke gezondheidszorg en informatie biedt om fans te helpen navigeren door de troebele wateren rond deze zorgwekkende gebieden. Ze verscheen onlangs op CBS News en was de headliner van een segment genaamd; "Het stoppen van de stigma's rond psychische stoornissen."

Als iemand psychische problemen heeft, is het belangrijk om te erkennen dat ze het moeilijk hebben. Het is niet altijd gemakkelijk om het evenwicht te vinden tussen wat ze ervaren en hoe ze hun gedachten overbrengen door middel van hun woorden en daden. Gayle King moedigt iedereen aan om deze kwestie te bespreken en een productieve oplossing te vinden voor de persoon in nood, in plaats van ze te onderwerpen aan onderzoek en oordeel.

Misschien met meer open forums zoals deze, zal de perceptie van psychische stoornissen zijn om mensen in nood te helpen, in plaats van generalisaties te maken en hen te bekritiseren voor gedrag dat buiten hun directe controle ligt.

Aanbevolen: